Yardima ihtiyacim var .

Koskoca evli barkli insanlar. Adam asini vermiyor suyunu vermiyor. Neyin sindirilmisligi bu? Goz gore gore annelerinin dayak yemesine izin mi veriyorlar? Benim babam da anneme siddet uyguladi defalarca. Ama annem bosanmadi. Bosanmak istese destek olurdum. Surekli geri gitti. Benim de elimden baska birsey gelmedi. Genc, istese is bulur, bulmasa bilr bosandiginda bolusecegi malla olene kadar yasar ama cesaret edip bosanmadi. Onun yuzunden mutsuz bir cocukluk gecirdik. Buyuk ihtimal hala devam ediyordur ama ben gorusmuyorum babamla. Annem de bana yansitmiyor artik. Cunku resti cektim. Sen bu adamla yasamak istiyor olabilirsin ama beni artik muhatap etme dedim. Sizin esinizin de annesinin arkasinda durmasi lazim. Ama ona ragmen bosanmiyorsa kendi bilir tabi.
Kesinlkle doğru söylüyorsunuz . Bizimde hayatimizdan calisyolar böyle.Benim babamda çalışmaz değişik bir adamdır.13 yaşımda bosan bu adamdan kendine baska bi hayat kur demeye baslamstm anneme ama yok .Hala cekiyo

FItik tansiyon vs.benim annemde yürümeye hali yok ama hala çalışıyor.Bilmiyorum duruma gore iş bulabilir zaten sigara kullanyor bi o masrafi var .Allah sağlıkla sihttale kucağınıza almayı nasip etsin bebeginizi
Tansiyon hastası olmayan orta yaslı kadın yok gibi bişey
Fıtıgıda ona göre agır iş yapmayacagı bi iş bulunmalı atıyorum belki cay/kahve servis eden abla veya bulasıkcı vs tarzı bişey olabilir tabi kendisi ne istiyor oda önemli
Hem calısırsa ileride sizinlede ugrasmaz emin ol bi noktadan sonra hayatınızın her noktasına karısmaya baslayacaktır evde bos bos oturmaktan
Amin cok teşekkür ederim darısı istediginiz vakitte basınıza olsun🙏🏻

Kesinlkle doğru söylüyorsunuz . Bizimde hayatimizdan calisyolar böyle.Benim babamda çalışmaz değişik bir adamdır.13 yaşımda bosan bu adamdan kendine baska bi hayat kur demeye baslamstm anneme ama yok .Hala cekiyo
Arkasindan aglayacak bebek de yok. Ben evlendim, kardesim ayri evde yasiyor. Kendi emekli maasi bile var ama hala o adamla ayni evde yasiyor. Neyden korkuyor bu kadar anlamiyorum. Duzenini bozmak isine gelmiyor heralde.

Tansiyon hastası olmayan orta yaslı kadın yok gibi bişey
Fıtıgıda ona göre agır iş yapmayacagı bi iş bulunmalı atıyorum belki cay/kahve servis eden abla veya bulasıkcı vs tarzı bişey olabilir tabi kendisi ne istiyor oda önemli
Hem calısırsa ileride sizinlede ugrasmaz emin ol bi noktadan sonra hayatınızın her noktasına karısmaya baslayacaktır evde bos bos oturmaktan
Amin cok teşekkür ederim darısı istediginiz vakitte basınıza olsun🙏🏻
Amin insallah.Zaten çalışıyorum sabah çıkıp akşam geliyorum.Daha önce hiç karismdi ama bilemem o bana daha çok sorar bu nasıl olmalı diye .

Amin insallah.Zaten çalışıyorum sabah çıkıp akşam geliyorum.Daha önce hiç karismdi ama bilemem o bana daha çok sorar bu nasıl olmalı diye .
Bebek istiyorsan ve bebekten sonra calısmayıda düşünüyorsan ona mesgale olarak bebegini verebilirsin mesela :)

Arkasindan aglayacak bebek de yok. Ben evlendim, kardesim ayri evde yasiyor. Kendi emekli maasi bile var ama hala o adamla ayni evde yasiyor. Neyden korkuyor bu kadar anlamiyorum. Duzenini bozmak isine gelmiyor heralde.
Anlamıyorum bende hiç bi faydası yok anneme .Annem daha emekli olmadi .Ama babamın da gidecek yeri yok .Yaş kaç olmuş emeklilik yok iş yok .Annemde bu saatten sonra napayim diyor.Alisti artık zamanında alınması gereken kararlardı tabi şiddet olayı yok

Bize yerleşirsin başka yere göndermem gibi keskin cümleler kurmayın. İmkanlar el verene kadar sizinle kalması hoş olur. Diğer kardeşten destek alırsınız. Sonra yakınınızda küçük bir ev açılabilir.

