• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var arkadaşlar eşim ve ailesi hakkında:(

kesinlikle önceki hallerimi düşünüyorumda o kadar çöktüm ki eski neşem yok sadece oğlum yüzümü güldürüyor korkuyorum boşanmaktan çocuğum yarın ne düşünür ne der boşanınca ailesinin eline koz vermiş olucam çünkü bunu istiyorlar. korkuyorum ne yaparım diye bilmiyorum...

Allah askına ailesinin eline hangi anlamda koz vereceksin? Versen ne olur? Boşanmışsın, herkes kendi yoluna gider. Cocuğun böyle bir ortamda büyüyeceğine, siz ayrıyken büyüsün daha iyi.

dayak, aldatma falan kısmını geçtim ama çocuğu siz de maşa olarak kullanıyorsunuz, hem de sadece babaannesine karşı değil eşinize karşı da.. çocuk için barıştıysanız, çocuk için susup oturacaksınız.. boşanmayacağınızdan hepimiz eminiz.. o zaman kabulleneceksiniz ama çocuğunuzu kullanmadan..[/Q

EVET ÇOCUK İÇİN BİRLEŞTİK FAKAT BEN AİLESİNE NE ZAMAN İSTESELER ÇOCUĞUMU GÖNDERİYORDUM TAKİ BAYRAMDAKİ MUHABBET OLANA KADAR BİR ANNE BABA ÇOCUĞUNUN MUTLULUĞUNU İSTİYORSA BU ŞEKİLDE DAVRANMAZ FAKAT ÇOCUK GELSİN OĞLUM GELSİN O GELMESİN OLAMAZ ALLAHIN BAYRAMI NİHAYETİNDE AMAÇ ARA BOZMAK KAVGA ÇIKARMAK ALET OLMAYAYIM DİYORUM CANIMA TAK DEDİRTİYORLAR ANNESİ BANA İSTEDİĞİNİ YAPIYOR ONA LAF YOK BEN HAYIR DEYİNCE KIYAMET KOPUYOR ÇOCUĞUMU BEN MAŞA OLARAK KULLANSAYDIM ŞAYET BAŞTAN BERİ GÖRMELERİNE MÜSADE ETMEZDİM

boşanma konularında annelerin çocuğuma ilerde ne derim tavrını hiç anlamıyorum, hele ki kadın aldatılmış dayak yemiş hala bunu diyo, ne dicen,baban beni aldattı dövdü dicen, bilinçaltında boşanma olmadığı için hep çocuk kendilerini suçlayacakmış gibi konuşuyolar, peki ya çocuk anne neden beni böyle mutsuz bi aileye doğurdun derse, buna ne cevap verilecek, yuvayı dişi kuş yapar çocuum mu

belli bunca olaydan sonra bile eşine döndüysen boşanmayı düşünmüyorsun demektir:)
canım bi laf vardır ya ya bu deveyi güdücen yada bu diyardan gidicen diye...
inat yapıyosun eşinin ailesiyle görüşmemek için haklı olarak ama
eşinin davranşından o inadın pek işe yaramadığı belli...
ya bence bak kaynanala durumu şahsi çıkar çatışmaları yerine boşver. boşver dediğim hesabını öbür tarafa bırak.
bak hepimiz inançlı insanlarız ve kimse kimseyi sevmek zorunda değil...
ama HOŞGÖRMEK,AFFETMEK zor şeyler değil...
yani en azından eşin ailesinin gerçek yüzünü görene kadar, kimin haksız olduğunu anlayana kadar görüş ailesiyle...
ya bi gün al çocuğunu eşini yannına ben gitmek istiyorum de ALLAH rızası için sırf. kaynananın kayınbabanın kara kaşı kara gözü için değil, git ellerini öp torunlarını sevdir...
zaten eğer kötü insanlarsa zehirlerini akıtırlar sana. ama bak sen sus. eşin cevap versin onlara... o anlasın baktın eşinde sesini çıkarmıyo sende sus. içinden dualar oku... rahatlarsın piskolojik olarak da...
yani öyle öyle eşinde anlar kim haklı kim haksız.
gözünde kıymete binersin bak eşinin.
bu dediğimi yaparsan bir ay bilemedin iki ay kafayı yeme derecesine gelebilirsin ama yemezssin korkma..
sinir falanda kalmıyo insanda...
bi noktadan sonra...
sonrasında ise zaten kaynanagilde ona göre davranır.. düzellirler inşallah..
tatlı dil yılanı delğinden çıkarır unutma!

