• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yardıma ihtiyacım var ne yapsam bilemedim:(

kkirazk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
72
7
0
İçel Mersin
merhaba kızlar ben yemek odasının vitrinlerini almayı düşünmüyorum sadece yemek masası ve konsol almayı düşünüyorum . şu iki modeli beğendim gibi sizce hangisi güzel bunlardan mı seçim yapmalıyım yoksa başka bi modele mi bakmalıyım yardımcı olur musunuz bakıverin azcık:)))
$20834108814598_w710_h450.webp
$737275794148445_w710_h450.webp
bu modellerden mi yoksa başka mı ??

Ben iki modeli de begendim, fakat yemek odasi alirken kriterin nedir?
Bence once onlari belirlemelisin, bu sekilde daha kolay karar verirsin.

Oncelik olarak, acilabilen bir masa, ic haznesi genis olan ve ozellikle cekmecesi de bulunan konsol tercih etmelisin.
Benim konsolumda cekmece yok, o yuzden sadece tabak takimlarim ve bardak takimlarimi koyabiliyorum.
Camli bolumu oldugu icin de, masa ortusu, masa aksesuarlari gibi malzemeleri malesef yerlestiremiyorum.
Onlar icin ayri bir yer ayarladim mecburen...

Oda genisligini biliyor musun? Masanin duracagi yer belli ise (eviniz belli ise) olcusel olarakta kriterler belirleyebilirsin. Mesela cok buyuk masalar ki hele acilmiyorsa, asiri yer kaplayip hantal durabiliyor.
Simdiden hayirli olsun, keyifli alisverisler... :34:

Koltuk takımını nasıl tarz düşünüyosun ben böyle iki renkli mobilyaları pek sevmiyorum

cnm tabı herkes kendıne göre yorum yapıyor ben olsam farklı modellere bakarım biraz daha ferah acık tonlarda bakardım , tabi aklındaki koltuk takımı oda dekorasyonu da önemli , hatta vitrin alman daha yararlı fakat cam kapaklı içini gösteren vitrinlerden uzak dur konsol gibi kapalı depolama yapabilecegin ve modern duran bir vitrinli takımı da almak iyi olabilir

Son düzenleme:
Bence ikiside güzel ama 2 numara biraz daha ağır basıyor gibi.

Back
X