Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.1 buçuk yıllık bir ilişkim var,erkek arkadaşım kavgalarımızda beni genellikle alttan alır bana karşı sevgisi gerçekten çok büyük benim için çok byük fedekarlıklar yaptı ama sorunumuz kavga ettiğimizde kimi zaman küfür etmesi.babası çok küfürbaz bi insanmış hep anlatır.öldü 1 yıl önce. küfürden nefret ediyorum ama bizi babam öyle yetiştirdi(annesi yok ölmüş) annemede küfür ederdi çok ikötü saygısızca bişey ama kolay kolay kurtulamıyorum diyo,kavgada ağzından küfür çıktıktan hemen sonra saniyesinde özür diliyo gerçekten üzülüyo pişman oluyo ağlıyo 1 buçuk yılda bu konuda baya düzeldi,küfür konusunda çok haklısın ama ne olur bana yardım et diyo ya zaten her kavgamızda olan bişey değil ama arada olabiliyo bende korkuyorum şimdi yarın bi gün evlensek bana küfür edermi sürekli,sevgisi azalıp evlilik eskiyince belki iiice edecek
(aklımda bin türlü soru işareti var düşüncelerinizi ne olur paylaşın çok ihtiycım var.
(küfürün mazereti olmaz ama yaptığı hatanın farkında ve üzülüyo pişman oluyo karşımda iiice eziliyo.ne yapmalıyım