Bize yerleşirsin başka yere göndermem gibi keskin cümleler kurmayın. İmkanlar el verene kadar sizinle kalması hoş olur. Diğer kardeşten destek alırsınız. Sonra yakınınızda küçük bir ev açılabilir.
Evet ben normal şekilde hayatimi yaşamaya devam edeyim.Karismayim hiç zamanla oturur herşey yerine Allahın izniyle.

bana kalırsa çok da sokulmayın ve atılgan olmayın
herkes ne kadar yaklaşıyorsa siz de o kadar yaklaşın
bu işlerde herkes ,af edersiniz ama benzetmede hata olmaz, bir '' enayi'' çıksa diye bakıyor
iyilik yapacağım diye pişman olacağınız şeyler yapmayın bence

Evet dogru olan buydu .Doner bencede bu sefer kesin diyor.Bende kiziyorym cocuklarim icin katlandim diyor.Dedim kimin umrunda bak cocuklarn kendi hayatinda sen kendini yipratmissnz .Ya cok uzuluyorum aslinda kimse bu duruma düşmek zorunda değil bi kadın her şartta kendine bakabilmeli zamanında çalışmak yerine gezmişler tozmusalr şimdi hep pismanlik
merhaba bende kayınvalidemle ve kayınpederimle yaşıyorum fakat bazı sıkıntılar oluyor dubleks daire olması daha mantıklı gibi cünkü istediğin zaman oturup kalkamıyorsun ve sürekli mutfakta sana müdahale ediyor yada eşinle aranda bir konusma varsa dan diyee odaya girip müdahil oluyor konulara en iyisi dubleks tabiki imkanınız bizim olmadığı için şimdilik bu şekilde devam ediyoruz

Kim ne derse desin sizi tebrik ediyorum. Ama ne sordugunuzu tam anlamadım.
Yanlış davranmaktan cok korkuyorum.Onu üzecek istenmediğini hissedecek bisey yapmaktan cekiniyorum.Mutlaka bu durumda olanlar vardır. Aynı evi hEp paylaşmışız gibi olsun istiyorm .Biliyorum parası kendine kadar bu sabah evden çıkarken soruyor paran var mı diye.Cok kızıyorum kayınpederime kadını bu yaşta nasıl bi pskljiye sokup zor durumda bırakıyor.

merhaba bende kayınvalidemle ve kayınpederimle yaşıyorum fakat bazı sıkıntılar oluyor dubleks daire olması daha mantıklı gibi cünkü istediğin zaman oturup kalkamıyorsun ve sürekli mutfakta sana müdahale ediyor yada eşinle aranda bir konusma varsa dan diyee odaya girip müdahil oluyor konulara en iyisi dubleks tabiki imkanınız bizim olmadığı için şimdilik bu şekilde devam ediyoruz
EVET sıkıntı gerçekten. Benim kayinvaldm eşimi benden cok kiskanuyodi mesela bana bisey alsın bana almadın mı eşim onada alıyordu beni yanağından olsun beni öpmedin derdi mesela. Hiç aynı evde yaşamdık .Nasıl olcak bilmiyorum o kendini kötü hissetmesinde sonuçta daha önce beraber paylaştgmz bi ev degildi

Yanlış davranmaktan cok korkuyorum.Onu üzecek istenmediğini hissedecek bisey yapmaktan cekiniyorum.Mutlaka bu durumda olanlar vardır. Aynı evi hEp paylaşmışız gibi olsun istiyorm .Biliyorum parası kendine kadar bu sabah evden çıkarken soruyor paran var mı diye.Cok kızıyorum kayınpederime kadını bu yaşta nasıl bi pskljiye sokup zor durumda bırakıyor.
En başta ona bir oda hazırlayın. Beraber bir şeyler yaparsanız birbirinize daha çabuk alışırsınız. Mahsustan herhangi bir konuda yardımını isteyin. Böylece kendini daha rahat hissedecektir. Ayrıca bunu isteyerek yaptığınız için yanlış davranıp kıracağınızı zannetmiyorum.

