Yardıma ihtiyacım var..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam hanımlar yazanlara teşekkür ediyorum. Kimseye kızmadım. Ben de beni sevmediğini düşünüyorum ancak eşim düzelmek istediğini beni sevdiğini söylüyor. Ben de çıkış yolu aramaya çalışıyorum sadece. Bu kadar sert olmanıza gerek yok. Insanin basina her sey gelebiliyor. Ben de hic ummadigim bir durum icindeyim. Beni cahil olarak yargilamaniza gerek yok, öyle biri degilim. Konu basligini silemedigim icin yaziyi sildim.. Iyi aksamlar hepinize.

Bizde söyledik ama kendisi sinirlenip konuyu sildi
Sana gitme demeyeceğim ama gitme Lavinya incinirsin yine de sen bilirsin...

İnsan bazen gercegı bılerek görmek istemiyor cunku gercege inanası gelmiyor. Hele de kendısı severken. Ben seviyorum o nasıl sevmeyi bıraktı filan dıyosun ama, ne kadar kısa surerse bu sorgu o kadar iyi

Hayat devam ediyor, kuslar ucuyor diye bosuna dememısler

Daha da fenası sende sevmekten vazgeçtiğinde, bu sevmeyen soguk davranan kocalar ayaklarına kapanma riski tasıyor.
Sevmeyince Bı kıymetli oluyorsun.

Yok arkadasım neden sert olalım.
Uzuldugunu bılıyorum bu Duruma.
Ama kendını kandırmaya devam edersen buyu diye ve soguk davranan adama özledin mi dersen daha da azalacak Hersey.

Sende soguk olmayı dene. Bunlar sevılmedıgınde benı bırakma diye aglayan tipler.
Fazla sevginin verdıgı ozguvenle boyle olabiliyorlar.
Mesela onun ozlemesıne ihtiyacının olmadigini göster ona. Özledin mi diye sormak yerine.

Ben ne yangınlar gördüm böylece bırak beni diyor ve sonuna kadar katılıyorum . Esas sorunlar burnumuzun ucunda dururken reddetme güdümüzden dolayı işin içinden çıkamıyoruz . Aşık olmak kadar aşkın bitmesi de olağan ama kabullenmesi zor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…