• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var kızlar

Ben degil Eşim hemen çocuk istedi . Çocuğumla aramda yaş farkı olmasın dedi. Aslında eğitimli biriyim arkadaşlarıma yardimci olabiliyorum ama terzi kendi söküğunu dikemez hesabı bazen çok beceriksiz oluyorum kendi sorunlarım karşında. Eşim daha önce 40 yaşlarında dul bir bayanla birliktelik yaşamış ben bunu duydum. Acaba diyorum beni yetersiz mi buluyor. Evet yeni üyeyim içimdekileri dökmek istiyorum.
O istedi hadi cocuk yapalim diyenlere acayip karsiyim. Adam ister gelmis kac yasına..Sen daha kac yasindasin Allah askina ?? Kendini gec, cocugun böyle sevgisiz ortamda yetismesine de katkıda bulunuyorsunuz tebrikler

Napiyim, kafayi yiyorum kadinlar boyle ezilip buzulunce
Bende sinirleniyorum ama işte bazi zihniyetleri değiştirmek imkansız. Ya hicbisey yaşamayacaksin ya da yasayinca kendini pis bir insan gibi hissedp " beni kabul etti" demeyeceksn ama gel bunu bizim kızlara anlat...

Siz çalışıyorsunuz adam yan yatmıyor di mi? Niye ayrı eve çıkmıyorsunuz?

Bir de bekar 37 yaşında bir adam daha var o evde. Herkes için tuhaf bir yaşam şekli.

Diğer ilişkisi 40 yaşındaki kadını da mı bu eve getirmiş eş? Çok değişik hakkaten.

35 yaş hiç de geç bir yaş değil..
Sorun yaşta değil..
Neden birlikte oturmak zorundasınız onlarla..
Acil Tıp teknisyeniyim işimi çok seviyorum çalışabilmem için de kızıma güvenilir birinin bakması lazım bu yüzden birlikte oturuyoruz. Ev Büyük ve yatak Odamızda banyomuz var. Zaten ailesi anlayışlı her fırsatta evden uzaklaşiyorlar ama eşim yine aynı birazdan gelirler diyor ve yine bana soğuk hatta bir keresinde bana Sülük gibi yapışma demişti. Ben de küsmüştum sonra yine aynı . Offf

Biz ilk evlendigimizde birmirimize aşk dolu çok tutkulu insanlarken evlendikten sonra hem ziyaret amaçlı hemde tanıma amaçlı kocamın ailesinin yanında kaldık 2 hafta.
Köyde yaşıyorlar oranın kültürüne alışıklar ama yobaz insanlar degiller.
Kocam bana seslenirken ismimle sesleniyor çok şaşırdım, aşkım, canım yok. Sogukluk var degişik bir şekilde. Neyse velhasıl kelam ben aşkım diye diye bitazdaha samimi davrana davrana onun bu tabusunu yıktım. Simdi köyde bile bana seslenecek olsa aşkııııımmm diyo rahat rahat :)

Esinizin ailesini cok sevdigini soylemissiniz tabi severler gencecik kizi almislar .Birde evin icindesiniz suan daha yolun basindasiniz bu adam simdi isteksizse bir kac yil sonra dahada pasif olur.Kockoca adam neden ayni evde yasiyorsunuz?

Tabiki de konuştum onunla bu konuları profosyonel kitap yazıları da okudum ona ama aynı ona kalsa ben herşeyi abartiyorum. Hiç bir özel günümü hatirlamaz ben ona doğum günü partisi yapınca çok mutlu olur. Ben senin için güzel şeyler yapıyorum bak mutlu oluyorsun böyle şeylerle ben de mutlu olurum diyorum hiç orali olmuyor. Onun için özel biri değilim galiba. Ama çok kıskanç şaşırıyorum. Duygusal açlık oluyor bende

öncelikle evleri ayırmadıkça kendinize ait daha fazla özel alanlar ve özel hayatlar olmadıkça bu evlilikten daha fazla bir şey beklemeyin derim.

Sen defolu bir mal misin ki beni her halimle kabul etti gibi bir cumle kurabiliyorsun? Kendi 30 yasinda hala bakir miymis? Bana kalirsa seni sevmiyor. Ne yapacagin sana kalmis, bosan dememle bosanacak degilsin sonucta. Butun sulale bir arada yasamaniza da bir anlam veremedim dogrusu. Evlenecek kadar buyumus olan insanlar kendi evlerini kurmalilar.[/QUOT
Aile kültürü gereği bakireliğe çok önem veren bir toplumda yaşadım ve de sonunda korkulan oldu evlenmeden önce oldu. Psikolojik olarak hep kendimi suçladim suçluyorum

iyide
Sizde aşık değilmişsinizki zaten. Belki oda bunu hissettiği için üzülüyordur ve davranışlarına yansıyordur. Aşık değilim sadece seviyorum deyip karşı taraftan sonsuz ilgi sevgi beklemek bencillik bence
Belkide haklısınız ama en azından onu mutlu etmek için çabaliyorum

Teşekkür ederim fikirleriniz için ayrı eve çıkma işini eşimle konuşucam. Umarım her şey düzelir. HoşçakalIn

D Demir leyla Ben de Bruksel'de buyumedim zaten. Benim buyudugum cevre de cok muhafazakardir, ama kendi aklimiz da var sonucta. Hayatina giren erkek sayisi, onlarla ne kadar yakinlastigin sadece ve sadece seni ilgilendirir. Kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Bunlar senin degerini azaltmaz, eger bir erkek boyle dusunuyorsa ona selam bile vermemelisin. Eger kendi basina bunun ustesinden gelmekte zorlaniyorsan profesyonel destek al lutfen, hayat boyle gecmez.

