Yardıma ihtiyacım var :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok cok tipik OKB dusuncesi gibi geldi bu bana, teyzem de OKBli ve aynen ama aynen bu tarz dusunceleri var. Elbette profiline filan girip bakmamissindir, bakmis olsaydin da hicbir sey ifade etmezdi sanmiyorum. Bence de yardim almalisin OKB icin canim.

Merhaba ben 19 yaşında genç bir kızım.Üniversite ikinci sınıfa geçtim ve erkek arkadaşım var.Erkek arkadaşımla 1.sınıfın başında tanışmıştık.Erkek arkadaşımla tanışmadan önce biriyle konuşmuştum ama ben tamamen arkadaşça ilerledim fakat karşımdaki insan benimle sevgili olma düşüncesindeydi ve ben hep cevapsız bıraktım daha sonra bir gün tekrar sorduğunda sinirlendim ve engelledim.Daha sonra karşıma şuan ki konuştuğum sevgilim çıktı.
Sorun şu ki benim aklıma hep sevgilim varken gidip eski konuştuğum kişinin profiline girip baktığım geliyor.Engellememe rağmen gidip bakmışım gibi hissediyorum ve sevgilime karşı kendimi çok kötü hissediyorum.İhanet etmişim gibi.
Sevgilimle tanışmadan önce evet gidip konuştuğum kişinin profiline bakıyordum ama sevgilim varken yapmışım gibi hissediyorum.
Sevgilim varken yapmış olsam bile bu yanlış bir şey mi?
Hiç emin olamıyorum lütfen bana yardımcı olun :KK43:
Sevgilimi aldatmışım gibi hissediyorum emin olamıyorum naptığımdan.
Bu arada beynim sürekli sanki sevgilim varken yapmışı m gibi tekrarlıyor obsesif kompülsif bozukluk da var biraz bende yaşayanlar anlar :KK43:
Neden yardım almıyorsun?

sanki evlenmişte eşine ihanet ettiğini düşünüyor sevgliliği kafanızda büyütmeyin heleki genç yaşlarda erkekler evlilik gibi derdi olmadığı gibi evlenecek potansiyele de sahip değiller tabi kızlarda.

Ben evliyim ama eskiden beni seven bazı kişilere sırf merakımdan bakıyorum ve hiç suçluluk da hissetmiyorum. İçimde onlara karşı hiçbir şey yok asla da olamaz, eşimi çok seviyorum.
Merak gayet insanı bir duygu hele de kadinsan biraz daha bile fazla:)

Merhaba ben 19 yaşında genç bir kızım.Üniversite ikinci sınıfa geçtim ve erkek arkadaşım var.Erkek arkadaşımla 1.sınıfın başında tanışmıştık.Erkek arkadaşımla tanışmadan önce biriyle konuşmuştum ama ben tamamen arkadaşça ilerledim fakat karşımdaki insan benimle sevgili olma düşüncesindeydi ve ben hep cevapsız bıraktım daha sonra bir gün tekrar sorduğunda sinirlendim ve engelledim.Daha sonra karşıma şuan ki konuştuğum sevgilim çıktı.
Sorun şu ki benim aklıma hep sevgilim varken gidip eski konuştuğum kişinin profiline girip baktığım geliyor.Engellememe rağmen gidip bakmışım gibi hissediyorum ve sevgilime karşı kendimi çok kötü hissediyorum.İhanet etmişim gibi.
Sevgilimle tanışmadan önce evet gidip konuştuğum kişinin profiline bakıyordum ama sevgilim varken yapmışım gibi hissediyorum.
Sevgilim varken yapmış olsam bile bu yanlış bir şey mi?
Hiç emin olamıyorum lütfen bana yardımcı olun :KK43:
Sevgilimi aldatmışım gibi hissediyorum emin olamıyorum naptığımdan.
Bu arada beynim sürekli sanki sevgilim varken yapmışı m gibi tekrarlıyor obsesif kompülsif bozukluk da var biraz bende yaşayanlar anlar :KK43:
Baksan ne bakmasan ne aldatmakla ne alaka tövbe yarabbim gerçekten bir psikiyatriye muayene olun hem kendinizde obsesif olduğunuzu düşünüyormuşsunuz en doğrusu yardım almak

Cok cok tipik OKB dusuncesi gibi geldi bu bana, teyzem de OKBli ve aynen ama aynen bu tarz dusunceleri var. Elbette profiline filan girip bakmamissindir, bakmis olsaydin da hicbir sey ifade etmezdi sanmiyorum. Bence de yardim almalisin OKB icin canim.
o neler yapıyor okb için?

Kendini anormal derecede aşırı masum hislere boğmuşsun. Karşındakinin sadakatinide kraldan çok kralcı olmak gibi bir durumda irdeleme bence. Bilemezsin kimse iç dünyasında ve özel hayatında neler yapıyor neler yaşıyor. Biraz realist ol lutfen. Henüz evli nişanlı vs bile değilken nedir bu kadar masum olma çabası. Hiçbirimiz masum değiliz ve ufak tefek hatalar kusurlar içimizde saklı kalabilir ve bu yüzden kendimizi böylesine sabote edersek yaşayamayız. Çok abartmışsın okb yüzünden kara delik büyümüş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X