Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni kayıt oldum nereden açacağımı bilemedimYanlış yere açmışsınız konuyu.![]()
çok sinirliyim bide tavrı sanki kendi haklıymışda külhan beymiş gbi kız değil erkek sanki bende biraz öyleyimde sinirime dokunuyor o yüzden ama sinirle bi yanlışa düşmek istemyorumHiç bişey yapma
Aklıma geldi vallaSende onu yanlışlıkla arao da sana sinir olur ..sonuç olarak sende onu sinir etmiş olursun yani
Bende biliyorum çok büyük hata olucak ama sinirlerime hakim olamıyorum kontrol edemiyorum heleki bugün öyle bir doluymki çünkü haksızlığa uğradım yediremiyorumLüzumsuz bisey .Tekrar aramak gibi bir hatada bulunma .
Öyle tabi bugün piskolojim bozuldu ama hemde fazlasıylaAynen herseyin basi saglik..
Size göre öyle olabilir ama bana göre değil benim rahatsız olduğum ve piskolojimi rahatsız edyor doğru düzgün bir biçimde tavsiyede bulunablirsiniz geyik yapcak başka konulara gidinüf çok gereksiz bir konu. sırf bunun için mı kayıt oldunuz ne diyelim git öldür mü demeliyiz![]()
geyik yapmamıştım aslında. düşünmemeyi deneSize göre öyle olabilir ama bana göre değil benim rahatsız olduğum ve piskolojimi rahatsız edyor doğru düzgün bir biçimde tavsiyede bulunablirsiniz geyik yapcak başka konulara gidin![]()
Deniyorum bazende keşke hiç aralarına bile dahil olmasaydım diyorumgeyik yapmamıştım aslında. düşünmemeyi dene
Bende öyle düşünüyorum zaten ondan gerginim birşeyden dolayı aradı sonra öyle dedi bende ilk aklıma gelmedi yüzüne kapattımda bugün geldi aklımaYanlışlıkla aradığı ne malum deyip körükleyeyim mi konuyu![]()
kaç ay geçmiş üzerinden ne gerek var bu kadar sinirlenmeye?hiçbir şey yapmayın tabiki de engelleyin gitsin bir daha yanlışlıkla arayamaz.Bundan birkaç ay önce bi arkadaşımla çok feci şekilde tartıştık ozamanda benim bebeğim hastaydı üstüne pek durmadım bi kaç gün önce beni yanlışlıkla aradı sesini duyunca okadar sinirlendimki şuan bi bahane bulup sinirimi çıkartmak istyorum sizce ne yapmayalım?