Olayın akışını paylasıyorum arkadaslar..
oncelıkle tekrar tesekkur ediyorum destegınız ıcın.
Aksam eve geldim küs gibi davrandı konusmuyor etmıyor.bosanalım dedım.. blöf yapmadim kesinlkle ama alttan almasini bekliyordum kisa süre alttan aldi sonra ne yaparsan yap dedi.. evden cikti gitti. 15 dk sonra geldi tartismaya basladik ben onu sucladim haliyle birsey yapmadim yapsam neyse dyor surekli.. ve sucluluk psikolojisi muhtemelen ki uste cikma cabasi.. beni suclamaya basladi.anlayissizsin dinlemiyorsun vs vs. Odaya gectim uyuduktan sonra gelmis sarilmaya fln calisiyor dokunma bana artik sana güvenmiyorum yuzunu de gormek istemiyorum dedim.. kalkti yine sinirler basladi.afralar tafralar daha ne yapayim ne halin varsa gor yeter bende insanim fln.. böyle sozler.
Hem suclu hem guclu..
ben yarin gidiyorum dedi defol dedim.
Senin boyle cirkef oldugunu bilmiyordum bilsem evlenmezdim bile dedi.tanidigim kisiyle cok farklisin dedi.. bu tarz suclama cumleleri.
En son hicbirsey olmamis gibi kahvalti hazirlayalmmi dedi az önce.cvp vermedim yne sinirlendi evden cikti gitti.giderkende sen bosanmazsan ben bosanicam seni taniyamiyorum ıkı gundur huzur brakmadın bı hataydı bakmam ama sadece meraktı gıtmıs olsam haklısın fln.. sana olan sevgim azami duzeye indi haberin olsun dedi.. atladigim birsey var onu da yazayim ben tartisma aninda bır pet sise vardı elımde onu fırlattım..
vay efendım ınsan kocasına bunu yaparmıymıs..
Canım yaaa düncen beri takipteyim, dün de yazmıştım sana...
Keşke konuşurken dün dediğim gibi sakin ve çok çok kararlı olsaydın da gözü korksaydı, böyle şımarıkça davranmasaydı...
Elbetteki yaptığı suçluluk psikolojisi, salak saçma anlasaydın dinleseydin ben yapmazdım gibi suçu senin üzerine yıkmöaya çalışıyor, ne yani evde her bi kaç gün sorunu olan dışarda eskort mu aratsın...
Kaldı ki siz kaç aylık evlisiniz...
Keşke bebek için bu kadar acele etmeseydin, kaç yaşındasın?
Allah kolaylık versin...
Tek söyleyeceğim, eski kocam da bu pislik gibiydi... Olaylar aynı insanlar farklı...
Kaç kee şans verdim bilmiyorum... Otu çöpü bahane edecek, her tartışmada bu gerilim daha da artacak...
Tek tavsiyem, annenin evine bir kaç gün dinlenmeye gideceksen evden altınlarını birikimlerini de al git...
Benim eski eşim ben yokken eve gelip takılarımı alıp götürmüştü, sonradan uğraşacağına şimidden adım at, evlendiğin adam dsevdiğin adam değil o...