• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var arkadaşlar eşim ve ailesi hakkında:(

desireden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
116
1
46
Denizli
Geçen sene konu açtım eşim ve aldatmak üzerine bana yardımcı oldunuz çoğunuz şimdi yine dert yine üzüntü eşim hamileyken aldattı inkar etti sonra kanıtladım tabi bu arada annesi babası ve küçük görümcemle beni istememeleri üzerine laf söz bir takım şeyler geldi geçti. Doğumumu yaptım kocam olmadan benim ailem vardı yanımda beni hiç arayıp sormadılar doğum yaptım hastaneye geldiler annem abim ve yengem vardı yanımda abimle aşağıda tartışmışlar abim küfür etmiş vs. Yukarı çıktılar k.validem kayınpederim ve eşim kayınvalidem bana bağırmaya devam etti. Annemle tartıştılar gittiler. Sonra 3 ay çocuğu göstermedim. Eşim pişman oldu ben ettim sen etme dedi çocuğum için birleştik. Ailesine çocuğu her hafta gönderdim bugüne kadar. Kendi annem eşimi affetti. Gidip geliyoruz. Beni ailesinin yanına götürmedi hiç. Bayramda götüreyim dedi gidelim dedim ellerini öpüp dargınlığa son verecektim. Fakat beni istememişler. Bende kızdım çocuk gitmeyecek bundan sonra dedim. Tartıştık. Eşimin kuzeninin düğününde karşı karşıya geldik ben çocuğumu vermek istemedim çünkü çocuğum maşa olarak kullanılıyor arada. Gerçekten sevseler bişiler alalım diye heves ederler. Ama daha bir iğneleri nasip değil ne bana nede bebeğime. Eşim buyüzden beni dövdü. Yine küs kaldık toparlandık.şimdi abimin eşi doğum yaptı. Cmt günü bir kere hastaneye gittim. Bugünde eve gidicem dedim. Gidemezsin dedi. Gidicem dedim çocuk gitmeyecek dedi. Gidersen geri gelme dedi. Annesi ve ailesi söz konusu olunca ben hep geri plandayım. Kabullenemiyorum. Büyük görümcemle aramız mükemmel hoş oda ailesine benimle görüştüğünü söyleyemiyor.oda eşinden boşandı sahip çıkmıyor ne yapmalıyım. Delirmek üzereyim...

Hepiniz aranızda çocuğu maşa yapmışsınız farkındamısın.Her problemde koz olarak çocuğu kullanıyorsunuz sen ve eşin.O çocuğu arada bırakmaya,kafasını karıştırmaya ve üzmeye hakkınız yok.

Hepiniz aranızda çocuğu maşa yapmışsınız farkındamısın.Her problemde koz olarak çocuğu kullanıyorsunuz sen ve eşin.O çocuğu arada bırakmaya,kafasını karıştırmaya ve üzmeye hakkınız yok.

ne yapabilirim bebeğim daha 11 aylık hadi şimdi anlamıyor daha sonra ne olacak. ama kesinlikle olanlardan sonra ailesine götürülmesini istemiyorum çünkü onlardaki amacın ara bozmak olduğunu ii biliyorum.siz olsanız ne yapardınız?

canım üzgünüm ama sana buradan nasıl yardım edelim

bebeğin daha 11 aylık minicik senın göndermemen mantıklı belki sinirden kullanıyor olabilirsin ama senın yerinde bende olsam bende aynını yapabilirdim

çocuğu ben doğurmuşum ama benım hiç kıymetim yok ben böyle hissederdim

ki çocuğun onlar içinde kıymetliolduğunu sanmıyorum babaannelerçok güzel sever MİŞ gibi yaparlar...

ama kocan çok katı kalpli canım yumuşamaz ki aldatmış dövmüş anne düşkünü ne bileyim Allah yardımcın olsun.

boşanmayı da düşünmüyorsun bebek küçük ama dayak...aldatma...sindirmek çok zor.

şimdi erkek anneleri, nasıl babaneler severmiş gibi yapar demeyin

seven babaanne yaşlı başlı kadın olgun olsun bu benım torunumun annesi,çocuğumun eşi desin ona göre tavır takınsın efendi gibi gelsin gitsin

öyle babaanneye can feda...

yerınızde olsam bende yollamak istemezdım onların derdı çocukdeğilki bebeği görmek isteyen sizide kabul eder siz iyi yine ilk zamanlar yollamışsınız ben olsam hiç yollamazdım bebeğe sevınecek olsalar doğduğunda kavga etmezlerdi

çocuğu yollamadığım gibi o adamıda boşarım aldat döv ohhh ne güzel yaa,yol yakınken ayrıl, pekala kendine bakabilirsin

Bence öncelikle siz evliliğinizi sorgulayın derim. Karı koca olarak öncelikle siz aranızdaki sorunlarınızı çözün. Dayak aldatma filan bunlar olduğu sürece o çocuk perişan olur. Babaanneye gitsin mi gitmesin mi sorunu çok sonraki sorun.

bende asla göndermezdim çocuğumu bunun içinde eşimden şiddet görüyorsam onun yanında da kıymetimin olmadığını anlar eşimede resti çeker bırakır giderdim...
hoş zaten eşinin yanında da pek kıymetin olduğu söylenemez...

boşan yada boşanma diyemem size çektikleriniz yanınıza kar kalıyor bunu bilin, çocugunuzuda arada hırpalamayın lütfen...

hiç tutulacak bi tarafı kalmamış..
şiddet var işin içinde..
aldatma,seni istemiyolar vs...
cidden çekilir gibi değil..
bebeği bu kadar kullanmak hoş değil herşeyden önce ama bende olsam benim olmadığım yerde bebeğimin işi olamaz diye düşünürdüm...
allah yardım etsin..

bir hatayı 2.kez neden yapparsınız anlamadım...ailene küfürler edilsin herşey unutulup yeniden temiz bir sayfamı olacagını sandınız....

