yardıma ihtiyacım var :(

adam birde bu soylediginin normal birsey oldugunu soylemis alla alla anormal olan bizmiyiz yani

umarim hala bu sapik arkadasla birlikte degilsindir

olaylar sıcağı sıcağınayken gurur tek başına birşey ifade etmiyorken benden beklentileri olduğunu gördükçe sadece taşıyamayacağımı anladım

Neden hep "Fake" dediğimiz üyeler aynı cümleler kuruyor?
Fark ettiyseniz hep aynı şeyler:
- Beğenmiyorsanız yazmayın
- Kimseyle uğraşamam
- Allah kimsenin başına vermesin
- Uzaktan yorum yapmak kolay
- Yaşamayan bilemez
Ve daha birsürü cümle (aklıma gelmiyor şu an )
Yok anacım çete bunlar çete, aralarında anlaşıyorlar "acaba bugün hangimiz KK hatunlarını işletelim" diye

ee peki ayrilinca ne dedi bi aciklama yapmadimi ayrilmayalim demedi mi :26:

mailler attı peşimden geldi aradı msjlar attı ama açıklama yapsa ne olacakki o dakikadan sonra neyi değiştirebilir sapığın önde gideni gözüm döndü ağzıma ne gelirse saydım hatta söylemeyi unuttuğum şeyler var içim içimi kemiriyo

Bugün
birine içmek istiyorum... Ama Sana değil! Malum; İçerken Şerefe denir
adettir... Şerefsizliğine içeyim desem? yok.. hafif kalır! İçinde
'Şeref' geçen bi cümleyi seninle anarsam 'alkol' bile boğazımda kalır..! deyin ona :)

aferin akilli kizsin sakin geri donus yapma ona...

belki de "azıcık ortalık alevlense de şu sivri dilliler banlansa!" diyor da olabilirler

güzelmiş ama ona nefesimi tüketmeye bile değmez

olaylar sıcağı sıcağınayken gurur tek başına birşey ifade etmiyorken benden beklentileri olduğunu gördükçe sadece taşıyamayacağımı anladım

nekadar zor bişi yani boşanmakla iyi yapmışsın. ama kötü olaylar insanı daha da güçlendirir böle diyerek daha iyiye gidersin

Hahah oldum ya! Çok Süpersin tatlım!

Hahah oldum ya! Çok Süpersin tatlım!

Emin ol karşılardı bilakis hoşuna bile giderdi çünkü şrefsiz birisiymiş zaten.Bence konuyu açan arkadaşım sen neye üzülüyorsun burda bu adam eğer sana değer vermiş olsaydı bunu içinden geçirse bile sana söylemeye cesaret edemezdi vereceğin tepkiden seni kaybetmekden korkardı bu ne sana ne arkadaşlarına nede ilişkinize zerre değer vermiyormuş sende bunu kabul etmeyince seninle işi bitmiş zaten o nedenle soğuk davranıyordur

benim bunu anlamam günlerimi almıştı

Gerçek mi bu ya :S Hayır yani adamın dedikleri zaten inanılamayacak ölçüde, senin tavrınsa hiçbir kadının böyle bir istisna ötesi durumda vermeyeceği bir tavır. Ben anlamadım ki, siz 2yıldır berabersiniz. Ve sen bu konularda hassassın. Yani o kadar karışıkki. Cidden anlayamadım siz fantezileriniz üzerine mi bir ilişki yaşıyorsunuz. Hayır yani, normal bir kadın böyle bir laf karşısında "soğuk davranıyor bana, asla böyle birşey yapamayacağını söyledim" falan demez. Gider adama iki tokat atar. Telefonunu hattını bilmemnesini değiştirir. Hani iki oturur ağlar belki, ama ne demek "böyle birşey yapamazsın" demek. Ne demek o ilişkide hala kalmak. Nasıl bir sakinlik bu. Yani kk'da okuduğum en rezil konulardan biri. Böyle bir olayın olduğuna, böyle bir adam ve kadının varolduğuna, böyle ilişkilerin yaşanıyor olduğuna, inanmayı reddediyor beynim! Lütfen konunuz sahteyse milletin beynini bulandırmayın. Değilse de bir psikologun yolunu tutun hemen. O adam zaten akıl hastanesini boylar. Ondan yana endişem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…