Boyle dusunmeyı sız secmıssınızInsan başına gelmeyince böyle düşünüyor. Ben de egitimli ve modern bir insanım. Ben de aynı şekilde inanmaz ve cahilce bulurdum. Umarim kimse bu duruma düşmez de böyle bir konu açmak zorunda kalmaz!!!
Emin olun kötü niyetimizden yazmıyoruz . Evet insanlar başlarına bir iş geldiğinde buna sebep ararlar. Neden diye sorarsınız defalarca.Insan başına gelmeyince böyle düşünüyor. Ben de egitimli ve modern bir insanım. Ben de aynı şekilde inanmaz ve cahilce bulurdum. Umarim kimse bu duruma düşmez de böyle bir konu açmak zorunda kalmaz!!! Ben hocadan medet umup sevgi kazanmaya çalışmıyorum. Sorun bu tarz bir seyse nasil bir çözüm bulurum onun için fikir istedim. Bu konu hakkında bir fikri olmayan yorum yazmazsa sevinirim.
Hemen aydınlatayımal yine meraktan ölecez beğendiniz mi yaptığınızı?vicdansizlar hemen muneyi çağırmış.
Kocası artık cok sogukmus konu sahıbının eskiden böyle degılmıs. Sarılırken bile sogukmus zoraki gibi sarılıyormusKonu neden silinmis?
Hayırlısı...Konu kapandı!
hay Allah razı olsun yav.Hemen aydınlatayım
Konu sahibinin eşi 1 sene öncesine kadar çok ilgiliymiş , birden soğumuş . Ayrıcada depresyon tedavisi görüyormuş . Eşine neden böylesin diye sorduğunda , eşide düzelmek istediğini söylüyormuş . Konu sahibi büyü yapıldığından şüpheli
babanın kemiğine değsin eyvallah yangınımKocası artık cok sogukmus konu sahıbının eskiden böyle degılmıs. Sarılırken bile sogukmus zoraki gibi sarılıyormus
Bende eskisi gıbı olmak istiyorum ama olamıyorum gıbı seyler diyormus.
Konu sahıbı ailesinin yanına ziyarete gıtmıs, kocasına beni özledin mi diye sormus kocası bu soruya bile kızmıs.
Cevredekiler buyu vardır dıyomus.
Bız senı sevmiyor dedık
Sanırım ondan sildi konuyu C CiNNET NUR sende oku
Bizde söyledik ama kendisi sinirlenip konuyu sildihay Allah razı olsun yav.
herşeyi büyüye bağlamayı ne kadar seviyoruz yav. simdi evet büyü var desek kim bilir nasıl galeyana gelecek konu sahibi.
bu büyü filan değil de basbayağı dümdük soğuma belirtisi konu sahibi bacım
O islerden anlamam ama adam sogudu ise zorla da olmaz. Bitmis bir iliskiyi zorla surdurmenin anlami yok. Daha beter olur hatta. Adamin hic saygisi kalmaz bu seferde. Anlayisla karsilayip gule gule demek gerekir. Uzuldum.Kocası artık cok sogukmus konu sahıbının eskiden böyle degılmıs. Sarılırken bile sogukmus zoraki gibi sarılıyormus
Bende eskisi gıbı olmak istiyorum ama olamıyorum gıbı seyler diyormus.
Konu sahıbı ailesinin yanına ziyarete gıtmıs, kocasına beni özledin mi diye sormus kocası bu soruya bile kızmıs.
Cevredekiler buyu vardır dıyomus.
Bız senı sevmiyor dedık
Sanırım ondan sildi konuyu C CiNNET NUR sende oku
dunyanin parasini bayilip hocalara buyu bozduracak falan cebinide dusunup yorum yapiyoruz hemen küsüyolar yahay Allah razı olsun yav.
herşeyi büyüye bağlamayı ne kadar seviyoruz yav. simdi evet büyü var desek kim bilir nasıl galeyana gelecek konu sahibi.
bu büyü filan değil de basbayağı dümdük soğuma belirtisi konu sahibi bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?