- 2 Eylül 2020
- 39
- 6
- 18
Merhaba ben 19 yaşında genç bir kızım.Üniversite ikinci sınıfa geçtim ve erkek arkadaşım var.Erkek arkadaşımla 1.sınıfın başında tanışmıştık.Erkek arkadaşımla tanışmadan önce biriyle konuşmuştum ama ben tamamen arkadaşça ilerledim fakat karşımdaki insan benimle sevgili olma düşüncesindeydi ve ben hep cevapsız bıraktım daha sonra bir gün tekrar sorduğunda sinirlendim ve engelledim.Daha sonra karşıma şuan ki konuştuğum sevgilim çıktı.
Sorun şu ki benim aklıma hep sevgilim varken gidip eski konuştuğum kişinin profiline girip baktığım geliyor.Engellememe rağmen gidip bakmışım gibi hissediyorum ve sevgilime karşı kendimi çok kötü hissediyorum.İhanet etmişim gibi.
Sevgilimle tanışmadan önce evet gidip konuştuğum kişinin profiline bakıyordum ama sevgilim varken yapmışım gibi hissediyorum.
Sevgilim varken yapmış olsam bile bu yanlış bir şey mi?
Hiç emin olamıyorum lütfen bana yardımcı olun
Sevgilimi aldatmışım gibi hissediyorum emin olamıyorum naptığımdan.
Bu arada beynim sürekli sanki sevgilim varken yapmışı m gibi tekrarlıyor obsesif kompülsif bozukluk da var biraz bende yaşayanlar anlar
Sorun şu ki benim aklıma hep sevgilim varken gidip eski konuştuğum kişinin profiline girip baktığım geliyor.Engellememe rağmen gidip bakmışım gibi hissediyorum ve sevgilime karşı kendimi çok kötü hissediyorum.İhanet etmişim gibi.
Sevgilimle tanışmadan önce evet gidip konuştuğum kişinin profiline bakıyordum ama sevgilim varken yapmışım gibi hissediyorum.
Sevgilim varken yapmış olsam bile bu yanlış bir şey mi?
Hiç emin olamıyorum lütfen bana yardımcı olun

Sevgilimi aldatmışım gibi hissediyorum emin olamıyorum naptığımdan.
Bu arada beynim sürekli sanki sevgilim varken yapmışı m gibi tekrarlıyor obsesif kompülsif bozukluk da var biraz bende yaşayanlar anlar