En başta ona bir oda hazırlayın. Beraber bir şeyler yaparsanız birbirinize daha çabuk alışırsınız. Mahsustan herhangi bir konuda yardımını isteyin. Böylece kendini daha rahat hissedecektir. Ayrıca bunu isteyerek yaptığınız için yanlış davranıp kıracağınızı zannetmiyorum.
Yemek yapmasını rica edicem. Zaten devamlı soruyo ne yemek yapcaz diye .Anne ne istiyosan yap dicem.Zaten alışveriş yaptim biraz daha yapicam

Yemek yapmasını rica edicem. Zaten devamlı soruyo ne yemek yapcaz diye .Anne ne istiyosan yap dicem.Zaten alışveriş yaptim biraz daha yapicam
Direkt yemek yapmasını istemeyin de falanca yemeğim güzel olmuyor yardim eder misin veya ne malzemeler vardı unuttum şeklinde söylerseniz veya kıyafetimde bir leke var çıkmıyor nasıl çıkar gibi sorarsanız daha çok mutlu olur.

Kızlar merhaba .Sizden bi konu hakkında yardim istiyorum .Yanlış davranmamak adına.Kayinvalidemi severim yani düğün zamanı yada normal zamanda yaptıklarını unutarak .Boyle yapmam gerekiyodu çünkü ne ben ne eşim huzurlu olmazdık. Yani unuttum sildim cok unutulacak şeyler değildi.Ama önümüze bakmak gerek .Dun kayinvalidem aradı çağırdı tamam geliriz añne dedim .10 dk sonra tel çaldı kayinvaldm arıyor hemen açtım sonra ise sesler geliyor belli kayınpeder le kavga ediyor .Eşime cabuk gidelim dedim yoldayız. Hemen gittik yakın zaten kayinvalfm esyalrini topluyor kayınpeder odasında kavga etmislr kayınpeder m şiddet uygulamış kadına. Zaten bu yıllardır böyle hep akrabalarına yakınlarına gider bi süre kalır olmaz çünkü geri gelir yaşı var rahatsızlıkları var çalışmama hiç gelir yok.Yine son zamanlarda çalıştı öyle günlük işlerde. Dedim eşime bize gidicez.Hic düşünmedim benimde annem olabilir aslnda gidebilecek ablası var ki bekar oda ama anlaşamazlar hem ne biliyim oğlu daha yakın. Evlatlar ne güne duruyor .Eşim 2 kardeş ama daha öncede oldu biz evli değildik ona gitmedi eltim istemez zaten.Benimde annem bu durumda olabilir .Ama bunların ilk değil ve şiddet insan nasıl böyle bi şey yapar .Simdi kayınvalidem iş bulcam bi şekilde yasicam diyo. Olmaz tabi ki böyle bi şey izin vermem eşim tamamen bana bıraktı hiç konusmyo .Ben ise yanlış bi davranış yapcam kırcam diye cok korkuyorum bende çalışyorum sonuçta bi anne ve yaşlı. Siz olsaniz nasil bi tutum izlerdiniz.Bebek istiyoruz bu arqda ama nasil olur bilmiyorum

Yarın öbür gün bizlerde kayinvalide olacağız . Inşallah kayinvaliden değerini bilir gerçekten . Benim ki bilmiyor daa

Arsız utanmaz adam.Çocuklarından,gelinlerinden de utanmıyor.Eşiniz ve kardeşi bir olup kayınbabayla iyice bir konuşsunlar.Annemize böyle davranamazsın desinler.Biz annemize bakarız, asıl sen ne yapacaksın bu saatten sonra diye biraz çıkışsınlar.Birsüre sonra size gelir o arsız adam merak etmeyin.O zamana kadar elinizden geldiği kadar destek olun.Zannetmem sürekli sizinle kalmaz.Bir süre sonra barışırlar. Zaten eskiden beri böyle şeyler yaşıyorlarmış.Boşanmazlar bu saatten sonra.

Back
X