Yardıma ihtiyacım var:(

amasra_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
10
0
86
Bartın
Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.1 buçuk yıllık bir ilişkim var,erkek arkadaşım kavgalarımızda beni genellikle alttan alır bana karşı sevgisi gerçekten çok büyük benim için çok byük fedekarlıklar yaptı ama sorunumuz kavga ettiğimizde kimi zaman küfür etmesi.babası çok küfürbaz bi insanmış hep anlatır.öldü 1 yıl önce. küfürden nefret ediyorum ama bizi babam öyle yetiştirdi(annesi yok ölmüş) annemede küfür ederdi çok ikötü saygısızca bişey ama kolay kolay kurtulamıyorum diyo,kavgada ağzından küfür çıktıktan hemen sonra saniyesinde özür diliyo gerçekten üzülüyo pişman oluyo ağlıyo 1 buçuk yılda bu konuda baya düzeldi,küfür konusunda çok haklısın ama ne olur bana yardım et diyo ya zaten her kavgamızda olan bişey değil ama arada olabiliyo bende korkuyorum şimdi yarın bi gün evlensek bana küfür edermi sürekli,sevgisi azalıp evlilik eskiyince belki iiice edecek:((aklımda bin türlü soru işareti var düşüncelerinizi ne olur paylaşın çok ihtiycım var.:((küfürün mazereti olmaz ama yaptığı hatanın farkında ve üzülüyo pişman oluyo karşımda iiice eziliyo.ne yapmalıyım:(

büyürken sürekli küfür duyduğu için ona normal geliyordur. ama küfürden uzak kaldıkça kendişiğinden bırakır bence. senin gibi bi uyarıcısıda olursa çok daha çabuk düzelir bence. o küfür ettiğinde sen normalden daha çok şaşır. çok kötü bişey yaptığını iyice fark edip utansın. ağzını aç elinle ağzını kapa gözlerini kocaman aç felan bi süre konuşama. sonra tatlı bi dille uyar yine.

büyürken sürekli küfür duyduğu için ona normal geliyordur. ama küfürden uzak kaldıkça kendişiğinden bırakır bence. senin gibi bi uyarıcısıda olursa çok daha çabuk düzelir bence. o küfür ettiğinde sen normalden daha çok şaşır. çok kötü bişey yaptığını iyice fark edip utansın. ağzını aç elinle ağzını kapa gözlerini kocaman aç felan bi süre konuşama. sonra tatlı bi dille uyar yine.

evet öyle yaptım bende hatta son olaydan sonra ayrıldım 3 hafta falan ayrı kaldık dedimki bak küfür devam ederse ben senden boşanırımda ayrılırımda oda haklısınn diyo tüm suçu alıyo üstüne, zaten savunmuyo annemin yaşadıklarını sevdiğim insana yaşatmamalıyım fln diyo ama yinede korkuyorum normalde çok saygılı davranmasa belki bitrirdim şimdiye,sadece kavga edince böyle oluyo arada bide ben senden ayrılcam dediğim zaman ediyo ettiği zamn diğer kavgalrımzda olmuyo seni keybetme fikrinden dolayı o an çok sinirlendiğimde bi an ağzımda çıkıyo diyo.asla ii bişey değil senden bana yardım et birlkte aşalım bu sorunu diyo,bide ben kavgaalrda çok üstüne gidiyorum belki başka erkek olsa el bile kaldırırdı diyede düşünüyorum.aklım çok karışık.

benim erkek arkadaşımın bi kere eniştesi için kavga ettiğini duydum . sonra gelip birşey duydun mu dedi baktım yüzüne sessizce ağzımdan kaçtı sinirlendim dedii daha benim yanımda söylediğini duymadım. erkektir arada bir çkar ağızından ama sana kavgalarınızda öyle söylemesi hoş değil. ben bağırışmayı kavgayı küfrü hiç sevmem . yerin dibine girsem o an en iyisidir. düzelir inşallah canım

bu artık ,yıllardır kendisinde bir alışkanlık olmuş haliyle ,ağız alışkanlığı halinde...
ama kendisinin bundan üzüntü duyup ,utanıyor olması iyiye işaret,belli ki o da bu alışkanlığından müzdarip .. eğer çabalar ise ve gerçekten bu alışknalıktan kurtulmak ister ise zaman içinde mümkün ...
şimdiden bu çabaya girmeli ve bu alışkanlığından sıyrılmak için direnmeli,ki sizde bu çabayı ve sonuçlarını görüp birebir yaşayın...ve bu süreçte ona destek olun,uzak tutun...

