• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var...

bir de 3 aylık hamile misin? :KK57:
tebrikler :KK14:

internete girmene nasıl izin veriyor kayınvaliden, hayret??!!
Suan temzlik yapıuorum o içerde internete telefondan gryorum farketmıyor yoksa canıma bıle okur görmuyor smdi bni gec cevap vryorum kusura bakmayin nolur kmseyle paylaşamıyorum blki burda szlere anlatrsam rahatlarım dye dusundum bn esme annesının gercek yuzunu nadıl göstereblrm asla kötulemyorum esıme kaynvalıdemı guzelde davranıyorum bikere esım evı ayrmak istedgnı söylemstı bn kesme tahtasının üzerne tencere koymuştum oda iz yapmıştı kayınvslidm bna kusmustu cok hakaret etmş sadece esm o zaman anne ayralalım demstı esme bni ölmemi istyosan gt gbı bssru sey söuledi esim vazgectı buarada 23yasında bı kaynım ve kayınbabam var ama onlar cok ıyı davranyor ama kaynm dyor zaten bn karmı gelipte senn yanına oturtmam yengeme yaptgını göruyorum dıyo ama esim hiç bişey görmuyor

kvnizin dediği herşeyi yapmak zorunda mısınız.
sizin bir giyim tarzınız vardır lütfen bu kadar tavizkar olmayın.
taviz tavizi doğuruyor gördüğünüz gibi.
tavrınızı koyun. her istediğini yapmayın.
eşinizle de program yapın çıkın illaki bilmeleri gerekmiyor sonradan duysunlar bazı şeyleri.

Suan temzlik yapıuorum o içerde internete telefondan gryorum farketmıyor yoksa canıma bıle okur görmuyor smdi bni gec cevap vryorum kusura bakmayin nolur kmseyle paylaşamıyorum blki burda szlere anlatrsam rahatlarım dye dusundum bn esme annesının gercek yuzunu nadıl göstereblrm asla kötulemyorum esıme kaynvalıdemı guzelde davranıyorum bikere esım evı ayrmak istedgnı söylemstı bn kesme tahtasının üzerne tencere koymuştum oda iz yapmıştı kayınvslidm bna kusmustu cok hakaret etmş sadece esm o zaman anne ayralalım demstı esme bni ölmemi istyosan gt gbı bssru sey söuledi esim vazgectı buarada 23yasında bı kaynım ve kayınbabam var ama onlar cok ıyı davranyor ama kaynm dyor zaten bn karmı gelipte senn yanına oturtmam yengeme yaptgını göruyorum dıyo ama esim hiç bişey görmuyor

eşine gösterecek olan sensin.
dayanmadığını, bu gidişle sinir hastası olacağını, sebebinin de kendisi olduğunu söyle bakalım.
kayınvalide tabii istemez ayrılmayı. nerden bulacak karın tokluğuna hizmetçi.
kusura bakma çok sinirlendim.
:KK62:

dediklerini de yapma, istediğini giy sür.
ayılıp bayılsın.
bu kadar taviz verme.

Cok dened
eşine gösterecek olan sensin.
dayanmadığını, bu gidişle sinir hastası olacağını, sebebinin de kendisi olduğunu söyle bakalım.
kayınvalide tabii istemez ayrılmayı. nerden bulacak karın tokluğuna hizmetçi.
kusura bakma çok sinirlendim.
:KK62:

dediklerini de yapma, istediğini giy sür.
ayılıp bayılsın.
bu kadar taviz verme.
iÇok denedim cok savas verdim elli yaşında kadın gbı gıyınmemek içn ama eşimi okadar doldurduki tokat bıle yedim eşim söz verdi çocuk dogduktan sonra izin vercek egtmıme devam etmeme bni acıkögretmede yazdrdı zaten ehliyetımıde aldı o konuda ayrı bı sorundu zaten kac gun basının etını yedı kocamn elin kızına ehlıyet alıyosunda bna almıyosun dye ehlıyet aldm ama bı işe yarıyormu dersenız yok :)

Cok dened

iÇok denedim cok savas verdim elli yaşında kadın gbı gıyınmemek içn ama eşimi okadar doldurduki tokat bıle yedim eşim söz verdi çocuk dogduktan sonra izin vercek egtmıme devam etmeme bni acıkögretmede yazdrdı zaten ehliyetımıde aldı o konuda ayrı bı sorundu zaten kac gun basının etını yedı kocamn elin kızına ehlıyet alıyosunda bna almıyosun dye ehlıyet aldm ama bı işe yarıyormu dersenız yok :)

çocuk olduktan sonra eğitimine sen nasıl devam edeceksin.
boş bir söz vermiş eşin.

ailen ne diyor peki bu duruma?
yani sadece uzaktan mı gözlemliyorlar seni?
halini, kılık kıyafetini görüp bir şey demiyorlar mı?
okuldan aldıkları zaman "okuluna devam etme kaydıyla demiştik" demediler mi?

neden sahipsiz bırakıyorlar seni???

nasıl bir kayınvalide bu yaa...oyuncak mısın sen...hiç zaman kaybetme canım konuş hemen kocanla..ya karışmazlar ya da ben yokum de..ayıp ya valla okurken sinirlendim..sende çıkar biraz sesini...