dayak, aldatma falan kısmını geçtim ama çocuğu siz de maşa olarak kullanıyorsunuz, hem de sadece babaannesine karşı değil eşinize karşı da.. çocuk için barıştıysanız, çocuk için susup oturacaksınız.. boşanmayacağınızdan hepimiz eminiz.. o zaman kabulleneceksiniz ama çocuğunuzu kullanmadan..[/Q

EVET ÇOCUK İÇİN BİRLEŞTİK FAKAT BEN AİLESİNE NE ZAMAN İSTESELER ÇOCUĞUMU GÖNDERİYORDUM TAKİ BAYRAMDAKİ MUHABBET OLANA KADAR BİR ANNE BABA ÇOCUĞUNUN MUTLULUĞUNU İSTİYORSA BU ŞEKİLDE DAVRANMAZ FAKAT ÇOCUK GELSİN OĞLUM GELSİN O GELMESİN OLAMAZ ALLAHIN BAYRAMI NİHAYETİNDE AMAÇ ARA BOZMAK KAVGA ÇIKARMAK ALET OLMAYAYIM DİYORUM CANIMA TAK DEDİRTİYORLAR ANNESİ BANA İSTEDİĞİNİ YAPIYOR ONA LAF YOK BEN HAYIR DEYİNCE KIYAMET KOPUYOR ÇOCUĞUMU BEN MAŞA OLARAK KULLANSAYDIM ŞAYET BAŞTAN BERİ GÖRMELERİNE MÜSADE ETMEZDİM

doğru diyosun valla ben sana katılıyorum..
senin gitmedğin yerde çocuğununda eşininde işi yok bence.

bak canım dayak konusu eğer gerçekten sana değer verdiğine inanıyosan bır daha yapmayacagı kanaatıyle affedilebilir bence .ben öyle yaptım evlilğin ilk yılları bir kac kere tekerrür etti,ama esimin onoktaya gelmesinde benımde payım olmustu.tekrarı olmaması içinde sana gercekten değer verip vermediğinden emin olmalısın bence.(cok sükür bende tekrarı olmadı.)sen olmadan cocuğunuzu alıp oraya gitmek istemesi budurumun en açık göstergesi.bende esimin ailesiyle aynı süreclerden gectim.ama benım esim değil cocuğu göturmek ben olmadan kendiside gitmedi.ben ya sabır cekıp kendim gittim buda esimin benı daha cok sahıplenmesine sebep oldu.
ama senın durumun bıraz farklı,çünkü bana kalırsa bir evlilikde olabılecek en zor cıkmaza girmişsiniz ;ALDATMAK...
benım suan kı düsüncem hersy neysede o benım için en son nokta olur herhalde.rabbim vermesin...ama yınede o durumu yasayan bır es demıyorum ,bır anne nasıl düşünür yasamayan bilemez herhalde...senı anlayabılıyorum ama bu adamla gercekten zor...

belli bunca olaydan sonra bile eşine döndüysen boşanmayı düşünmüyorsun demektir:)
canım bi laf vardır ya ya bu deveyi güdücen yada bu diyardan gidicen diye...
inat yapıyosun eşinin ailesiyle görüşmemek için haklı olarak ama
eşinin davranşından o inadın pek işe yaramadığı belli...
ya bence bak kaynanala durumu şahsi çıkar çatışmaları yerine boşver. boşver dediğim hesabını öbür tarafa bırak.
bak hepimiz inançlı insanlarız ve kimse kimseyi sevmek zorunda değil...
ama HOŞGÖRMEK,AFFETMEK zor şeyler değil...
yani en azından eşin ailesinin gerçek yüzünü görene kadar, kimin haksız olduğunu anlayana kadar görüş ailesiyle...
ya bi gün al çocuğunu eşini yannına ben gitmek istiyorum de ALLAH rızası için sırf. kaynananın kayınbabanın kara kaşı kara gözü için değil, git ellerini öp torunlarını sevdir...
zaten eğer kötü insanlarsa zehirlerini akıtırlar sana. ama bak sen sus. eşin cevap versin onlara... o anlasın baktın eşinde sesini çıkarmıyo sende sus. içinden dualar oku... rahatlarsın piskolojik olarak da...
yani öyle öyle eşinde anlar kim haklı kim haksız.
gözünde kıymete binersin bak eşinin.
bu dediğimi yaparsan bir ay bilemedin iki ay kafayı yeme derecesine gelebilirsin ama yemezssin korkma..
sinir falanda kalmıyo insanda...
bi noktadan sonra...
sonrasında ise zaten kaynanagilde ona göre davranır.. düzellirler inşallah..
tatlı dil yılanı delğinden çıkarır unutma!