Geçen sene konu açtım eşim ve aldatmak üzerine bana yardımcı oldunuz çoğunuz şimdi yine dert yine üzüntü eşim hamileyken aldattı inkar etti sonra kanıtladım tabi bu arada annesi babası ve küçük görümcemle beni istememeleri üzerine laf söz bir takım şeyler geldi geçti. Doğumumu yaptım kocam olmadan benim ailem vardı yanımda beni hiç arayıp sormadılar doğum yaptım hastaneye geldiler annem abim ve yengem vardı yanımda abimle aşağıda tartışmışlar abim küfür etmiş vs. Yukarı çıktılar k.validem kayınpederim ve eşim kayınvalidem bana bağırmaya devam etti. Annemle tartıştılar gittiler. Sonra 3 ay çocuğu göstermedim. Eşim pişman oldu ben ettim sen etme dedi çocuğum için birleştik. Ailesine çocuğu her hafta gönderdim bugüne kadar. Kendi annem eşimi affetti. Gidip geliyoruz. Beni ailesinin yanına götürmedi hiç. Bayramda götüreyim dedi gidelim dedim ellerini öpüp dargınlığa son verecektim. Fakat beni istememişler. Bende kızdım çocuk gitmeyecek bundan sonra dedim. Tartıştık. Eşimin kuzeninin düğününde karşı karşıya geldik ben çocuğumu vermek istemedim çünkü çocuğum maşa olarak kullanılıyor arada. Gerçekten sevseler bişiler alalım diye heves ederler. Ama daha bir iğneleri nasip değil ne bana nede bebeğime. Eşim buyüzden beni dövdü. Yine küs kaldık toparlandık.şimdi abimin eşi doğum yaptı. Cmt günü bir kere hastaneye gittim. Bugünde eve gidicem dedim. Gidemezsin dedi. Gidicem dedim çocuk gitmeyecek dedi. Gidersen geri gelme dedi. Annesi ve ailesi söz konusu olunca ben hep geri plandayım. Kabullenemiyorum. Büyük görümcemle aramız mükemmel hoş oda ailesine benimle görüştüğünü söyleyemiyor.oda eşinden boşandı sahip çıkmıyor ne yapmalıyım. Delirmek üzereyim...

Aldatılan, dayak yiyen, hor görülen sensin dert sahibi olan da sensin. Nasıl iş bu?

yardım edin demişsin. boşan desek boşanacak mısın?

çnk boşanman gerekir. çünkü aldatılmışsın. çünkü dayak yemişsin.
çünkü ailesi tarafından aşağılanmışsın. çünkü ana kuzusu, büyümemiş, cahil, vicdansız ve hayasız bir eşin var.
daha sayayım mı?
bunlar boşanma nedeni olamaz mı yoksa?
yoksa bir gün kendini bir hastanenin acilin de bulunca mı boşanmayı düşüneceksin?

aslında suyuna gitsen ii biri fakat benim canımı acıtan noktalarda direk savunmaya geçer bende çözemedim ailesi söz konusu olunca tam tersi bende ne yapacağımı anlayamaıyorum

onun değil ailesinin suyuna gitmen lazım bellki, adam alışmış artık düzeleceğe benzemiyor

bi kere başladımı kesilmez aldatma,dayak,aşağılanma bunları hep görmezden gelip ses çıkarmazsan iyi olabilirsiniz evet

adam olmayan birine kendinizi heba ediyorsunuz

aslında suyuna gitsen ii biri fakat benim canımı acıtan noktalarda direk savunmaya geçer bende çözemedim ailesi söz konusu olunca tam tersi bende ne yapacağımı anlayamaıyorum

desireden suyuna gidince mezardaki dedem de iyi. Ne güzel olay, herkesi alttan al, herkesin suyuna git, sonra da suclu sen ol. Genclik gidiyor. Ömürden gidiyor, değer mi?

desireden suyuna gidince mezardaki dedem de iyi. Ne güzel olay, herkesi alttan al, herkesin suyuna git, sonra da suclu sen ol. Genclik gidiyor. Ömürden gidiyor, değer mi?

kesinlikle önceki hallerimi düşünüyorumda o kadar çöktüm ki eski neşem yok sadece oğlum yüzümü güldürüyor korkuyorum boşanmaktan çocuğum yarın ne düşünür ne der boşanınca ailesinin eline koz vermiş olucam çünkü bunu istiyorlar. korkuyorum ne yaparım diye bilmiyorum...

dayak, aldatma falan kısmını geçtim ama çocuğu siz de maşa olarak kullanıyorsunuz, hem de sadece babaannesine karşı değil eşinize karşı da.. çocuk için barıştıysanız, çocuk için susup oturacaksınız.. boşanmayacağınızdan hepimiz eminiz.. o zaman kabulleneceksiniz ama çocuğunuzu kullanmadan..

Back
X