çocuk olduktan sonra eğitimine sen nasıl devam edeceksin.
boş bir söz vermiş eşin.

ailen ne diyor peki bu duruma?
yani sadece uzaktan mı gözlemliyorlar seni?
halini, kılık kıyafetini görüp bir şey demiyorlar mı?
okuldan aldıkları zaman "okuluna devam etme kaydıyla demiştik" demediler mi?

neden sahipsiz bırakıyorlar seni???
Onlar bna böyle davrandklarını bılmıyolar hep iyi anlatıyorum esımı kaynvalidemı zaten kayınvalidem birni görunce bna iyi davranr öyleymiş gbi onlarda anlamıyor hıc dsarda görmedilerki bni hep evde görduler annm srdu bikere bu etek ne dye bnde anne kaynm bbm fln varya esofman ayıp olur dye gymedm dedı annm o zmnda kzdı e bekarken göruyolardı smdımı ayıp oldu dedi olsn anne dedim kapattım konuyu onlara anlatamamki

Onlar bna böyle davrandklarını bılmıyolar hep iyi anlatıyorum esımı kaynvalidemı zaten kayınvalidem birni görunce bna iyi davranr öyleymiş gbi onlarda anlamıyor hıc dsarda görmedilerki bni hep evde görduler annm srdu bikere bu etek ne dye bnde anne kaynm bbm fln varya esofman ayıp olur dye gymedm dedı annm o zmnda kzdı e bekarken göruyolardı smdımı ayıp oldu dedi olsn anne dedim kapattım konuyu onlara anlatamamki
yavrucum neden bu sessizlik valla ben yerimde duramadim sinirden versene agizlarinin payini ezdirme kendini

çok üzüldüm sana bu yaşta bunca zorluklarla kaynana koca onla bunla uğraşıyosun.... güçlü ol ezdirme kendini vs demicem çünkü anlamsız daha yolun çok başındasın... ama sana bir tavsiye böyle alttan almaya devam edersen daha da kötüye gidecek herşey.... HERŞEY...

Bak cnm bu sorunu halletmen lazım anne olunca sen bu dertletin altında hastalansan o yavruya kim bakacak eğer eşin anlamıyorsa ailene anlat hastalanırsan sana kim bakacak ? Olmadımı annenin evine git gözünü korkut yok sen korkuyorsan eşim dönmez bana die ztn böyle bı hayatta ne kadar sağlıklı yaşayabilirsinki? Mutlaka büyüklerine danış en başta kendi ailen

[QUO
Bak cnm bu sorunu halletmen lazım anne olunca sen bu dertletin altında hastalansan o yavruya kim bakacak eğer eşin anlamıyorsa ailene anlat hastalanırsan sana kim bakacak ? Olmadımı annenin evine git gözünü korkut yok sen korkuyorsan eşim dönmez bana die ztn böyle bı hayatta ne kadar sağlıklı yaşayabilirsinki? Mutlaka büyüklerine danış en başta kendi ailen

="ssaryms, post: 38221632, member: 643299"]Bak cnm bu sorunu halletmen lazım anne olunca sen bu dertletin altında hastalansan o yavruya kim bakacak eğer eşin anlamıyorsa ailene anlat hastalanırsan sana kim bakacak ? Olmadımı annenin evine git gözünü korkut yok sen korkuyorsan eşim dönmez bana die ztn böyle bı hayatta ne kadar sağlıklı yaşayabilirsinki? Mutlaka büyüklerine danış en başta kendi ailen[/QUOTE]çok teşekkürler herkese inanın rahatlamaya ihtyacm vardı dediklerinizi yapıcam son bi kez daha esimle konuşmayı denycem olmazsa ailemle paylaşıcam

Anlatmadığın için yardım da edemezler, seni seven insanlara yalan söylemeyi için elveriyorsa devam et susup sıkıntılarını belli etmemeye. Senin ne istediğini kendilerinden öne koyduklarından, sen istiyorsun diye evlendirmişler sonuçta karşılığı böyle mi olsun? Okumama izin vermiyorlar, hem beni, hem sizi kandırdılar diye giderdim anne-babama yerinde olsam. Diğer herşeyi de anlatırdım madem kendimin yapabilecek gücü yok.