D Demir leyla Ben de Bruksel'de buyumedim zaten. Benim buyudugum cevre de cok muhafazakardir, ama kendi aklimiz da var sonucta. Hayatina giren erkek sayisi, onlarla ne kadar yakinlastigin sadece ve sadece seni ilgilendirir. Kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Bunlar senin degerini azaltmaz, eger bir erkek boyle dusunuyorsa ona selam bile vermemelisin. Eger kendi basina bunun ustesinden gelmekte zorlaniyorsan profesyonel destek al lutfen, hayat boyle gecmez.
Birazdan randevu alicam sanırım profosyonel destek almanın zamanı geldi zaten çok kastım kendimi bunca yıl ama artık üstesinden gelemiyorum. Teşekkürler.

E zaten böyle saçma sapan bir evlilikte nasıl mutlu olacağınızı düşündünüz ki? Bütün bunlar şu şartlarda bir evlilik için çok normal.
Problemlerinizden ilk grubu yaş farkının getirdiği problemler oluşturuyor, onun olgun olması sizin yaşam dolu enerjik olmanız ve cinsel problemler. E kendinizden 13 yaş büyük amcayla evlenirseniz ne olacaktı? 20 yaşında erkek gibi olamaz ki o.
Problemlerinizden ikinci grubu ise aile ile birlikte oturmanın getirdiği problemler oluşturuyor, birlikte zaman geçirememe, sevgisini göstermemesi, ilgisizlik (yine), değer vermeme. Değer vermeme de bunun içinde çünkü açık bir şekilde zaten evleneceği insana azıcık değer veren adam onunla bir yuva kurmak ister. Onunla yuva kurmak istemiyor da öylesine annesine yardımcı kadın kendisine yatak arkadaşı arıyorsa, onun için evleniyorsa aynı evde oturtur. Yani size ayrı ev bile açmayan adamla evlendiyseniz bu problemler de çok çok normal. Aşırı bir durum yok.
O değil de adamlar metreslerine bile ev açıyor. Evlenip gidiyor ve ev açılmamasını kabul ediyorsunuz ya ne diyeyim bilemiyorum.
Bakire değilim diye eziklik psikolojisine girdiğiniz için bu hayatı ve bu adamı hakettiğinizi düşündünüz anlaşılan. Bu da toplumun ayıbı işte.

Acil Tıp teknisyeniyim işimi çok seviyorum çalışabilmem için de kızıma güvenilir birinin bakması lazım bu yüzden birlikte oturuyoruz. Ev Büyük ve yatak Odamızda banyomuz var. Zaten ailesi anlayışlı her fırsatta evden uzaklaşiyorlar ama eşim yine aynı birazdan gelirler diyor ve yine bana soğuk hatta bir keresinde bana Sülük gibi yapışma demişti. Ben de küsmüştum sonra yine aynı . Offf

seni sevmiyor . sevişirken canının acımasını önemsemiyor şefkat yok bişe yok kendisinin orgazm olması dışında umursadığı bişe yok.. sevseydi umursardı emin ol..
yaşı geçmesin deyip çocuk istiyor peki senin bu küçük yaşın ? bunu dikkate alıp umursadı mı?
bencil adamın teki eşin..
ayrıca bakıcı diye bir meslek var dünya üzerinde milyonlarca kadının kullandığı.. koloni şeklinde yaşamak için saçma bir bahane.. adam seninle yanız yaşamak istemiyor..
sülük gibi yapışmaymış pabucumun erkeği ..:KK62:
yaşına uygun biriyle evlenseymiş madem..

seni sevmiyor . sevişirken canının acımasını önemsemiyor şefkat yok bişe yok kendisinin orgazm olması dışında umursadığı bişe yok.. sevseydi umursardı emin ol..
yaşı geçmesin deyip çocuk istiyor peki senin bu küçük yaşın ? bunu dikkate alıp umursadı mı?
bencil adamın teki eşin..
ayrıca bakıcı diye bir meslek var dünya üzerinde milyonlarca kadının kullandığı.. koloni şeklinde yaşamak için saçma bir bahane.. adam seninle yanız yaşamak istemiyor..
sülük gibi yapışmaymış pabucumun erkeği ..:KK62:
yaşına uygun biriyle evlenseymiş madem..
Kendi yasiti kadin bu ezige bakar mi? Kucuk, saf bulmus konu sahibini.

aynen birde kızın beynini kodlamıştır eminim seni bu! halinle kabul ettim diye lütfetmiş atfetmiştir kendini..
Katiliyorum, klasik ezik erkek tepkileri iste. Bir de kendini yuce gonullu gosteriyor konu sahibine ezikligini kapatmak icin.

Back
X