Kızlar merhaba .Sizden bi konu hakkında yardim istiyorum .Yanlış davranmamak adına.Kayinvalidemi severim yani düğün zamanı yada normal zamanda yaptıklarını unutarak .Boyle yapmam gerekiyodu çünkü ne ben ne eşim huzurlu olmazdık. Yani unuttum sildim cok unutulacak şeyler değildi.Ama önümüze bakmak gerek .Dun kayinvalidem aradı çağırdı tamam geliriz añne dedim .10 dk sonra tel çaldı kayinvaldm arıyor hemen açtım sonra ise sesler geliyor belli kayınpeder le kavga ediyor .Eşime cabuk gidelim dedim yoldayız. Hemen gittik yakın zaten kayinvalfm esyalrini topluyor kayınpeder odasında kavga etmislr kayınpeder m şiddet uygulamış kadına. Zaten bu yıllardır böyle hep akrabalarına yakınlarına gider bi süre kalır olmaz çünkü geri gelir yaşı var rahatsızlıkları var çalışmama hiç gelir yok.Yine son zamanlarda çalıştı öyle günlük işlerde. Dedim eşime bize gidicez.Hic düşünmedim benimde annem olabilir aslnda gidebilecek ablası var ki bekar oda ama anlaşamazlar hem ne biliyim oğlu daha yakın. Evlatlar ne güne duruyor .Eşim 2 kardeş ama daha öncede oldu biz evli değildik ona gitmedi eltim istemez zaten.Benimde annem bu durumda olabilir .Ama bunların ilk değil ve şiddet insan nasıl böyle bi şey yapar .Simdi kayınvalidem iş bulcam bi şekilde yasicam diyo. Olmaz tabi ki böyle bi şey izin vermem eşim tamamen bana bıraktı hiç konusmyo .Ben ise yanlış bi davranış yapcam kırcam diye cok korkuyorum bende çalışyorum sonuçta bi anne ve yaşlı. Siz olsaniz nasil bi tutum izlerdiniz.Bebek istiyoruz bu arqda ama nasil olur bilmiyorum