- 20 Ağustos 2013
- 38
- 4
- 298
Herkese merhaba. İlişkimle ilgili tecrübeli olanlardan yardım almak istiyorum. 5 buçuk aydır güzel giden bir ilişkim var. Ben 22 yasindayim sevgilimde 26 yasinda. şubatta askere gidecek. 1 sene sonra askerden gelince ailemle tanismaya gelmek istiyor. Fakat şöyle bir problemimiz var. Sevgilim zaza ve alevi. ailesiyle tanistim. evlerinde hep zazaca konusuyorlar. Kulturlerimiz cok farklı. benim ailem ne dogulu ne de alevi birini kabul ederken sevgilim hem alevi hemde dogulu..
İş giderek ciddilesiyor gibi ve ben endiseleniyorum. Babam boyle bir evliligi kesinlikle kabul etmez. sevgilim seni kaçırırım o zaman diyor ama ben boyle bir sey istemiyorum cunku benim annem yok, babam büyüttü beni. onu karşıma alamam.
Kafam çok karışık, tecrubeli ablalarim kardeslerim lutfen yardim edin bana, ne yapmam lazim bilmiyorum..
Bu arada telefondan yazdigim icin Türkçe karakterlerde sıkıntı yaşadim, affola.
İş giderek ciddilesiyor gibi ve ben endiseleniyorum. Babam boyle bir evliligi kesinlikle kabul etmez. sevgilim seni kaçırırım o zaman diyor ama ben boyle bir sey istemiyorum cunku benim annem yok, babam büyüttü beni. onu karşıma alamam.
Kafam çok karışık, tecrubeli ablalarim kardeslerim lutfen yardim edin bana, ne yapmam lazim bilmiyorum..
Bu arada telefondan yazdigim icin Türkçe karakterlerde sıkıntı yaşadim, affola.