Avukatmışsınız..
Evlilikte bile küfürün boşanma sebebi olduğunu bilmiyor musunuz?
Sizin görüşünüze göre çok saygılı olan adam buysa saygısız olan nasıl oluyor ki?:uhm:

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.1 buçuk yıllık bir ilişkim var,erkek arkadaşım kavgalarımızda beni genellikle alttan alır bana karşı sevgisi gerçekten çok büyük benim için çok byük fedekarlıklar yaptı ama sorunumuz kavga ettiğimizde kimi zaman küfür etmesi.babası çok küfürbaz bi insanmış hep anlatır.öldü 1 yıl önce. küfürden nefret ediyorum ama bizi babam öyle yetiştirdi(annesi yok ölmüş) annemede küfür ederdi çok ikötü saygısızca bişey ama kolay kolay kurtulamıyorum diyo,kavgada ağzından küfür çıktıktan hemen sonra saniyesinde özür diliyo gerçekten üzülüyo pişman oluyo ağlıyo 1 buçuk yılda bu konuda baya düzeldi,küfür konusunda çok haklısın ama ne olur bana yardım et diyo ya zaten her kavgamızda olan bişey değil ama arada olabiliyo bende korkuyorum şimdi yarın bi gün evlensek bana küfür edermi sürekli,sevgisi azalıp evlilik eskiyince belki iiice edecek:((aklımda bin türlü soru işareti var düşüncelerinizi ne olur paylaşın çok ihtiycım var.:((küfürün mazereti olmaz ama yaptığı hatanın farkında ve üzülüyo pişman oluyo karşımda iiice eziliyo.ne yapmalıyım:(

kavgalarda alttan almadığı zaman küfür ediyor galiba. sempatiksalakcinni

gerçekten üzülüp pişman olan adam kendini dizginler

annenize bile küfür eden birinin yanında ne işiniz var anlamadım doğrusu:umursamaz:

kavgalarda alttan almadığı zaman küfür ediyor galiba. sempatiksalakcinni

gerçekten üzülüp pişman olan adam kendini dizginler

annenize bile küfür eden birinin yanında ne işiniz var anlamadım doğrusu:umursamaz:

yok canım yanlış anlamışsın anneme küfür etmiyo tabi okadarda değil,kendi babasını ağzı bozukmuşta annemede küfür ederdi çok kötü bişey affedilemez bişey falan diyo onu dedim anneside ölmüş babam bizi çocukluktan hep küfre alıştırdı ama ben bu sorunu seninle aşıcam diye.çokta ilerleme kaydetti gerçekten,bide bazne şuda etkili olmuş olabilir diyorum annesi ölünce 3 abiside var 4 erkek aynı evin içinde yaşamışlar haliyle bi kadına çok alışkın değil bu konularda.bilmiyorum çokk düzeldi etiği küfürlrde erkeklerin genellikle kullandığı küfürler zaten 2 yıldır çıkıyoruz 3kez falan oldu(bizm sürekli kavga ettimiğizi düşünrsek)ama ilerde yaa evlnince ederse diye korkuyorum sürekli:(

Avukatmışsınız..
Evlilikte bile küfürün boşanma sebebi olduğunu bilmiyor musunuz?
Sizin görüşünüze göre çok saygılı olan adam buysa saygısız olan nasıl oluyor ki?:uhm:

malesef insanın yetişme şeklide çok öenmli sürekli küfür duyduğundan dolayı bazı şeyler istemedende olsa alışkanlık haline gelebiliyo ben buna saygısızlık gözüyle bakmıyorum saygısız olan adam seni düşünmez üzüntülü ve sinirli anında senşi alttan almaz arkadaşlarının ve ailesinin yanında sana çok ii davranmaz diyede düşünyorum,mesela benim annemdede en ufak bişey küsme huyu vardı onu göre göre banada geçti mesela bunun bi sorun olduğunun farkındayım ve düzletmeye çalışıyorum.ama dediğim gibi yinede korkmuyo değilim diyorumki hani bi söz var ya insan 7sinde neyse 70 dede odur diye:(geçen seneye göre inanlmaz ilerleme kaydtti ama beni anlıyosunuzdur sanırım çok arada kaldım.