canım benim bende isterim bunlar kalksın ortadan fakat onlar beni evlerine dahi kabul etmiyolar onlara karşı hiçbir suçumda yok ayrılık sürecinde onlar bana söledi ben söledim durum bu ama bu kadar büyütülecek seyler değil

Aldatıyor affediyorsunuz,
Kavga ediyorsunuz, affediyorsunuz,
Üzerine dayak yiyorsunuz, affediyorsunuz...

O çocuğun ne suçu var yahu? Pinpon topu mu o, buraya git oraya gitme...
Üzerine yorum istemişsiniz..

O zaman şöyle yazayım; kocandır başından eksik olmasın, sesini çıkartma ne gerekiyorsa yap ki akşam seni dövmesin..

Ya da gerçek düşüncemi yazayım; yok mu hiç sizin ailenizde aklı başında bir büyük, anan baban ne yapıyor?! Haber ver anlat olanı biteni de ardından boşa şu adamı çocuğun da kendine gelsin...

Aldatıyor affediyorsunuz,
Kavga ediyorsunuz, affediyorsunuz,
Üzerine dayak yiyorsunuz, affediyorsunuz...

O çocuğun ne suçu var yahu? Pinpon topu mu o, buraya git oraya gitme...
Üzerine yorum istemişsiniz..

O zaman şöyle yazayım; kocandır başından eksik olmasın, sesini çıkartma ne gerekiyorsa yap ki akşam seni dövmesin..

Ya da gerçek düşüncemi yazayım; yok mu hiç sizin ailenizde aklı başında bir büyük, anan baban ne yapıyor?! Haber ver anlat olanı biteni de ardından boşa şu adamı çocuğun da kendine gelsin...

annem ve abim var arkamdalar saolsun tabi dayak olayını anlatsam olabilecekleri ben bile tahmin edemiyorum. annem aramış bugün konuşmuş sonuç eşim beni aradı niye anlatıyosun diye bağırdı çağırdı

Bak canim tam 21yildir ayni problemi yasiyorum hic birsey duzelmiyor ailem arkamda olmadigi icin hala cekiyorum goze aliyorsan devam et

Bak canim tam 21yildir ayni problemi yasiyorum hic birsey duzelmiyor ailem arkamda olmadigi icin hala cekiyorum goze aliyorsan devam et

ayrılmaya kalktığım an her şey değişiyo ne benle ne ensiz zaten bu tavrı insanı delirtmeye yetiyo çok kararsız olduğumu bildiği içiin bu şekilde davranıyo yada şöyle sorayım size ayrıldığım zaman nasıl bir hayat beni bekler daha çok gencim tekrar bi evlilik olurmu olursa oğlum nasıl olur bilemiyorum korkuyorum açıkcası

kızlar ünlü bir pdr uzuzmanın görüsünü paylasmak istiyorum sizinle....
Yuvayı dişi kuş yapar sözü sizce ne kadar doğrudur?
Bu sorunlu bir algıdır. İlişkilerimizdeki hastalıklarımızın önemli noktalarından biridir. kadını ilişkide edilgen yapan, erkeği bencilleştiren, erkek hegemonyasını sürdüren bir ilişki biçimidir. ‘Yuvayı dişi kuş yapar’ sözü, kadına, ‘sesini çıkarma, verilenle yetin ve erkeğin iktidarını kabul et, evliliğini sürdür’ demektir. Evlilikle ilgili tüm sorumluluğu kadının üstüne yükler bu atasözü. Bu erkek egemen bir düşüncedir. Erkek, iktidarını gerçekleştirdiği böyle bir ilişkide de mutlu olmaz, içindeki arayış bitmez. Onun farkına varmadan aradığı şey; aslında gerisinden gelen değil; yanında yürüyen, yetişkin bir kadındır.
:46::46::46::46:

ayrılmaya kalktığım an her şey değişiyo ne benle ne ensiz zaten bu tavrı insanı delirtmeye yetiyo çok kararsız olduğumu bildiği içiin bu şekilde davranıyo yada şöyle sorayım size ayrıldığım zaman nasıl bir hayat beni bekler daha çok gencim tekrar bi evlilik olurmu olursa oğlum nasıl olur bilemiyorum korkuyorum açıkcası

