- 7 Kasım 2014
- 12
- 0
- 1
- Konu Sahibi karamsar3460
Merhaba ben bi konuda yardım isticektim henüz 22yasındayım iki senedir hayatımda biri var kopek gibi asık oldugum biriydi cok sevmistim ilk zamanlar hersey cok guzeldi fakat sonradan hersey cok deisti hayatıma kısıtlamaya basladı kılık kıyafet arkadas herseyimr onceleri aldırıs etmedim kıskandıgı icin dedim.ama bi sure sonra olayın boyutu degisti olaylar dayak hakaret ve kufurlere donusmeye basladı.annemle markete gitmem abimle akrabamıza gitmem bile ilskimizde sorun yaratıyodu tek basıma sokaga cıkamıyodum..bign hic unutmuyorum evden iki sokak ilerideki akrabama gittim die kavga edip onların mahallesinde dayak yedim kafamın 4yerinde sisik olustu..ayrılmaya kalktıgımda bni yasadıklarımızla tehdit ediyodu.isin aslı bnde pek bırakamıyodum dedigim gibi kopek gibi seviyodum... sonuc olarak ayrıldık iki ay olduu... ben ani bi sekilde evlilik kararı aldım ondan onceki hayatımda olan kisi bana evlenme teklifi etti bnde mantıgıma yattıgı icin kabul ettim aileler tanıstı yakın bi zamanda da yuzukler takıcak.. herkez bana bu fırsatı kacırma Allah' ım yuzune guldu desede ben hala dogruyumu yapıyorum bilmiyorum lutfen yardımcı olun... simdiden tesekkurler...