olaylar sıcağı sıcağınayken gurur tek başına birşey ifade etmiyorken benden beklentileri olduğunu gördükçe sadece taşıyamayacağımı anladımaçıkcası en iyisini yapmışsın tebrik ettim valla seni. insanlar nelere göz yumuyor kadınlarda gurur kalmıyor aman evliliğim yıkılmasın aman şöle böle olmasın diye. eğer bi kadın gururunu kaybediyorsa yaşamasın daha iyi. bravo sana yani gerekiyorsa boşanıcaksın boyun eğmiceksin. şiddete, sapıklıklara susan kadınlara örnek olsun. güçlü olmak gerekiyor insanlığını kaybetmemişleri yanında tutucaksın yada ömür boyu yalnız yaşa daha iyi.
adam birde bu soylediginin normal birsey oldugunu soylemis alla alla anormal olan bizmiyiz yani
umarim hala bu sapik arkadasla birlikte degilsindir
tabikide değilim böyle bir adamla ömür geçermiki pislik sapık kim bilir başka kadınlara neler yaptı
tabikide değilim böyle bir adamla ömür geçermiki pislik sapık kim bilir başka kadınlara neler yaptı
ee peki ayrilinca ne dedi bi aciklama yapmadimi ayrilmayalim demedi mi :26:
mailler attı peşimden geldi aradı msjlar attı ama açıklama yapsa ne olacakki o dakikadan sonra neyi değiştirebilir sapığın önde gideni gözüm döndü ağzıma ne gelirse saydım hatta söylemeyi unuttuğum şeyler var içim içimi kemiriyo
Neden hep "Fake" dediğimiz üyeler aynı cümleler kuruyor?
Fark ettiyseniz hep aynı şeyler:
- Beğenmiyorsanız yazmayın
- Kimseyle uğraşamam
- Allah kimsenin başına vermesin
- Uzaktan yorum yapmak kolay
- Yaşamayan bilemez
Ve daha birsürü cümle (aklıma gelmiyor şu an)
Yok anacım çete bunlar çete, aralarında anlaşıyorlar "acaba bugün hangimiz KK hatunlarını işletelim" diye
Bugün
birine içmek istiyorum... Ama Sana değil! Malum; İçerken Şerefe denir
adettir... Şerefsizliğine içeyim desem? yok.. hafif kalır! İçinde
'Şeref' geçen bi cümleyi seninle anarsam 'alkol' bile boğazımda kalır..! deyin ona :)
belki de "azıcık ortalık alevlense de şu sivri dilliler banlansa!" diyor da olabilirler
aferin akilli kizsin sakin geri donus yapma ona...
olaylar sıcağı sıcağınayken gurur tek başına birşey ifade etmiyorken benden beklentileri olduğunu gördükçe sadece taşıyamayacağımı anladım
Bugün
'Şeref' geçen bi cümleyi seninle anarsam 'alkol' bile boğazımda kalır..! deyin ona :)
Bugün
neye üzüleceğın çok bellı
erkeklerı anlamıyorum, sen ona böyle bırşey teklıf etseydın
yanı onun yakın arkadaşıyla bırlıkte olmayı
yıne normal mı karşılardı acaba
hödük!!!
Emin ol karşılardı bilakis hoşuna bile giderdi çünkü şrefsiz birisiymiş zaten.Bence konuyu açan arkadaşım sen neye üzülüyorsun burda bu adam eğer sana değer vermiş olsaydı bunu içinden geçirse bile sana söylemeye cesaret edemezdi vereceğin tepkiden seni kaybetmekden korkardı bu ne sana ne arkadaşlarına nede ilişkinize zerre değer vermiyormuş sende bunu kabul etmeyince seninle işi bitmiş zaten o nedenle soğuk davranıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?