• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var...

Evlendiğim için inanın cok pişmanım ama eşimi cok seviyorum kac kere gtmeyi dusundum ama yapamadım babamn basını yere eymek istemedim amcamlar fln cok karsı cıkmıştı babam srf ben istyorum dye kendi bile istemedği halde hepsine karsı cıkmıştı

Eeee tamam o zaman çekmeye devam et.

Eşinle bir kez daha konuşmayı dene. Aynı evde yaşamanın seni ne kadar yıprattığını anlat. Seni dinlemiyorsa, senin mutluluğunu önemsemiyor demektir. O zaman kimin başı öne eğilmiş, kim ne düşünmüş düşünme, ayrıl. Buna evlilik değil, köle hayatı denir çünkü. Evlilik için de, çocuk için de çok yanlış bir adamı ve çok yanlış zamanı seçmişsin ama olan olmuş, bari bebeğinin bu mutsuz ortamda büyümesine izin verme.

suç sadece kaynanan da değil ki suçun en büyüğü kocanda

evlenmeden eğitimine devam edeceksin diye söz vermiş şimdide sözünde durmuyor

sana o vaatleri eşin verdi kayınvaliden değil eşinden hesap sor

Kaç kere konuşmayı denedim sen annemi banamı kötuluyorsun dıyo bagrıp cagryor artk piskolojim bozuldu

cnm kusura bakma ama suçun büyüğü sende. ne diye kv nin her dediğini yapıyorsun. saygısızlık yapma kavga etme tmm ama giy pantolonunu eşin karışmıyorsa. kv nin söylediklerine cevap verme ama kendi bildiğini oku annende arkadaşlarında gelsin eve. gerekirse geçin yatak odana orada sohbet edin.

eşine de şikayet etme anasını. eşinin yanında da annecimli davran azıcık . eşin işe gidicede yüz verme. dediğini yaptıramayınca kavga çıkarmaya çalışırsa başka odaya geç banyoya gir yada odana geç uyu :)

Bizim evmz iki katlı yukarıda banyo mutfak salon fln var ama ben gun içersnde yukarı bile cıkamıyorum lavobaya bile gtsem asagıya hiç inmedi oluyorum gece 1den sonra sabah 7ye kadar anca odamda oluyorum kendme hiç vakit ayramıyorum kayınvalidem kuaförüne fln gdyor ama bn gdemiyorm epilasyonumu bile gece yapıyorum ılk zmn bikre izn istedm anne bnm işim var braz dye terbiyesizlik etmiş oldum

suç sadece kaynanan da değil ki suçun en büyüğü kocanda

evlenmeden eğitimine devam edeceksin diye söz vermiş şimdide sözünde durmuyor

sana o vaatleri eşin verdi kayınvaliden değil eşinden hesap sor
O ese ne desek bos, literaturdeki adi yalanci ama enmiyor iste . Allah yardim etsin arkadasa

Kuzenim sozlerimizi hep yanlis anladi kvalide ile yasanmaz dedik o benim ann3mden bile daha iyi dedi sustuk bizde.

Kavga gurultu hatta kayninin altinlari calmasi evi terketmeler falan 3 sene gecti 3 sene sonunda kuzenim hamile kaldi. Bir kavga sonrasinda fenalasti ve hastaneye kaldirildi
Doktor siz ne yapiyorsunuz bu kiz stresten cocugunu dusurecek deyince akli basina geldi bizim enistenin. Simdi cok mutlular masallah. Darisi basiniza.

Bizim evmz iki katlı yukarıda banyo mutfak salon fln var ama ben gun içersnde yukarı bile cıkamıyorum lavobaya bile gtsem asagıya hiç inmedi oluyorum gece 1den sonra sabah 7ye kadar anca odamda oluyorum kendme hiç vakit ayramıyorum kayınvalidem kuaförüne fln gdyor ama bn gdemiyorm epilasyonumu bile gece yapıyorum ılk zmn bikre izn istedm anne bnm işim var braz dye terbiyesizlik etmiş oldum
Oy kurban oldugum rabbim kriz gecirmemek elde degil gonderde sikayim umugunu kaynananin

20 yasındayım, 1yıllık evliyim kayınvalidemle beraber oturuyorum.. evlendiğimde okuyordum kayınvalidem naptı ne etti okuldan aldırdı ki ben ve ailem egitime devam edicem şartyla evlenmeme izin vermişlerdi eşimde destekliyordu ama noldu anlamadm göndermediler bir daha..
kayınvalidem eşimle cok kıskanıyor bizi daha bir haftalık evliydık pazar gunuydu eşim anneme ikimiz güzel bir kahvaltı hazrlayalım dedi alışverişe gittik geldğimzde duymadgımz laf kalmadı ben kimimki artk karsı var ben adammıyımki daha ne laflar etti sırf esimle alışverişe gttk dıye yaptı butun bunları. Herseyi yasakladı basma etekler gydryor sacbas yaptrtmıyor kalem surmeme izin vermiyor ne ailemden nede arkadaslarımdan kimse gelemıyor. Ki eşim bna pantolonu cok yakstrrdı bekarken saclarımı cok severdi .evde hizmetcı gıbıyım ama yaranamıyorum saygszlık yapmıyorum.eşimle daha yalnız hiç birşey yapmadık. Esim annesine cok duskun görmuyor hıcbrseyı bna bagryor
pardon da siz eşinizin annesiyle mi evlendiniz yoksa eşinizle mi ?
eşiniz sizi öyle beğeniyorsa siz de öyle giyinin.
kime ne sizin nasıl giyindiğinizden. eşinizle konuşun bence .
bu nasıl bir saçmalıktır yaaa

sana öneri veriyoruz. seni anladık ama sen halen şu şöyle böyle diye anlatmaya devam ediyorsun....

