- 9 Ocak 2015
- 9
- 1
- 3
- 41
- Konu Sahibi miray_1983
-
Hmm, neden boşandınız ki? Boşanmaya götüren sorunlar kalktı mı ortadan?ben yaklaşık 15 ay önce eşimden boşandım bir oğlum var 11 yaşında.kendi ailemin yanında yaşıyoruz şimdi.eski eşimle tekrar evlenmek istiyoruz ama ben bu durumu aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.babam çok anlayışlı biridir fakat annem biraz ters.31 yaşındayım ve bir düzenim olmasını istiyorum.ne eşim ne de ben bir başkasıyla evliliği hiç düşünmedik.yani kısacası arkadaşlar bu yeniden bir araya gelme durumunu aileme nasıl anlatabilirim?Onların kalbini kırmak istemiyorum hiç bir şekilde.
boşanma sebebi eşimin biraz sorumsuz davranışlarıydı.evin ihtiyaçları konusunda filan.13 yıllık evliydik ve çok zor olaylar atlattık zamanında hepsinin üstesinden geldik ama sanırım ikimizdede biraz yorgunluk bıkkınlık oluştu.sanırım evliliğimizin böyle bir araya ihtiyacı varmış tabi o zaman sinirle bunları düşünemiyorsun ve bir de oğlum var büyüdükçe onunla tek başına uğraşmam biraz zor olacak gibi geliyor banaHmm, neden boşandınız ki? Boşanmaya götüren sorunlar kalktı mı ortadan?
tekrar evlenmeye karar verdik çünkü ikimizde birbirimizi seviyoruz ve bir oğlumuz var.çocukların istediği en önemli şey ailesinin bir arada olması.oğlum bundan etkilenmiyor gibi görünüyor ama ders durumları filan çok değişti kötü yöndeNeden boşandınız ve neden tekrar evlenmeye karar verdiniz? Bunlar önemli.
Aile konusunda da koskoca kadınsınız, kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeliler.
Canım bak, aynı şeyleri tekrar yaşarsan bu senin için çok yıpratıcı olur ama yok ikimiz de değiştik diyorsan tabii ki tekrar denemek hakkınız.boşanma sebebi eşimin biraz sorumsuz davranışlarıydı.evin ihtiyaçları konusunda filan.13 yıllık evliydik ve çok zor olaylar atlattık zamanında hepsinin üstesinden geldik ama sanırım ikimizdede biraz yorgunluk bıkkınlık oluştu.sanırım evliliğimizin böyle bir araya ihtiyacı varmış tabi o zaman sinirle bunları düşünemiyorsun ve bir de oğlum var büyüdükçe onunla tek başına uğraşmam biraz zor olacak gibi geliyor bana
ben aileme söylesem beni engellemeye çalışacaklarını düşünmüyorum aslında ama nasıl konuşmaya başlayacağım bu konuda biraz sıkıntılıyımtekrar evlenmeye karar verdik çünkü ikimizde birbirimizi seviyoruz ve bir oğlumuz var.çocukların istediği en önemli şey ailesinin bir arada olması.oğlum bundan etkilenmiyor gibi görünüyor ama ders durumları filan çok değişti kötü yönde
Sevgi her zaman evliliğin yürümesinde etken değil malesef. Çocuk da aynı şekilde. Boşanmanıza sebep olan şeyleri çözdünüz mü? Bu sebepler ortadan kalktıysa mesele yok ama kalkmadan sırf seviyorum, çocuğum da istiyor diye tekrar evlenirseniz hem kendinizin hem çocuğunuzun psikolojisini daha çok bozarsınız.tekrar evlenmeye karar verdik çünkü ikimizde birbirimizi seviyoruz ve bir oğlumuz var.çocukların istediği en önemli şey ailesinin bir arada olması.oğlum bundan etkilenmiyor gibi görünüyor ama ders durumları filan çok değişti kötü yönde
evet haklısın çok düşündüm bunları hala daha düşünüyorum ama şu an içinde bulunduğum durumda beni çok üzüyor.ailemle beraber yaşadığımı söylemiştim ve bir de oğlum var .ayrıca abim de eşinden ayrıldı ve onunda bir oğlu var benimkinden daha küçük.şöyle anlatayım annemin biraz sağlık sorunları olduğu için pazar alışverişine filan ben gidiyorum bundan 1 ay önce pazardan çocuklara muz aldım.yeğenim 2 tane muz yedi (biraz iştahsız bi çocuk)benim oğlum da 2 tane yedi.akşam annemlere söyledim bugün 2 tane muz yedi diye benim oğlumda bende 2 tane yedim dedi annem sen niye 2 tane yedin dedi.bu çok gücüme gitti yani sonuçta alınmayacak ya da bulunmayacak bişey değil.en son dün akşam oğlum 1 bardak meyve suyu içti elinde bardakla mutfağa gitti ve geri geldi annem yine oğlumun meyve suyunu bitirme dedi benim oğluma.bir de bunu ben gücenmeyeyim diye gülerek söylüyor sanki şaka yapar gibi ama aslında şaka olmadığını ikimiz de biliyoruzailene bir şekilde söylüyeceksin ama sen bu adamla tekrar evlenmeye kararlımısın aynı sorunları yaşarsan ne yapıcaksın o zaman?
