- Konu Sahibi derdine_care
-
artık görüşebileceğimizi zannetmiyorum.çünkü en son telefonla görüştüğümüzde onu görmek istediğimi söyledim.ben ona sarılmıştım ama öpmesine izin vermemiştim.öpmeme izin verecekmisin dedi.görüşürsek aramızda birşeyler olur sonra sen iyice dengeni kaybedersin dedi.görüşmeyi kabul etmedi.sonra ben netten yazdım.cevap vermedi.
aylardır onu unutmaya çalışıyorum.uzak durmaya çalışıyorum.ama bedenen ondan uzak kalsamda aklım,kalbim hep onun yanında.tatile bile çıktım unutmak için ama olmadı.her gün dua ediyorum unutmak için.ama dua ederken içimde garip bir his doğuyor.beni sevsin,hakkımda hayırlı olsun diye dua etmeye başlıyorum.onunla veya başka bir erkekle evlilik dışı bir ilişki yaşamak niyetinde değilim.yuvam olsun,çocuklarım olsun istiyorum.ama olmuyor.dualarım kabul olmuyor diye düşünmedim hiçbir zaman.Allah'a teslim olmaktan başka çaremiz yok hayatta.artık ne yapacağımı bilmiyorum.aylardır her gün dua ediyorum.tatile çıktım.psikologa gittim.çok çaresizim.bazen diyorum keşke intihar etmek günah olmasaydı belki o zaman herşey daha kolay olurdu ailem olsun istiyorum onunla aile olmak istiyorum.onun ailesi benim ailem olsun istiyorum.ama imkansız
adamın nıyeti bel altı bunu sana acıkca soyemıs,kusura bakma senın nıyetınde oyleyse bulus evınede gıt gez toz arkadasım,
şayet oyle bı yapıya sahıp değilsen derdın ne aklınla zorun mu var senın
kızları aptal derler ya aha işte sizin gibiler yüzünüze aptal oluyoruz bız
nıye mı adam senı arzu etmıs yenı tanısmıssınız aklına gırmıs senı sen oldugu için değil vucudunu istemıs sende ben asıgım ona dıyosun
paketler gonderırı bu herif senı
aklını basına topla bacım
SANA KATILIYORUM ARKADAŞIM YANİ KONU SAHİBİ ARKADAŞIMIZ BEN NE YAPAYIM DİYE SORUYOR
ADAMIN NİYETİ BELLİ NE YAPACAĞINA SEN KENDİN KARAR VER ADAMIN ELİNDE OYUNCAK ......... ARKADAŞI OLMAYA RAZIYSAN BİZ NE DİYELİM
kızları aptal derler ya aha işte sizin gibiler yüzünüze aptal oluyoruz bız AYNEN KATILIYORUM
eee duygusal bir şey olmayıp cinsellik minsellik diyorsa fuckbody olur çıkarsınız. o yüzden sana uygunsa devam et, uygun değilse uzak dur. başka ne bekliyorsun? adamın sana aşık olup cinsellikten duygusala terfi etmesini mi... :26:
bence sen ona asik degilsin - bu gecici bir tutku (fizigine, karekterine) belki .
zaten senin anlatigina gore bu is bastan duzgun degil- sana bir nasihat (sen onu aklindan temamencikart) -ve allah sana adam gibi bir adam kismet etsin (amin)
Tam da doğru kelime... Çok istiyorsanız fakbadi olursunuz, o size sadece obje gibi bakacak çünkü, herifin amacı bu. Pislik.
bak canım konunu takip ediyorum.içindeki boşluk yüzünden her an hata yapmaya hazır bi moddasın lütfen gözümüzün önünden bi yere ayrılmaevlenmeden önce böyle ilişkiler yaşayıp evlendikten sonra karısına sadık kalan erkekler var mıdır?yoksa bu tip birisi ileride eşinide aldatırmı? yanlış anlamayın erkekleri pek tanımadığımdan soruyorum
Yanlış düşünüyorsun.Önüne gelenle cinsellik yaşamaya alışmış ve bu isteğini kadınlara rahatça dile getirebilen bir erkek evlense bile bu rahatlığı hep arar.Evlenince adamlara sihirli değnek dokunup kişiliklerini değiştirmiyor yani.Kaldı ki senin bu sevdiğin adamın bırak evlenmeyi,sevgili olmaya bile niyeti yok.Sorduğun sorulara bakılırsa senin aklın hala bu adamla evlenmekte.O kadar uyardık ama yok ben bin nasihatten dersimi almadım bir musibeti alayım dersen,buyur yaşa kendin gör denemesi bedavaöncelikle hepinize teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.İyiki varsınız.
ben aşağı yukarı bütün erkeklerin evlenmeden önce bu tür ilişkiler yaşadıklarını ,kadınlardan heveslerini aldıktan sonra evlendiklerini,ama evlendikten sonra böyle ilişkilere girmeyip eşlerine sadık olduklarını düşünmüştüm.yanlış mı düşünüyorum???
pek tanımıyorum erkekleri.çevremde akraba olarak hiç erkek yok (baba,dayı,amca,kardeş,abi,kuzen,dede gibi) bilmiyorum gerçek aşk mı bu hissettiklerim.ama ailem olsun istedim.mutlu olmak istedim.olmadı
aramızda ciddi bir ilişki olsun istiyorum.Ama bir yanımda olamayacağını biliyordiğer yanım kalpler Allah'ın elindedir dua edersen olur diyor.aklımdan çıkmıyor
herkes söylemş ama bende soylım daha açık soylım adam ustu bıraz kapalı bakıre olup olmadığını sormus sen de ustu kapalı bakıre oldugunu soyleyınccce olmaz bu iş demıs yani sen ona göre iş değilsin normal bı erkek olsa daha once sevgılısı olmayan bı kızla evlenmeyı dusunur ama sen aşık oldum dıorsun doğrudur gerçek aşk sebep aramaz o zaman aşkını kendı içinde yasat buyut ne yaparsan yap ama onun zalım ellerıne teslım etme 5 dakıkalık zevkıne harcamasın senı umarım kurtulursun bu durumdan ...selam kızlar,
27 yaşımdayım.Özel bir şirkette çalışıyorum.Kasım ayında şirketimize yeni bir personel katıldı.Şirketimize geldiği gün kendisine bazı işlerde yardımcı olmak için bir süre beraber çalıştık.Sonra yazışmaya başladık.Kendisi ikinci yazışmamızda bana açıldı.Ancak şirkette yüz yüze iken çok soğuk davranıyordu.Konuşmamız sırasında daha önce sevgilim olmadığını söyledim.Bunun üzerine bana aramızda bir şey olamayacağını söyledi.Üzüldüm ama belli etmedim.Aradan biraz zaman geçince arkadaşça bir kafede oturmayı teklif etti.Kabul ettim.Bana kafede yakınlaşmaya çalıştı.Ben izin vermedim.Çünkü bana senden cinsel yönden etkilendim.Ama aramızda duygusal bir şey olamaz dedi.Daha sonra birkaç kez daha buluştuk.Her buluşmamızda bana yakınlaşmaya çalıştı.Sonrada bu bir hataydı deyip araya mesafe koydu.Eve gel dedi.Gitmedim.Ayrıca başka kadınlarlada ilişkisi olduğunu biliyorum.ve aşık oldum.Ne yapmalıyım????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?