20 yasındayım, 1yıllık evliyim kayınvalidemle beraber oturuyorum.. evlendiğimde okuyordum kayınvalidem naptı ne etti okuldan aldırdı ki ben ve ailem egitime devam edicem şartyla evlenmeme izin vermişlerdi eşimde destekliyordu ama noldu anlamadm göndermediler bir daha..
kayınvalidem eşimle cok kıskanıyor bizi daha bir haftalık evliydık pazar gunuydu eşim anneme ikimiz güzel bir kahvaltı hazrlayalım dedi alışverişe gittik geldğimzde duymadgımz laf kalmadı ben kimimki artk karsı var ben adammıyımki daha ne laflar etti sırf esimle alışverişe gttk dıye yaptı butun bunları. Herseyi yasakladı basma etekler gydryor sacbas yaptrtmıyor kalem surmeme izin vermiyor ne ailemden nede arkadaslarımdan kimse gelemıyor. Ki eşim bna pantolonu cok yakstrrdı bekarken saclarımı cok severdi .evde hizmetcı gıbıyım ama yaranamıyorum saygszlık yapmıyorum.eşimle daha yalnız hiç birşey yapmadık. Esim annesine cok duskun görmuyor hıcbrseyı bna bagryor

bütün suç eşinde tüm bunlara göz yumduğu için kaynanan seni hzimetçi yapmış sende buna müsade etmişsin ezdirme kendini senide ana doğurdu bu işe dur demenin zamanı gelmişte geçiyor

Eşim 26 yasında o universtesini okudu yuksek lisansıda bttı bnada en cok o destek oluyordu ınternete telefondan gryorum onada kzyor ama duan bı yandada temzlik yapıyoru

Ben böylesine okumuş cahil diyorum kusura bakma.

Senin eşinde iş yok bacım.
Kv hikaye. Bir yeter anne demesine bakar.

O yaşta evliliğin acelesi neydi ki?
Bu işler köprüye geçene kadardır.
Hoca yerine koca dileyen birinin okulla çok alakadar olmadığını düşünmüşlerdir.

Ama bak eşinede yüklenme sakin yaşı kaç yada olgunmu bilmiyorum ama 30 a gelmedende kolay olgunlaşılmıyor Oda belki farkında deildir aklından çıkar ilk önce ayrılmayı yıkıcı deil yapıcı ol derim.ha ilişkilerde bir doğuma benzer sanciyi çekmeden o güzel bebek dünyay gelmez bunun gibi düşün mücadele vermeden yoluna girmez ilk yıllar aylar cahillik zamanıdır yanlış anlama bende yeni evliyim eşimde bende ay ay büyüyoruz ilk günki tartışmalarımız komik gelio artık birde eğer eşin iyi biriyse bilirsin kumarı,karı-kızı yok sa seni sevdiğinede eminsen sakın ayrılma ama destek al susmada yani kv ye cvp ver demiorum mesela konu açıldığında vardır eşin tarafından iyi kimseler onlara anlat derdini çünkü ailenede anlattiğinda kv den mutlaka seni haksız bulacaktır bi nevi tanık bul kendine ama herkezin güvendiği kimselerden seçmelisin

Aman okutmak sartiyla millete evlatlik verir gibi kiz verirsen boyle olur iste.
Bastan asagi sakat baslamissiniz zaten. Elalem seni niye okutsun? Ailen cok merakliysa okumana evlendirmeselermis. Sen okuyacaksan azicik daha disini siksaymisin evlenmeseymissin. Bir de kayinvalide evine evleniyorsunuz.
Esin de anneciyse ne yapilir ki. Sen 20'ysen esin de pek buyuk degildir. Canim siz iki cocuk evlenmissiniz ayaklariniz ustunde bile duramadan. Simdi o evin borusunu kayinvalide otturuyor.
Bundan sonra ya o evden cikin, kendi yaginizda kavrulun. Ya da beklentilerini su anki yasamina gore ayarla. Elinizde pek bir guc yok ki, baskasina muhtac yasiyorsunuz, nerden kurtarilacak bu durum bilemedim.

Bekarkende görüşüyordum kayınvalidemle ben arkadas gbı oluruz beraber dolasrz sohbet ederz fln zannedıyodum ama tam tersı cıktı esim hiç bi şekilde ailemi bırakamam dedgı ıcın aynı evde oturuyoruz hem benim kendı aılemn hemde esimin durumu cok iyi ama ayralamm dedgı ıcın beraber oturduk cok kötuyum lutfen yardım edın bna cok neşeliydim artk gulemıyorum bile
Sen erkenden evlendin aynı eve girmeyi kabul ettin tamam..Ama niye onun dediklerini birebir yapıyosun basma etekler giydiriyo falan..Kocan zaten bi alem kusura bakma annemi mi kötülüyosun ne demek kör mü bu adam..Ailesini bırakamıyosa evlenmeseymiş..Bak canım ilk iş yatakları ayır,anacığının koynunda uyu de,azcık cazgır ol sesin çıksın..Desene ailem niye gelemiyo esirmiyim ben diye..Yoksa sonu yok bu evliliğin bence..Bi kere en iyi kaynanayla bile arkadas olunmaz tecrübeyle sabit..

Back
X