evet haklısın çok düşündüm bunları hala daha düşünüyorum ama şu an içinde bulunduğum durumda beni çok üzüyor.ailemle beraber yaşadığımı söylemiştim ve bir de oğlum var .ayrıca abim de eşinden ayrıldı ve onunda bir oğlu var benimkinden daha küçük.şöyle anlatayım annemin biraz sağlık sorunları olduğu için pazar alışverişine filan ben gidiyorum bundan 1 ay önce pazardan çocuklara muz aldım.yeğenim 2 tane muz yedi (biraz iştahsız bi çocuk)benim oğlum da 2 tane yedi.akşam annemlere söyledim bugün 2 tane muz yedi diye benim oğlumda bende 2 tane yedim dedi annem sen niye 2 tane yedin dedi.bu çok gücüme gitti yani sonuçta alınmayacak ya da bulunmayacak bişey değil.en son dün akşam oğlum 1 bardak meyve suyu içti elinde bardakla mutfağa gitti ve geri geldi annem yine oğlumun meyve suyunu bitirme dedi benim oğluma.bir de bunu ben gücenmeyeyim diye gülerek söylüyor sanki şaka yapar gibi ama aslında şaka olmadığını ikimiz de biliyoruz
aslında tam olarak öyle değil biraz daha açıklayayım babamın evi 4 katlı ve en üst kat çatı katı biz oğlumla beraber orda kalıyoruz babamlar ise alt kattalar.yani 24 saat birlikte değiliz benim de gelirim var ayrıca zaten çoğu zaman kendi kaldığımız katta duruyoruz arada sırada babamlarda akşam yemeği filan yiyoruz bu kadar.ama o 1-2 saatlik zamanda bile beni üzecek şeyler oluyor.bu düşüncem kaçıştan ziyade kendi düzenimi kurmak istemem ve dediğim gibi ben eşimi seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum.ama işte bu konuyu aileme nasıl açıklayacağım söze nasıl başlayacağım onu bilmiyorumdurumunuz anlattığınız şekliyle gerçekten kötü
bide annen içinde zor her iki evladın evladı
bu yazdıklarınızdan dolayı şu düşünce oluştu bende acaba siz bunu bir kaçış olarak mı görüyorsunuz?
yani ailenin yanında huzurlu değilsin belli ki yeniden evlenirsem en azından kendi evim olucak iyi kötü huyunu suyunu da bildiğim bir adam diye düşünüp öyle evlencekmişiniz gibi geldi
aslında tam olarak öyle değil biraz daha açıklayayım babamın evi 4 katlı ve en üst kat çatı katı biz oğlumla beraber orda kalıyoruz babamlar ise alt kattalar.yani 24 saat birlikte değiliz benim de gelirim var ayrıca zaten çoğu zaman kendi kaldığımız katta duruyoruz arada sırada babamlarda akşam yemeği filan yiyoruz bu kadar.ama o 1-2 saatlik zamanda bile beni üzecek şeyler oluyor.bu düşüncem kaçıştan ziyade kendi düzenimi kurmak istemem ve dediğim gibi ben eşimi seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum.ama işte bu konuyu aileme nasıl açıklayacağım söze nasıl başlayacağım onu bilmiyorum
Eşinle aranızda şiddet yada aldatma olmuş muydu ben bunu merak ettim. Çocuğun konusunda çok çok haklısın. Sürekli diken üzerinde olmak zor gerçekten.[/QU
şiddet veya aldatılma yoktu.ama aşırı kıskançlık ve maddi problemler vardı
şiddet veya aldatılma yoktu.ama aşırı kıskançlık ve maddi problemler vardıEşinle aranızda şiddet yada aldatma olmuş muydu ben bunu merak ettim. Çocuğun konusunda çok çok haklısın. Sürekli diken üzerinde olmak zor gerçekten.
Peki bunların geride kaldığına inanıyor musun? Esin mi kiskaniyorrdu? Maddi durumda bir düzelme var mı? Çocuğunuz da var çünkü. Bu önemli maalesef.şiddet veya aldatılma yoktu.ama aşırı kıskançlık ve maddi problemler vardı
daha çok o kıskanıyordu tabi bende de vardı biraz ama Allaha çok şükür maddi durumu biraz düzelttik.Peki bunların geride kaldığına inanıyor musun? Esin mi kiskaniyorrdu? Maddi durumda bir düzelme var mı? Çocuğunuz da var çünkü. Bu önemli maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?