• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var...

Es de 20 yasindaysa ne beklenir ki?
Benim gözümde cocuk bu yastaki erkekler.
Herseye evet demissiniz zaten, böyle mutsuz mutsuz yasamaya da.

Ailenin yanina dön 'tasinmazsak bana insan gibi davranmazsan geri gelmiyorum' de diycem, yapmiyacagini biliyorum.
Ne de olsa cok sevdigin kocani kaybetme ihtimalin var bunu da göze almazsin.
O zaman yapcak birsey yok, kendi ailenin sözünü dinlemezken simdi kvnin sözünü dinlemeye devam.

Bekarkende görüşüyordum kayınvalidemle ben arkadas gbı oluruz beraber dolasrz sohbet ederz fln zannedıyodum ama tam tersı cıktı esim hiç bi şekilde ailemi bırakamam dedgı ıcın aynı evde oturuyoruz hem benim kendı aılemn hemde esimin durumu cok iyi ama ayralamm dedgı ıcın beraber oturduk cok kötuyum lutfen yardım edın bna cok neşeliydim artk gulemıyorum bile
Sen bu kadar taviz verdiğin için tepene çıkıyor adamda zaten. Her dediklerine baştan evet dersen, her talep ettiğini doğal hakkı olarak görecek tabii! O senin için neyden vazgeçti de acaba, sen hem KV ile oturup hem okulunu bırakmaya razı oldun :(

Pantolonunu giyin, sürmeni çek- saçını başını yap. Ve eşin gelince onu sıcak bir şekilde güzelce karşıla. Kv'den saçmalamış, sen niye bu saçmalığa alet oluyorsun? Bunlara uymazsan ne olacak ?

Bizim evmz iki katlı yukarıda banyo mutfak salon fln var ama ben gun içersnde yukarı bile cıkamıyorum lavobaya bile gtsem asagıya hiç inmedi oluyorum gece 1den sonra sabah 7ye kadar anca odamda oluyorum kendme hiç vakit ayramıyorum kayınvalidem kuaförüne fln gdyor ama bn gdemiyorm epilasyonumu bile gece yapıyorum ılk zmn bikre izn istedm anne bnm işim var braz dye terbiyesizlik etmiş oldum
boşver o öyle algılasın sen kendini ezdirme. bende kv ile altlı üstlü oturuyorum allahtan işe gidiyorum gerçi gitmesemde ben ne dediler ne yaptılar çok fazla aldırmıyorum. onlara kalsa hergün her dakika yanlarında olayım. hafta içi gitmem asla işten gelirim evimde vakit geçiririm eşim gider 10 dk görür gelir ailesini.

Karakteri oturmamış, hayatını haline yoluna koyup daha hayattaki varoluşunu çözememiş insanlar evlensinler böyle, sonra da neden mutlu olamadık diye sorsunlar dursunlar.

Biz burda cümbür cemaat anlatalım sebeplerini, yine bize burun kıvırsınlar. Bu tarz konuların sonu hep aynı.

Sen bu kadar taviz verdiğin için tepene çıkıyor adamda zaten. Her dediklerine baştan evet dersen, her talep ettiğini doğal hakkı olarak görecek tabii! O senin için neyden vazgeçti de acaba, sen hem KV ile oturup hem okulunu bırakmaya razı oldun :KK43:

anasını bırakmaya razı olmamış ki :KK67:

söylediklerine yani emirlerine uymadığınızda ne oluyor mesela?
bir deneyin bakalım
deli deliyi görünce sopasını saklarmış
o deliyse siz zırdeli olacaksınız başka çare gelmedi benim aklıma

anasını bırakmaya razı olmamış ki :KK67:
O zaman al ananla otur, bir 5 yıl daha seni büyütsün demeliydi kızımız. Yazık ya, 20 yaşında şu yaşadıklarına bak. O yaşta kendimi hatırlıyorum da, oku, ye iç gez toz, bundan ibaretti hayat.
Hayır mutlu bir ailem, imkanlarım ve okulum da vardı diyor. Bir erkek müsvettesi için nedir bu kadar taviz.

