dayak, aldatma falan kısmını geçtim ama çocuğu siz de maşa olarak kullanıyorsunuz, hem de sadece babaannesine karşı değil eşinize karşı da.. çocuk için barıştıysanız, çocuk için susup oturacaksınız.. boşanmayacağınızdan hepimiz eminiz.. o zaman kabulleneceksiniz ama çocuğunuzu kullanmadan..[/Q
EVET ÇOCUK İÇİN BİRLEŞTİK FAKAT BEN AİLESİNE NE ZAMAN İSTESELER ÇOCUĞUMU GÖNDERİYORDUM TAKİ BAYRAMDAKİ MUHABBET OLANA KADAR BİR ANNE BABA ÇOCUĞUNUN MUTLULUĞUNU İSTİYORSA BU ŞEKİLDE DAVRANMAZ FAKAT ÇOCUK GELSİN OĞLUM GELSİN O GELMESİN OLAMAZ ALLAHIN BAYRAMI NİHAYETİNDE AMAÇ ARA BOZMAK KAVGA ÇIKARMAK ALET OLMAYAYIM DİYORUM CANIMA TAK DEDİRTİYORLAR ANNESİ BANA İSTEDİĞİNİ YAPIYOR ONA LAF YOK BEN HAYIR DEYİNCE KIYAMET KOPUYOR ÇOCUĞUMU BEN MAŞA OLARAK KULLANSAYDIM ŞAYET BAŞTAN BERİ GÖRMELERİNE MÜSADE ETMEZDİM
bak canım dayak konusu eğer gerçekten sana değer verdiğine inanıyosan bır daha yapmayacagı kanaatıyle affedilebilir bence .ben öyle yaptım evlilğin ilk yılları bir kac kere tekerrür etti,ama esimin onoktaya gelmesinde benımde payım olmustu.tekrarı olmaması içinde sana gercekten değer verip vermediğinden emin olmalısın bence.(cok sükür bende tekrarı olmadı.)sen olmadan cocuğunuzu alıp oraya gitmek istemesi budurumun en açık göstergesi.bende esimin ailesiyle aynı süreclerden gectim.ama benım esim değil cocuğu göturmek ben olmadan kendiside gitmedi.ben ya sabır cekıp kendim gittim buda esimin benı daha cok sahıplenmesine sebep oldu.
ama senın durumun bıraz farklı,çünkü bana kalırsa bir evlilikde olabılecek en zor cıkmaza girmişsiniz ;ALDATMAK...
benım suan kı düsüncem hersy neysede o benım için en son nokta olur herhalde.rabbim vermesin...ama yınede o durumu yasayan bır es demıyorum ,bır anne nasıl düşünür yasamayan bilemez herhalde...senı anlayabılıyorum ama bu adamla gercekten zor...