ayrılda sen gerisi kolay
bu adamla hayat geçtigine göre
ayrılınca daha güzel geçer elbet
oglun daha küçük bu demek degil ki bişeyin farkında degil
kesinlikle farkında yavrunda etkileniyor olanlardan
18 aylık kızım var ne zaman babasıyla kavga etsek kızım sürekli gözümün içine bakar oturdugu yerden kalkmaz
masumluk çöker kızıma
peki senin oglun babası döverken görmedi mi
onun şuanki ruh hali nasıl
yazık degilmi çocuguna
kendin için degilse çocugunu düşün
kararını ona göre ver

ayrılda sen gerisi kolay
bu adamla hayat geçtigine göre
ayrılınca daha güzel geçer elbet
oglun daha küçük bu demek degil ki bişeyin farkında degil
kesinlikle farkında yavrunda etkileniyor olanlardan
18 aylık kızım var ne zaman babasıyla kavga etsek kızım sürekli gözümün içine bakar oturdugu yerden kalkmaz
masumluk çöker kızıma
peki senin oglun babası döverken görmedi mi
onun şuanki ruh hali nasıl
yazık degilmi çocuguna
kendin için degilse çocugunu düşün
kararını ona göre ver[/QU
hayır görmedi odasında uyuyordu

sana kim yardım edebilir ?
önceki konunda da denmişti.

aldatma var ,dayak var..

çocuk için birleşip şimdi de çocuğu rezil ediyorsunuz yapmayın.:19:

Geçen sene konu açtım eşim ve aldatmak üzerine bana yardımcı oldunuz çoğunuz şimdi yine dert yine üzüntü eşim hamileyken aldattı inkar etti sonra kanıtladım tabi bu arada annesi babası ve küçük görümcemle beni istememeleri üzerine laf söz bir takım şeyler geldi geçti. Doğumumu yaptım kocam olmadan benim ailem vardı yanımda beni hiç arayıp sormadılar doğum yaptım hastaneye geldiler annem abim ve yengem vardı yanımda abimle aşağıda tartışmışlar abim küfür etmiş vs. Yukarı çıktılar k.validem kayınpederim ve eşim kayınvalidem bana bağırmaya devam etti. Annemle tartıştılar gittiler. Sonra 3 ay çocuğu göstermedim. Eşim pişman oldu ben ettim sen etme dedi çocuğum için birleştik. Ailesine çocuğu her hafta gönderdim bugüne kadar. Kendi annem eşimi affetti. Gidip geliyoruz. Beni ailesinin yanına götürmedi hiç. Bayramda götüreyim dedi gidelim dedim ellerini öpüp dargınlığa son verecektim. Fakat beni istememişler. Bende kızdım çocuk gitmeyecek bundan sonra dedim. Tartıştık. Eşimin kuzeninin düğününde karşı karşıya geldik ben çocuğumu vermek istemedim çünkü çocuğum maşa olarak kullanılıyor arada. Gerçekten sevseler bişiler alalım diye heves ederler. Ama daha bir iğneleri nasip değil ne bana nede bebeğime. Eşim buyüzden beni dövdü. Yine küs kaldık toparlandık.şimdi abimin eşi doğum yaptı. Cmt günü bir kere hastaneye gittim. Bugünde eve gidicem dedim. Gidemezsin dedi. Gidicem dedim çocuk gitmeyecek dedi. Gidersen geri gelme dedi. Annesi ve ailesi söz konusu olunca ben hep geri plandayım. Kabullenemiyorum. Büyük görümcemle aramız mükemmel hoş oda ailesine benimle görüştüğünü söyleyemiyor.oda eşinden boşandı sahip çıkmıyor ne yapmalıyım. Delirmek üzereyim...

senin koca da iş yok, bırakınca aklı basına gelmış gibi olmuş ama eskiye geri dönmüş

annem ve abim var arkamdalar saolsun tabi dayak olayını anlatsam olabilecekleri ben bile tahmin edemiyorum. annem aramış bugün konuşmuş sonuç eşim beni aradı niye anlatıyosun diye bağırdı çağırdı

Eeee sonuç? O bağırdı siz naptınız? Afedersin karıcığım, ben eşşeklik ettim demesini filan mı bekliyorsunuz anlamıyorum ki? Karısını döven bir adamdan nezaket beklemektense deveyi hendekten atlatmayı denemenizi tavsiye ederim inanın daha kolay olacak.

