Yardıma ihtiyacım var..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gliese

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
222
168
303
36
İstanbul
Merhaba hanımlar, daha önce "Evliliğimi bitirmeli miyim?" diye bir konu açmıştım. Belki hatırlarsınız. Özet geçip şu anki sorunumuzdan bahsetmek istiyorum. Eşimle 5 yıllık evliyiz ve 2.5 yaşında bir çocuğumuz var. Çok severek evlendik ve 1 sene öncesine kadar gerçekten çok mutluyduk. Eşim çok sevgi dolu ve ilgiliydi. 1 senedir ise aşırı soğuk, sevgisiz bir insan. Çok konuştuk ve bilmiyorum aramizdaki soğukluğun neden olduğunu, ben de eskisi gibi olmak istiyorum diyor. Psikoloğa da psikiyatra da gittik. Hatta depresyon tedavisi görüyor ve ilaç kullanıyor. Hiçbir düzelme yok. Ben şu an kafamız dağılsın diye başka şehire ailemin yanına geldim. Eskiden beni 2 saatte bir arayan adam şimdi günde 1-2 kez arıyor ve arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyor. Beni özledin mi dedigimde bile sinirleniyor. Bir insanin bu kadar değişebilecegine asla inanmazdım. Sarılırken bile soğuk. Sanki engelleyen bir şeyler var. Birkaç kişi soğukluk büyüsü yapılmış olabilir dedi. Benim de hiç ilgimin olmadığı bir konu. Gerçekten bir şeyin tesiri altında gibi davranıyor ama ne yapacağımı hiç bilemiyorum. Böyle devam ederse boşanmayı düşünüyorum ancak eger gercekten büyü filan varsa da çözmeden boşanmak istemem. Çünkü çok seviyorum ve bir çocuğumuz var. Bana lütfen bir fikir verin arkadaşlar. Bildiğiniz hoca ya da dua ne varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden..

Sızı Sevmedıgını dusunuyorum.

Sevgısızlıge kılıf ve bahane bulmak cok yorucu. Bosanmak bu kadar yorucu degıl bunu bilin.

Sevmemekte sevmek kadar dogal.
Cok sevdıgımız bırını bigun artık Sevmedıgımizi fark edebiliriz.

Büyülü hacılı hocalı konular yasak bilginiz olsun . Lütfen inanmayın şöyle cahil cühela şeylere . Duaya ve duanın gücüne inanırım . Ama büyü falan .. Yapmayın allah aşkına . Adam zaten depresyon tedavisi görüyormuş . Hala ağır bir depresyon yaşıyor olabilir. Yada cidden soğumuş olabilir . Aranızdaki ilişkiyi sihirli değnek değmişçesine hoca düzeltemez . Sizin için üzüldüm ama bu konuyu eşinizle konuşarak halletmek zorundasınız

Insan başına gelmeyince böyle düşünüyor. Ben de egitimli ve modern bir insanım. Ben de aynı şekilde inanmaz ve cahilce bulurdum. Umarim kimse bu duruma düşmez de böyle bir konu açmak zorunda kalmaz!!!

Lütfen şu erkeklerin ilgisizliğini büyü kılıfına uydurmayın kendinizi kandırıyorsunuz,başka kadın olabilirmi diye sorsan,işten kaynaklı stres mi vs vs... ewt derim forum zaten bu konularla dolu,az kendinize gelin ya..

Insan başına gelmeyince böyle düşünüyor. Ben de egitimli ve modern bir insanım. Ben de aynı şekilde inanmaz ve cahilce bulurdum. Umarim kimse bu duruma düşmez de böyle bir konu açmak zorunda kalmaz!!!
Boyle dusunmeyı sız secmıssınız

Bu duruma dustum ve aklıma buyu hıc gelmedi

Beni sevmedıgıne adım kadar emin oldum. Bıgun uyandı ve beni sevmiyordu.
Uzucu ama gercek.

Olur yanı, imkansız degıl.
Bunu kabul ederseniz bence huzuru da bulursunuz.

Bu duruma herkes dusebılır, buyude ısrar etmek yerine kalkmak aslolan.

Ya büyü olayına tepkili yaklaşıyoruz ama bunlar gerçek var yani, Allah uzak etsin hepimizi öyle şeyleri ogrenmek zorunda kalmayalım ama başına gelenleri de dışlamaya tepki göstermeye gerek yok diye düşünüyorum. Benim görümcemin şimdi eşi o zamanlar sevgilisi olan kişiye de yapmışlardı böyle bir sey, liseden beri beraberlerdi ama bir gün bir anda köpek gibi davranmaya başladı sonrasında da bir elveda demeden her yerden engelledi görümcemi, ilk zamanlar anlam verememişti görümcem çok ağladı üzüldü filan sonra kv bir hocaya gidip sormuştu cidden yapılmıştı ayrılmaları için. Sonrasında hocanın verdiği talimatlarla düzelmişti çok şükür şimdi evliler mutlular.

