yardıma ihtiyacım var :(

İnşallah hiç derdin olmaz da kk ya sadece okuyup kafa dağıtmak ve dertli hemcinslerine bi nebzede olsa yazdıklarınla moral vermek için girersin..şansın açık olsun canım,iyi geceler

aramızda ciddi bir ilişki olsun istiyorum.Ama bir yanımda olamayacağını biliyor diğer yanım kalpler Allah'ın elindedir dua edersen olur diyor.aklımdan çıkmıyor

Aaas bak cok kizicam ama... ben ki rahat yorumlari ile bilinirim ona ragmen agzimdan alev puskurecegim simdi sinirden. Adam demis ki ben serseriyim yatcsz kalkcaz sonrasi adios ??? Sen hala ben ciddi iliski istiyorum diyorsun. Nedir bu kizlarimizdaki " serseri adami duzeltecegim " istegi ? Defet Gitsin seni kullanmaya calismis birden asik olcagini saniyorsan sasarsin...
Ah bu serseri elime duscekti evine gider fantazi ayagina elini ayani baglar sonra kemerle dov ALlah dov... sonrada birakir giderdim valla. Sinirlenirsem kedi kadin olurum vallahi! Kuzu , kar tanesi , deniz yosunu arkadasim bas tekmeyi sonra gel burda bize agla biz seni duzeliriz , sirtini pispislariz. Ama once kurtul su kan emiciden...

Adam sizi sadece cinsel anlamda istediği sizi sevmediği söylüyormuş, daha neyin zorlaması bu.

ıııııııııııııııııııı hemen kendinize başka flörtler bulun yoksa bu adam istediğini alacak sizden

Daha ikinci buluşmanızda bu lafları etmesine izin vermişsiniz. Daha sonra buluşmaya devam ederek iyice yüz vermişsiniz. Böyle iğrenç bir insanın gözünde değerinizi 3 kuruşluk etmişsiniz.

Hak etmişsiniz.

sakın duyguların ıcın onun beklentılerıne karslık verme canım dusun ılerde karsılıklı duygular paylasacagın ınsana haksızlık olmazmı bu ? bence sen boyle bır ılskıyı haketmıyorsun daha iyi şartlarda eşit aşk ve tutkuyla baglılık eşliğinde süregelen bir ilişkiyi hakedıyorsun kendıne haksızlık etme :) ben senın iç sesınım o tip adamlar hep vardır önemli olan senın duygularını bastırıp ondan yüz çevirmen...

İyi olacak herşey. Belki bunlarda da vardır bir hayır İyi iste iyi olsun.
Yok mu akrabalarınızda evlenmeyi isteyen temiz çocuk. Şu kıza yardımcı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…