Geçen sene konu açtım eşim ve aldatmak üzerine bana yardımcı oldunuz çoğunuz şimdi yine dert yine üzüntü eşim hamileyken aldattı inkar etti sonra kanıtladım tabi bu arada annesi babası ve küçük görümcemle beni istememeleri üzerine laf söz bir takım şeyler geldi geçti. Doğumumu yaptım kocam olmadan benim ailem vardı yanımda beni hiç arayıp sormadılar doğum yaptım hastaneye geldiler annem abim ve yengem vardı yanımda abimle aşağıda tartışmışlar abim küfür etmiş vs. Yukarı çıktılar k.validem kayınpederim ve eşim kayınvalidem bana bağırmaya devam etti. Annemle tartıştılar gittiler. Sonra 3 ay çocuğu göstermedim. Eşim pişman oldu ben ettim sen etme dedi çocuğum için birleştik. Ailesine çocuğu her hafta gönderdim bugüne kadar. Kendi annem eşimi affetti. Gidip geliyoruz. Beni ailesinin yanına götürmedi hiç. Bayramda götüreyim dedi gidelim dedim ellerini öpüp dargınlığa son verecektim. Fakat beni istememişler. Bende kızdım çocuk gitmeyecek bundan sonra dedim. Tartıştık. Eşimin kuzeninin düğününde karşı karşıya geldik ben çocuğumu vermek istemedim çünkü çocuğum maşa olarak kullanılıyor arada. Gerçekten sevseler bişiler alalım diye heves ederler. Ama daha bir iğneleri nasip değil ne bana nede bebeğime. Eşim buyüzden beni dövdü. Yine küs kaldık toparlandık.şimdi abimin eşi doğum yaptı. Cmt günü bir kere hastaneye gittim. Bugünde eve gidicem dedim. Gidemezsin dedi. Gidicem dedim çocuk gitmeyecek dedi. Gidersen geri gelme dedi. Annesi ve ailesi söz konusu olunca ben hep geri plandayım. Kabullenemiyorum. Büyük görümcemle aramız mükemmel hoş oda ailesine benimle görüştüğünü söyleyemiyor.oda eşinden boşandı sahip çıkmıyor ne yapmalıyım. Delirmek üzereyim...