Insan başına gelmeyince böyle düşünüyor. Ben de egitimli ve modern bir insanım. Ben de aynı şekilde inanmaz ve cahilce bulurdum. Umarim kimse bu duruma düşmez de böyle bir konu açmak zorunda kalmaz!!! Ben hocadan medet umup sevgi kazanmaya çalışmıyorum. Sorun bu tarz bir seyse nasil bir çözüm bulurum onun için fikir istedim. Bu konu hakkında bir fikri olmayan yorum yazmazsa sevinirim.
Emin olun kötü niyetimizden yazmıyoruz . Evet insanlar başlarına bir iş geldiğinde buna sebep ararlar. Neden diye sorarsınız defalarca.
Benim demek istediğim büyü mü nazar mı derken gerçek sorunları gözden kaçırmayın . Bir adam birden bu hale geliyorsa ya ağır depresyondadır , ya gerçekten soğumuştur ya başkası vardır . Umarım anlatabilmişimdir.

iki insan arasindaki bir seylerin bittiğini kabullenmek ne kadar zor bizim insanlarimiz için.
büyü değildir o ya sevmiyordur ya başkasi vardir.
buyuyle insan baglanacak olsa trilyoner multimilyonerler brad pitt vs dururken kim napsin bizim kokmuş ayakli kocamizida buyu yapsin yahu
bu kadar buyutmeyin su kocalarinizi gozunuzde

al yine meraktan ölecez beğendiniz mi yaptığınızı?:KK45::KK53: vicdansizlar hemen muneyi çağırmış.
Hemen aydınlatayım 🤓
Konu sahibinin eşi 1 sene öncesine kadar çok ilgiliymiş , birden soğumuş . Ayrıcada depresyon tedavisi görüyormuş . Eşine neden böylesin diye sorduğunda , eşide düzelmek istediğini söylüyormuş . Konu sahibi büyü yapıldığından şüpheli 😒

Konu neden silinmis?
Kocası artık cok sogukmus konu sahıbının eskiden böyle degılmıs. Sarılırken bile sogukmus zoraki gibi sarılıyormus
Bende eskisi gıbı olmak istiyorum ama olamıyorum gıbı seyler diyormus.
Konu sahıbı ailesinin yanına ziyarete gıtmıs, kocasına beni özledin mi diye sormus kocası bu soruya bile kızmıs.

Cevredekiler buyu vardır dıyomus.
Bız senı sevmiyor dedık
Sanırım ondan sildi konuyu C CiNNET NUR sende oku 🤣

Hemen aydınlatayım 🤓
Konu sahibinin eşi 1 sene öncesine kadar çok ilgiliymiş , birden soğumuş . Ayrıcada depresyon tedavisi görüyormuş . Eşine neden böylesin diye sorduğunda , eşide düzelmek istediğini söylüyormuş . Konu sahibi büyü yapıldığından şüpheli 😒
hay Allah razı olsun yav.
herşeyi büyüye bağlamayı ne kadar seviyoruz yav. simdi evet büyü var desek kim bilir nasıl galeyana gelecek konu sahibi.
bu büyü filan değil de basbayağı dümdük soğuma belirtisi konu sahibi bacım :KK53:

Kocası artık cok sogukmus konu sahıbının eskiden böyle degılmıs. Sarılırken bile sogukmus zoraki gibi sarılıyormus
Konu sahıbı ailesinin yanına ziyarete gıtmıs, kocasına beni özledin mi diye sormus kocası bu soruya bile kızmıs.

Bız senı sevmiyor dedık
babanın kemiğine değsin eyvallah yangınım :KK68::KK53:

herşeyi büyüye bağlamayı ne kadar seviyoruz yav. simdi evet büyü var desek kim bilir nasıl galeyana gelecek konu sahibi.
bu büyü filan değil de basbayağı dümdük soğuma belirtisi konu sahibi bacım :KK53:
Bizde söyledik ama kendisi sinirlenip konuyu sildi 🥺😊

Bız senı sevmiyor dedık
O islerden anlamam ama adam sogudu ise zorla da olmaz. Bitmis bir iliskiyi zorla surdurmenin anlami yok. Daha beter olur hatta. Adamin hic saygisi kalmaz bu seferde. Anlayisla karsilayip gule gule demek gerekir. Uzuldum.

dunyanin parasini bayilip hocalara buyu bozduracak falan cebinide dusunup yorum yapiyoruz hemen küsüyolar ya :110:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X