yardıma ihtiyacım var :(

bukadar kötü durumda oldugunu bilmiyorudum ya coook üzüldüm ( ama benim anlamaığım sevgili olmamışsınız yani bi kac buluşma hariç bişey olmamış böyleyken sen nasıl buukaaaaaaadddddaaaaaaaaarrr aşşııııııkkkk olabilmişsin ona bitürlü aklım almiyo.

unutmaktan baska care yok adam sana asık deıl nıyetı de ortada bıle bıle gorusmeye devam edersen mahvolur psıkolojın ıyıce bıtersın

bende bilmiyorum onu neden bu kadar çok sevdiğimi.başka kadınlarla ilişki yaşadığını biliyorum.bana açıkça seni sevmiyorum.aramızda duygusal birşey olamaz.benden birşey bekleme dedi.belkide kullanmadığı için sevdim.çünkü kandırabilirdi.sevmiş gibi yapabilirdi.ben sadece sarıldım.elimi tutmasına izin verdim.ama şimdi bir ömür boyu kollarında olmak istiyorum belki diyorum başka kadınlardan hevesini alınca benimle evlenir.Allah'tan ümit kesilmezki.O ol derse herşey olur.ama hayırlı değilse veya bu benim imtihanımsa olmayabilir tabi.
nasıl unutmalıyım? ne yapmalıyım? hangi duaları etmeliyim? bana yardım edin lütfen ne yapacağımı bilmiyorum herkes niyeti belli diyor.bencede niyeti belli.ama içimde birşey Allah diyor.O ol derse olur diyor.Bilmiyorum

Adam açıkça söylemiş yani
Sizde sonrasında da görüşmeye devam etmişsiniz
Siz ne yapayım diye düşünene kadar ohooo ..

belki diyorum başka kadınlardan hevesini alınca benimle evlenir.Allah'tan ümit kesilmezki.O ol derse herşey olur.ama hayırlı değilse veya bu benim imtihanımsa olmayabilir tabi

Çok dürüst olduğu için değil,başına bela almak istemediği için sana seviyorum aşığım ayakları yapmamış.Sen daha önce sevgilim olmadı deyince senin bakire olduğunu anlamış o yüzden üzerine gitmemiş ama buluşmalarınızda da istemem yan cebime hesabı yoklamış seni.Sana açık açık söylemiş zaten adam hayatını yaşıyor kendini bağlamaz sana.Hiç bekleme beni sever evleniriz filan diye.Olmaz öyle birşey çünkü.Olsa da huylu huyundan zor vazgeçer ileride seni aldatırsa daha çok üzülürsün.Olmayacak duaya amin deme.Onunla görüşmeyi kes hayatına devam et evlenme niyeti olan başka bir erkek bul o zaman unutursun.

Böyle pislik bi insandan sana sadece zarar gelir canım. Aşık olduğun için göremiyorsun ama ne kadar midesiz bakar mısın! Senden cinsel yönden etkilenmiş, nesin sen şişme kadın mı? Sinirim zıpladı valla.. İlk yakınlaşmasında tokadı basmalıydın.. Hem düşün, çıksanız ne olacak? Böyle edepsiz biri başkasından etkilenmeyecek mi senden etkilendiği gibi? Çok başını ağrıtır. Allah'ın sevgili kuluymuşsun, ya duygularınla oynasaydı, kullanıp bıraksaydı seni? Bence bir daha sakın buluşma, ona olan zaafını kullanabilir bu cinsî sapık.

ah canıııım şimdi sana ne desem bilmem ki...arkadaşlar herşeyi söylemişler.birine aşık olup onun seni istememesi,ya da sen sevdiğin halde bir araya gelememek tarifsiz bir acı.şimdi mantığın da çalışmıyordur senin.sanıyorum bu yaratılışla ilgili.aklı,mantığı duygularından önde olan insanlar kolay kolay üzülmezler hayatta.onlar gibi olabilir misin bilmiyorum.ben olamadığım için sana da bi tavsiye veremiyorum.bu unutma mevzusuna kim çare bulmuş ki...inşallah unutursun.bence unutursun diyorum.biraz dişini sık.