malesef insanın yetişme şeklide çok öenmli sürekli küfür duyduğundan dolayı bazı şeyler istemedende olsa alışkanlık haline gelebiliyo ben buna saygısızlık gözüyle bakmıyorum saygısız olan adam seni düşünmez üzüntülü ve sinirli anında senşi alttan almaz arkadaşlarının ve ailesinin yanında sana çok ii davranmaz diyede düşünyorum,mesela benim annemdede en ufak bişey küsme huyu vardı onu göre göre banada geçti mesela bunun bi sorun olduğunun farkındayım ve düzletmeye çalışıyorum.ama dediğim gibi yinede korkmuyo değilim diyorumki hani bi söz var ya insan 7sinde neyse 70 dede odur diye:(geçen seneye göre inanlmaz ilerleme kaydtti ama beni anlıyosunuzdur sanırım çok arada kaldım.

Siz zaten küfür duymayı saygısızlık olarak isimlendirmiyorsanız benim sizi anlamam mümkün değil..
Mutluluklar dilerim..

Siz zaten küfür duymayı saygısızlık olarak isimlendirmiyorsanız benim sizi anlamam mümkün değil..
Mutluluklar dilerim..

beni anlayamadınız tabiki çok kötü saygısızca bişey benim için sorun olmasa zaten buraya yazıp fikirlerinizi beklemezdim sorun erkek arkadaşımın yanlış yaptığının farkında olup bunu değiştirmeye çalışması gerçekten çaba sarfetmesi öyle olmsa çoktan ayrılırdım zaten.neyse çok teşekkrler yinede

yok canım yanlış anlamışsın anneme küfür etmiyo tabi okadarda değil,kendi babasını ağzı bozukmuşta annemede küfür ederdi çok kötü bişey affedilemez bişey falan diyo onu dedim anneside ölmüş babam bizi çocukluktan hep küfre alıştırdı ama ben bu sorunu seninle aşıcam diye.çokta ilerleme kaydetti gerçekten,bide bazne şuda etkili olmuş olabilir diyorum annesi ölünce 3 abiside var 4 erkek aynı evin içinde yaşamışlar haliyle bi kadına çok alışkın değil bu konularda.bilmiyorum çokk düzeldi etiği küfürlrde erkeklerin genellikle kullandığı küfürler zaten 2 yıldır çıkıyoruz 3kez falan oldu(bizm sürekli kavga ettimiğizi düşünrsek)ama ilerde yaa evlnince ederse diye korkuyorum sürekli:(

2 yıldır birlikteyiz diyorsun ama bu adam 2 yılda hala öğrenememiş. 2 yıl kısa bir zaman değil. :umursamaz:

"erkeklerin genelde ettiği küfürler" diyerekte onun küfretmesini normalleştirme çabanız var. kafamçokkarıştı

babası annesini dövme gibi bir huyu var mı:uhm:

Sevgiliniz istediği kadar sinirli olsun patronuyla tartışırken küfür edebilir mi?
Yada misal vereyim emniyete pasaport çıkartmaya gitti, işler ters gitti sorun çıktı sinirlendi orda tartıştığı komisere küfür edebilir mi?
Başka örnek, askerlik işlemleri için şubeye gitti, orda subayla tartıştı küfür edebilir mi?
Ben vereyim cevabını... Hayır edemez. Cesaret edemez. Ne kadar küfür etme alışkanlığı olsa da kendisini tutması gerektiğini, küfür ederse başına neler geleceğini bilir.

İşte size küfür ederse başına hiç birşey gelmeyeceğini biliyor sevgiliniz.
2 tatlı söz söylerim, pişmanmış gibi davranırım düzelir diye düşünüyor.
Pişman olmuş demek o hatayı tekrarlamamaktır. Eğer tekrarlanmazsa pişman olmuş demektir.
Buyrun durumun muhasebesini siz bu örneklerle yapın.....