Siz önce bir ne yapmak istediğinize karar verin, ya bu hayatı yaşayacak ve susacaksınız ya da yolunuzu açacaksınız ve çocuğunuz için en doğru kararı vereceksiniz..

Bildiğim tek bir şey var anlattıklarınıza göre bu adam kolay kolay akıllanmaz, ciddi şekilde silkelenmesi lazım ki çoook zor anlasın...

Merhaba,

Kadınlar kulubunu pasif olarak uzun süredir takip ederim ama yorum yapmışlığım yoktur ama sizin bu sorunuz benim pasif halimi bile aktif etti

Öncelikle düşündüğüm sizin net bir şekilde karar vermeniz. Ya bu şekilde devam edeceksiniz yada verdiğiniz kararı uygulayacaksınız... Aslında sizin başınıza ne gelmişse bunların hepsi kararsızlığınız ve kendinize olmayan güveninizden gelmiş.

Hayatın karşımıza 1 saat sonra ne çıkaracağını hiç birimiz bilemezken siz yıllar sonrasını düşünüyorsun.. Sizi nasıl bir hayatın beklediği tamamen sizin duruşunuzla alakalı olacaktır...

Hayatta her şey mümkün ikinci bir evlilik veya bekar olma durumu...

Sizin yapmanız gereken önce kendinize güveninizi sağlayıp ayaklarınızın yere sağlam basması, daha sonrasında çocuğunuzu düşünmeniz onun için birşeyler yapmanız... Tek başına olupta bir çok şey başaran bayanları gördük biz siz ki şanslısınız aileniz yanınızda ve gencsiniz yeniden doğrulup ayağa kalkabilecek heşreyi sıfırdan kuracak gücünüz var... Bence bir karar verin ve yolunuza devam edin ya eşinizle ya eşinizsiz...

Merhaba,

Kadınlar kulubunu pasif olarak uzun süredir takip ederim ama yorum yapmışlığım yoktur ama sizin bu sorunuz benim pasif halimi bile aktif etti

Öncelikle düşündüğüm sizin net bir şekilde karar vermeniz. Ya bu şekilde devam edeceksiniz yada verdiğiniz kararı uygulayacaksınız... Aslında sizin başınıza ne gelmişse bunların hepsi kararsızlığınız ve kendinize olmayan güveninizden gelmiş.

Hayatın karşımıza 1 saat sonra ne çıkaracağını hiç birimiz bilemezken siz yıllar sonrasını düşünüyorsun.. Sizi nasıl bir hayatın beklediği tamamen sizin duruşunuzla alakalı olacaktır...

Hayatta her şey mümkün ikinci bir evlilik veya bekar olma durumu...

Sizin yapmanız gereken önce kendinize güveninizi sağlayıp ayaklarınızın yere sağlam basması, daha sonrasında çocuğunuzu düşünmeniz onun için birşeyler yapmanız... Tek başına olupta bir çok şey başaran bayanları gördük biz siz ki şanslısınız aileniz yanınızda ve gencsiniz yeniden doğrulup ayağa kalkabilecek heşreyi sıfırdan kuracak gücünüz var... Bence bir karar verin ve yolunuza devam edin ya eşinizle ya eşinizsiz...

çok teşekkür ederim kendim için birşey yaptım ve dr yardımı almaya karar verdim ne kadar vahim durumda olduğum gözler önünde şimdi destek alarak ayağa kalkıyorum dün ilk seanstı ve çok güzeldi kendime olan güvenimi yerine getirebileceğimiz söledi :)

çok teşekkür ederim kendim için birşey yaptım ve dr yardımı almaya karar verdim ne kadar vahim durumda olduğum gözler önünde şimdi destek alarak ayağa kalkıyorum dün ilk seanstı ve çok güzeldi kendime olan güvenimi yerine getirebileceğimiz söledi :)

Senin adına çok sevindim, inşallah kısa sürede hayalini kurduğun mutluluğa ulaşırsın... Hayata bir kere geliyoruz ve hiçbirşey senden önemli değil o nedenle seni mutlu edenler, sevenlerin yanında olsun diğerlerine yol ver gitsin. Kimse kimse için mecburi istikamet değil...

Back
X