Yardıma ihtiyacım var çok sinirliyimm

MiSRealis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
52
15
3
28
Bundan birkaç ay önce bi arkadaşımla çok feci şekilde tartıştık ozamanda benim bebeğim hastaydı üstüne pek durmadım bi kaç gün önce beni yanlışlıkla aradı sesini duyunca okadar sinirlendimki şuan bi bahane bulup sinirimi çıkartmak istyorum sizce ne yapmayalım?

Sende onu yanlışlıkla ara 😂😂 o da sana sinir olur ..sonuç olarak sende onu sinir etmiş olursun yani

üf çok gereksiz bir konu. sırf bunun için mı kayıt oldunuz ne diyelim git öldür mü demeliyiz :KK70:
Size göre öyle olabilir ama bana göre değil benim rahatsız olduğum ve piskolojimi rahatsız edyor doğru düzgün bir biçimde tavsiyede bulunablirsiniz geyik yapcak başka konulara gidin 😉

Size göre öyle olabilir ama bana göre değil benim rahatsız olduğum ve piskolojimi rahatsız edyor doğru düzgün bir biçimde tavsiyede bulunablirsiniz geyik yapcak başka konulara gidin 😉
geyik yapmamıştım aslında. düşünmemeyi dene

Bundan birkaç ay önce bi arkadaşımla çok feci şekilde tartıştık ozamanda benim bebeğim hastaydı üstüne pek durmadım bi kaç gün önce beni yanlışlıkla aradı sesini duyunca okadar sinirlendimki şuan bi bahane bulup sinirimi çıkartmak istyorum sizce ne yapmayalım?
kaç ay geçmiş üzerinden ne gerek var bu kadar sinirlenmeye?hiçbir şey yapmayın tabiki de engelleyin gitsin bir daha yanlışlıkla arayamaz.

Back
X