Ben size extrem bi çözüm önereyim....
Bir daha size küfür ederse daha ağırını aynı anda sizde ona söleyin....
Ya hır çıkar komple ayrılırsınız, yada sevgilinizin ağırına gider ve gerçekten yaptığı hatanın farkına vararak küfürü keser.
Kesin çözüm yani.....

Sevgiliniz istediği kadar sinirli olsun patronuyla tartışırken küfür edebilir mi?
Yada misal vereyim emniyete pasaport çıkartmaya gitti, işler ters gitti sorun çıktı sinirlendi orda tartıştığı komisere küfür edebilir mi?
Başka örnek, askerlik işlemleri için şubeye gitti, orda subayla tartıştı küfür edebilir mi?
Ben vereyim cevabını... Hayır edemez. Cesaret edemez. Ne kadar küfür etme alışkanlığı olsa da kendisini tutması gerektiğini, küfür ederse başına neler geleceğini bilir.

İşte size küfür ederse başına hiç birşey gelmeyeceğini biliyor sevgiliniz.
2 tatlı söz söylerim, pişmanmış gibi davranırım düzelir diye düşünüyor.
Pişman olmuş demek o hatayı tekrarlamamaktır. Eğer tekrarlanmazsa pişman olmuş demektir.
Buyrun durumun muhasebesini siz bu örneklerle yapın.....

Ben size extrem bi çözüm önereyim....
Bir daha size küfür ederse daha ağırını aynı anda sizde ona söleyin....
Ya hır çıkar komple ayrılırsınız, yada sevgilinizin ağırına gider ve gerçekten yaptığı hatanın farkına vararak küfürü keser.
Kesin çözüm yani.....

Çevremde gördüğüm kadarıyla küfüre alışmış bir insana küfretmek hiç bir etki oluşturmuyor..
Hatta ilişkinin daha yüzgöz hale dönmesine sebep oluyor..
Çünkü küfürü normalleştirmiş oluyorsunuz..
Haklıyken haksız duruma düşmenin farklı bir versiyonu..
Bu arada patron,subay,polis örneklerine sonuna kadar katılıyorum!

ifilove kesinlikle okadar haklısınki aynısını bende söyledimm tamm küfür kötü bişey ama hayatında sinirlenince küfür edecği biri varsa oda asla ben değildim sıkıyosa başkalarına etsin kavga ettiğinde aynısını birebir söyledimmben buna kızıyorum zaten bi adam tmm sinirli olabilir ama sinirlendiğinde kimi zaman ağzından küfür çıkıyosa ozman aynen başkalrına sinirlendiğindede aynısını yapsın ozman bukadar kızmam belkide.ama ben bukonuda hiç sendne ayrılamam tribine girmedim kızlar küfür edersen beni kaybedersin diye açıkca söyledim ve davrandım ama sadece 1-2 kez şans verdim özellikle onu denedim üsütne gittim itiraf edeyim.bide biz çıkmaya başladığımızda babası kanser oldu ve bu dönemde öldü üvey annesiyle falan yaşıyodu yani sıkıntılarıda vardı.haklısınız kızlarr sonuna kadar ama şimdi bu adam bana çok ii davranıyo ve çok seviyo ne bileyim kendi giymez bana giydirir kendi yemez bana yedirir öylede bi insan çok arada kaldım yani sizce değişmezmi değişirmii bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.mücadele edeyimmi yoksa bırakayımmı karar veremedim.

Çevremde gördüğüm kadarıyla küfüre alışmış bir insana küfretmek hiç bir etki oluşturmuyor..
Hatta ilişkinin daha yüzgöz hale dönmesine sebep oluyor..
Çünkü küfürü normalleştirmiş oluyorsunuz..
Haklıyken haksız duruma düşmenin farklı bir versiyonu..

Bu arada patron,subay,polis örneklerine sonuna kadar katılıyorum!

O extrem çözüm önerim latifeydi ama sonuna smiley falan koymayınca ciddi söylüyorum gibi durmuş.
Bir bayanın küfür etmesi kadar bana itici gelen başka birşey yoktur sanırım.

@amasra_
Seven insanın sevdiğine küfür etmesi bana asla normal gelicek bir davranış değil.
Nasıl yukarda verdiğim örneklerde insan kendini frenliyecek bilince sahip olabiliyorsa, sevdiği insana karşıda kendisini bu şekilde frenliyebilir.

Back
X