Merhaba hanımlar, daha önce "Evliliğimi bitirmeli miyim?" diye bir konu açmıştım. Belki hatırlarsınız. Özet geçip şu anki sorunumuzdan bahsetmek istiyorum. Eşimle 5 yıllık evliyiz ve 2.5 yaşında bir çocuğumuz var. Çok severek evlendik ve 1 sene öncesine kadar gerçekten çok mutluyduk. Eşim çok sevgi dolu ve ilgiliydi. 1 senedir ise aşırı soğuk, sevgisiz bir insan. Çok konuştuk ve bilmiyorum aramizdaki soğukluğun neden olduğunu, ben de eskisi gibi olmak istiyorum diyor. Psikoloğa da psikiyatra da gittik. Hatta depresyon tedavisi görüyor ve ilaç kullanıyor. Hiçbir düzelme yok. Ben şu an kafamız dağılsın diye başka şehire ailemin yanına geldim. Eskiden beni 2 saatte bir arayan adam şimdi günde 1-2 kez arıyor ve arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyor. Beni özledin mi dedigimde bile sinirleniyor. Bir insanin bu kadar değişebilecegine asla inanmazdım. Sarılırken bile soğuk. Sanki engelleyen bir şeyler var. Birkaç kişi soğukluk büyüsü yapılmış olabilir dedi. Benim de hiç ilgimin olmadığı bir konu. Gerçekten bir şeyin tesiri altında gibi davranıyor ama ne yapacağımı hiç bilemiyorum. Böyle devam ederse boşanmayı düşünüyorum ancak eger gercekten büyü filan varsa da çözmeden boşanmak istemem. Çünkü çok seviyorum ve bir çocuğumuz var. Bana lütfen bir fikir verin arkadaşlar. Bildiğiniz hoca ya da dua ne varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden..