sen cok sansli kadinsin esine benim kadar sadik erkek yokdur diyor amma ben inanmiyorum cok mutsuzum
Üzgünüm ama bana da eşin pek samimi gelmedi
O arayan numarayı bulduğunu kız olduğunu söyleyince neden durdu aramalar birden bire
O arayan numarayı bulduğunu kız olduğunu söyleyince neden durdu aramalar birden bire
Hepinize tesekkur ederim cevapladigniz icin beni dinledigniz icin allah razi olsun lale canim konusdum bana diyorki sen sansli bir kadinsin ben seni evlendigmiz yildan hic aldatmadim boyle birsey olursa ben cekinmem itiraf ederim nasil bana guvenmiyorsunki ben benimle gorusmek isleyen kadini sana anlatdim eyer senden birsey saklasaydim o kadindan sana bahsetmez gorusurdum ruhunda duymazdi nasil bana guvenmiyorsun benim arkadasim ukraynadan kizlar getirdi arkadaslarim kizlarla keyif yapti ben seni sevdigim icin gitmedim bunlari soyledi bana amma ben yinede inanamiyorum cunki erkek ismi yazmisdi kizin adin
oooh beyimize bak. birde gitseydi kızlarla eğlenceye. ne güzel örnekler veriyor. sende deseydin benim arkadalarımda üç erkek bulmuşlar bir bayan eksikmiş benide çağırdılar gitmedim san sadığım deseydintöbe töbe ya sinir oldum kocana
Sanırsın kıyak geçmiş
Öyle bi rahat anlatıyo ki
Canim ben azeriyim buyuzden yalnislarim oluyor ozur dilerim evliyim 1yil 6aydir 2aylik evliyken esime erkek ismi yazilan bir numaradan aramalar geliyordu yanimda acmazdi buda beni tedirgin etdi o numarani aramaya karar verdim kiz cikdi esime soyledim erkek ismi yazmissin amma cevaplayan kiz bana dediki senden once yatip kaldigim biri evendiymi oyrendi bizi rahatsiz etmek isdiyor bu yuzden ariyor surekli inandim yada kendimi inandirmaya calisdim amma o gunden 6ay kecdi ben hala tedirgin hala guvensizim ne zman ona arama gelse watsapda biriyle konussa bir yerlere gitse arkadaslariyla hep beni aldatdigni dusunuyorum hep kafamda birseyler beni rahatsiz ediyor beni sevmedigni dusunuyorum ne yapacagimida bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?