eee duygusal bir şey olmayıp cinsellik minsellik diyorsa fuckbody olur çıkarsınız. o yüzden sana uygunsa devam et, uygun değilse uzak dur. başka ne bekliyorsun? adamın sana aşık olup cinsellikten duygusala terfi etmesini mi... :26:

demesi kolaydır yaşaması zordur
bu işin sonu yok adamın niyet, belli sen kendini bu aşamada durdurmazsan olacakları sana söyleyim
adam senle olacak sen daha çok aşık olacaksın ama seni aldatacak sende bunu bileceksin sırf elinden kaçırmamak için onun isteklerine göz yumacaksın ya o senden sıkılıp ayrılacak yada sen dayanamayıp mecbur ayrılacaksın
ve sonunda yılların geçmiş , kişiliğin bitmiş ve geçmişin acısıyla yaşayan bir kadın olacaksın
bunu yaşayan bir arkadaşım vardır bunları yaşamış şimdi ise geçmişini bilen çulsuz çocuklu bir adamla evlendi hergün hırgür yaşıyorlar

belki diyorum başka kadınlardan hevesini alınca benimle evlenir.Allah'tan ümit kesilmezki.O ol derse herşey olur.ama hayırlı değilse veya bu benim imtihanımsa olmayabilir tabi

canım ya ne kadar temızsın ama suna emın ol baska kadınlardan hevesını alıp senınle ewlenmek ıstedıgınde de sen oh artık benım dıyemeyeceksın bıtık bır psıkolojıyle kaybettıgın ruhunla geçmişin hırsından mutlu olamıcaksın yanı her halukarda bu adamla mutluluk yok sana canım..silkelen ve kendıne gel aşk gozunu kör etmıs bılıyorumkı ondan umut beklemeye gorusmeye dewam edıceksın ne dersek dıyelım ama hata edersın zor ama cıkart onu hayatından kendın ıcın..

artık görüşebileceğimizi zannetmiyorum.çünkü en son telefonla görüştüğümüzde onu görmek istediğimi söyledim.ben ona sarılmıştım ama öpmesine izin vermemiştim.öpmeme izin verecekmisin dedi.görüşürsek aramızda birşeyler olur sonra sen iyice dengeni kaybedersin dedi.görüşmeyi kabul etmedi.sonra ben netten yazdım.cevap vermedi.

ne yazıkki evlenmeye niyeti olan birini bulamıyorum.daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı.

karşılıksız aşk yaşamak zor ama böyle birinden aşk beklenmez kendini kaptırma görüşme bence

Yorumları okumadım kesin söylenmiştir ama yine de yazmak istedim, ondan uzak dur! seni çok üzer bu adam.. Onun tek istediği seninle yatmak...

Eh be kardeşim sen de zorla adama gel günahıma gir diyorsun yani.Adam öpüşme sevişme derdinde sen hala gel görüşelim diyorsun.Aklını başına topla kendine yazık edeceksin bu gidişle.
ne yazıkki evlenmeye niyeti olan birini bulamıyorum.daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı.
Çalışan bir bayansın az da olsa çevren vardır illaki bulursun.Arkadaş çevren yok mu?Konu komşu filan?

akrabalarım yok denecek kadar az.arkadaş çevrem var ama kimse kimsenin iyiliğini istemiyorki bu devirde daha önce hoşlandığım iki kişiyi arkadaşlarımın yüzünden kaybettim.herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde değişik çevrelerede girdim.sosyal faaliyetlere yöneldim.gezilere gittim.ama olmuyor.lise yıllarımdan beri o kadar çok istiyorumki erkek arkadaşım olmasını.ama sanki görünmezim yada çok çirkin görünüyorum insanlara.bilmiyorum

Çirkin değilsindir.Biraz bakımla bütün kadınlar güzel olur.Giyin,süslen,makyaj yap hem moralin de yerine gelir.Dua edeceksen karşına hayırlı düzgün biri çıkması için dua et ve bekle.Hayırlısıyla karşına birileri çıkacaktır zaten.Ama herşeyden önce bu adamla konuşmayı tamamen kes bak zararlı çıkacaksın bu işten.İrtibatını kesmediğin için unutamıyorsun.

lanetli gibiyim.ne yaparsam yapayım kimse beni istemiyor.evet çirkin değilim.hatta güzel olduğumu söylerler.sigara,içki içmem.gece hayatım yok.kavgacı,huysuz değilim.ama bilmiyorum.27 yaşımdayım ve bir kere bile beni sevdiğini,değerli bulduğunu,beğendiğini söyleyen biri çıkmadı karşıma.hani insanın karşısına birileri çıkarda beğenmez.armudun sapı üzümün çöpü der.benim karşıma kimse çıkmadı.arkadaşlarımdan yardım istedim ama onlarda hoşlandığım kişileri ayarttılar artık ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim çok mutsuzum.derdimi anlatabileceğim sizlerden başka kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…