20 yasındayım, 1yıllık evliyim kayınvalidemle beraber oturuyorum.. evlendiğimde okuyordum kayınvalidem naptı ne etti okuldan aldırdı ki ben ve ailem egitime devam edicem şartyla evlenmeme izin vermişlerdi eşimde destekliyordu ama noldu anlamadm göndermediler bir daha..
kayınvalidem eşimle cok kıskanıyor bizi daha bir haftalık evliydık pazar gunuydu eşim anneme ikimiz güzel bir kahvaltı hazrlayalım dedi alışverişe gittik geldğimzde duymadgımz laf kalmadı ben kimimki artk karsı var ben adammıyımki daha ne laflar etti sırf esimle alışverişe gttk dıye yaptı butun bunları. Herseyi yasakladı basma etekler gydryor sacbas yaptrtmıyor kalem surmeme izin vermiyor ne ailemden nede arkadaslarımdan kimse gelemıyor. Ki eşim bna pantolonu cok yakstrrdı bekarken saclarımı cok severdi .evde hizmetcı gıbıyım ama yaranamıyorum saygszlık yapmıyorum.eşimle daha yalnız hiç birşey yapmadık. Esim annesine cok duskun görmuyor hıcbrseyı bna bagryor
3 suçlu var
1-henüz okuyan küçücük kızlarını kocaya veren ailen
2-Eşin
3-Herşeyi kabullenip kendini ezdiren sen

20 yasındayım, 1yıllık evliyim kayınvalidemle beraber oturuyorum.. evlendiğimde okuyordum kayınvalidem naptı ne etti okuldan aldırdı ki ben ve ailem egitime devam edicem şartyla evlenmeme izin vermişlerdi eşimde destekliyordu ama noldu anlamadm göndermediler bir daha..
kayınvalidem eşimle cok kıskanıyor bizi daha bir haftalık evliydık pazar gunuydu eşim anneme ikimiz güzel bir kahvaltı hazrlayalım dedi alışverişe gittik geldğimzde duymadgımz laf kalmadı ben kimimki artk karsı var ben adammıyımki daha ne laflar etti sırf esimle alışverişe gttk dıye yaptı butun bunları. Herseyi yasakladı basma etekler gydryor sacbas yaptrtmıyor kalem surmeme izin vermiyor ne ailemden nede arkadaslarımdan kimse gelemıyor. Ki eşim bna pantolonu cok yakstrrdı bekarken saclarımı cok severdi .evde hizmetcı gıbıyım ama yaranamıyorum saygszlık yapmıyorum.eşimle daha yalnız hiç birşey yapmadık. Esim annesine cok duskun görmuyor hıcbrseyı bna bagryor
Daha yirmi yasında okurken evlenip kv nin yanına taşınmanı gerektirecek acele evlenme isteği neden duyuyorsunuz ki bir bilsem

Eşim 26 yasında o universtesini okudu yuksek lisansıda bttı bnada en cok o destek oluyordu ınternete telefondan gryorum onada kzyor ama duan bı yandada temzlik yapıyoru

bu zamanda kayın valideyle oturmak??? okuldan alınmaya ses çıkarmamak??? bir insan ailesi okumasını isterken kaynana istemedi diye okulu bırakır mı yahu. zaten okumakta pek gözünüz yokmuş. sizin yerinizde olsam ailemin yanına dönüp okuluma devam eder ve hayatımın kontrolünü elime alırdım.

Eşim 26 yasında o universtesini okudu yuksek lisansıda bttı bnada en cok o destek oluyordu ınternete telefondan gryorum onada kzyor ama duan bı yandada temzlik yapıyoru

demek ki neymişşşşşşşş...
"okumak cehaleti alır, .......... baki kalır" :KK14:

valla kardeşim, iş kocanda.
onu işleyeceksin.
başka çaren yok.
ayrı eve ikna ettin , ettin.
edemezsen karın tokluğuna köleliğe devam. :KK14:

Back
X