bizden ne bekliyorsun? biri tamam cinayet işleyebilirim. k.valideni öldürürüm mü dememiz gerekiyor. üzgünüm burada sadece tavsiye veririz. (katil varsa bilemem tabi:KK53:)

Kocanda is yok..

Sen neden katlaniyosun , susup otururaan olacagi budur ..

Cek git bakalim nasil mum oluyor kocan .
gencecik kizsin yazik degilmi sana ?
bosan gitsin .
bir dakika bile durma orda ..

sana öneri veriyoruz. seni anladık ama sen halen şu şöyle böyle diye anlatmaya devam ediyorsun....

bizden ne bekliyorsun? biri tamam cinayet işleyebilirim. k.valideni öldürürüm mü dememiz gerekiyor. üzgünüm burada sadece tavsiye veririz. (katil varsa bilemem tabi:KK53:)
bana gonderin zaten sinirliyim 2 dakkada hallederim kazulet kadini

Bekarkende görüşüyordum kayınvalidemle ben arkadas gbı oluruz beraber dolasrz sohbet ederz fln zannedıyodum ama tam tersı cıktı esim hiç bi şekilde ailemi bırakamam dedgı ıcın aynı evde oturuyoruz hem benim kendı aılemn hemde esimin durumu cok iyi ama ayralamm dedgı ıcın beraber oturduk cok kötuyum lutfen yardım edın bna cok neşeliydim artk gulemıyorum bile

bu sözden sonra evlenen sende , seni 19 yaşında okurken kayınvalidenin yanına köle veren ailende kabahat.
biz burdan hiç bir şey yapamayız maalesef
:KK14:

Sen beni güldürdün Allahım da seni güldürsün inşallah..:D
NOT:Gençliğimde olaydım,cinayeti üstlenirdim de şu yaştan sonra içeri girmek yemiyor maalesef.
o_O:KK14:

Keşke evlenmeden önce kv ile oturursam ne olur nasıl olur diye bir mahkeme etseydiniz düşüncelerinizi :( neyse artık olan olmuş, okul mevzusunu mutlaka ailenle konuş sonuçta ailen evlenirken karşı tarafa şart koşmuş ve bunu yapmak zorundalar. Kv ne gelincede her dediğini yapma çünkü isteklerine her gün bir yenisi eklenecektir ve hiçbir zaman memnun olmayacaktır. çocuk olduktan sonra eminim dahada artacaktır kıskançlığı sen çocuk bakmaktan ne anlarsın diyip ev işlerini senin üzerine yıkıp bebeğe o bakmak isteyecektir. asla buna izin verme gerekirse odandan çıkma ama eşine birşey söyleme annesini kötüleme onun yanında iyi davran belki böylelikle annesinin kötülüklerini görmüş olur. ama kesin kesin okul konusunu ailenle konuş.

20 yasındayım, 1yıllık evliyim kayınvalidemle beraber oturuyorum.. evlendiğimde okuyordum kayınvalidem naptı ne etti okuldan aldırdı ki ben ve ailem egitime devam edicem şartyla evlenmeme izin vermişlerdi eşimde destekliyordu ama noldu anlamadm göndermediler bir daha..
kayınvalidem eşimle cok kıskanıyor bizi daha bir haftalık evliydık pazar gunuydu eşim anneme ikimiz güzel bir kahvaltı hazrlayalım dedi alışverişe gittik geldğimzde duymadgımz laf kalmadı ben kimimki artk karsı var ben adammıyımki daha ne laflar etti sırf esimle alışverişe gttk dıye yaptı butun bunları. Herseyi yasakladı basma etekler gydryor sacbas yaptrtmıyor kalem surmeme izin vermiyor ne ailemden nede arkadaslarımdan kimse gelemıyor. Ki eşim bna pantolonu cok yakstrrdı bekarken saclarımı cok severdi .evde hizmetcı gıbıyım ama yaranamıyorum saygszlık yapmıyorum.eşimle daha yalnız hiç birşey yapmadık. Esim annesine cok duskun görmuyor hıcbrseyı bna bagryor
Off off güzel kardeşim niye okulun varken 19 yaşında evlenirsiniz. KV ile beraber mi oturuyorsun?

Peki niye kadının her dediğini yapıyorsun. Boşver, sen kendi istediğin gibi yaşa, hiç muhatap alma, duymazdan gel kılıf kıyafet diktelerini. Ne laf söyle, ne yüzünü as. Eşine de kötüleme, bırak varsa bir derdi, o oğluna çemkirsin, kavgacı, geçimsiz o olsun.

Back
X