• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var çok sinirliyimm

MiSRealis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Bundan birkaç ay önce bi arkadaşımla çok feci şekilde tartıştık ozamanda benim bebeğim hastaydı üstüne pek durmadım bi kaç gün önce beni yanlışlıkla aradı sesini duyunca okadar sinirlendimki şuan bi bahane bulup sinirimi çıkartmak istyorum sizce ne yapmayalım?

Yanlış yere açmışsınız konuyu. 🤷🏻‍♀️

Sende onu yanlışlıkla ara 😂😂 o da sana sinir olur ..sonuç olarak sende onu sinir etmiş olursun yani

Sende onu yanlışlıkla ara 😂😂 o da sana sinir olur ..sonuç olarak sende onu sinir etmiş olursun yani
Aklıma geldi valla 😂 ama eşimi zor durumada sokmak istemiyorum karşı tarafdakiler bunları hiç haketmiycek insanlar

Lüzumsuz bisey .Tekrar aramak gibi bir hatada bulunma .
Bende biliyorum çok büyük hata olucak ama sinirlerime hakim olamıyorum kontrol edemiyorum heleki bugün öyle bir doluymki çünkü haksızlığa uğradım yediremiyorum

üf çok gereksiz bir konu. sırf bunun için mı kayıt oldunuz ne diyelim git öldür mü demeliyiz :D

üf çok gereksiz bir konu. sırf bunun için mı kayıt oldunuz ne diyelim git öldür mü demeliyiz :KK70:
Size göre öyle olabilir ama bana göre değil benim rahatsız olduğum ve piskolojimi rahatsız edyor doğru düzgün bir biçimde tavsiyede bulunablirsiniz geyik yapcak başka konulara gidin 😉

Size göre öyle olabilir ama bana göre değil benim rahatsız olduğum ve piskolojimi rahatsız edyor doğru düzgün bir biçimde tavsiyede bulunablirsiniz geyik yapcak başka konulara gidin 😉
geyik yapmamıştım aslında. düşünmemeyi dene

Bundan birkaç ay önce bi arkadaşımla çok feci şekilde tartıştık ozamanda benim bebeğim hastaydı üstüne pek durmadım bi kaç gün önce beni yanlışlıkla aradı sesini duyunca okadar sinirlendimki şuan bi bahane bulup sinirimi çıkartmak istyorum sizce ne yapmayalım?
kaç ay geçmiş üzerinden ne gerek var bu kadar sinirlenmeye?hiçbir şey yapmayın tabiki de engelleyin gitsin bir daha yanlışlıkla arayamaz.

Kimse sizin stres topunuz değil engelleyin olsun bitsin

Back
X