YARDIMA İHTİYACIM VAR :(

size de katıldım,

doktorlar hemşireler vs hastaneden kaçacak yer arıyor

bu alanda eğitimi olmayan birisi oraya gireceğim diye neden uğraşır ki
''torpil bulayim ise gireyim'' kadar belesci bir düşünce olamaz. Hadi diyelim buldun buluşturdun, işin vicdanı boyutuda önemli değil,calismaya başlayınca ne yapacaksın ? Kadrolu memur kadar garanti değilsin ve işini iyi yapmiyorsan her an topun agzindasin. Aman o bana kotu demesin bu bana kotu demesin diye didinir durursun. Ama calisirsin paşalar gibi alninin akıyla kazanir,işini yaparsın. Kimse sana pist bile diyemez. Emek vermek kimsenin işine gelmiyor azizim. Bende isterim oturdugum yerden milyon dolarlar kazanmak. Ama torpilim yok işte.

takıntını yen
bir de yaz mevsimi genelde hiçbir yer işçi almaz...
ekim kasım işbaşı yaptırırlar
ayrıca sürekli işyerlerine girip çıkıyorsan kimse sana referans olmaz...
işyerlerinde sürekli çalışıyorsan sırf deneyim diye 3-5 aylık işyerlerinin adlarını yazma, önemli olan gelen kalıcı olsun isteniyor

Merhaba arkadaşlar. Ne yapacağımı artık bilmediğim için buraya yazmak istedim. Ben aylardır iş arıyorum. Çalışmak isteyene iş çok biliyorum. Ama ben hastanelerde çalışmayı çok istiyorum. Bende büyük takıntı haline geldi ve başka yerde çalışınca motive olamıyorum. Keyif alamıyorum eve gelip ağlıyorum ve işten çıkıyorum. Ben birçok hastaneye başvuru yaptım. Hem internet üzerinden hemde bireysel olarak ama beni hiç çağirmadılar. Ben lise mezunuyum. Bilgisayar sertifikam var. Bir çok kişi gördüm ortaokul mezunu ama hasta kayıt kabul personeli olarak çalışıyor. Bu işler neden torpil tanıdık öneri gerektiriyor. Bende hasta kayıt, hasta danışma,diş hekimi asistanı gibi işlerde çalışmayı çok istiyorum. Ama olmuyor çünkü kimsem yok komşum acıbadem hastanesine tanıdıkla girdi. Ortaokul mezunu ne yaptıysam bana referans olmadı. Kimse kimseye yardım etmiyor. İyi insanlar karşıma çıkmadı kimse bana yardım etmiyor. Çok üzülüyorum kendimi eksik yetersiz hissediyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın benim gördüğüm bir tek burda insanlar birbirine yardım ediyor. Sizde bana yardımcı olun lütfen :KK43:
O takıntının sebebi doktor koca bulabilme hevesi olmasın sakın?

Evliyim bi oğlum var doktor koca isteseydim fizik doktoru bana tek taraflı aşıktı bi lafıma bakardı ama ben aşk evliliği yaptım. Bilip bilmeden konuşma
:KK45:hala beni ne doktorlar istedi muhabbeti döndürdüğünüze göre pişmansınız galiba seçiminizden. Belki hastane takıntınızın sebebi de bu pişmanlığınızdır

:KK45:hala beni ne doktorlar istedi muhabbeti döndürdüğünüze göre pişmansınız galiba seçiminizden. Belki hastane takıntınızın sebebi de bu pişmanlığınızdır
Sen konuyu ne de farklı anlıyosun ya senin bahsettiğin gibi bir hevesim olsaydı zaten böyle bir şansım vardı ve niyetim bu olsaydı bu yönde karar verebilirdim. Şu an siz benim özel hayatımı mı incitmeye çalışıyorsun açtığım konu ve bahsettiğiniz konu kesinlikle çelişmiyor. Ben aşk evliliği yaptım çokta mutluyum allah nazarlardan saklasın bununla ilgili bir pişmanlığım olsaydı konuyu bu yönde açabilirdim. Benim sitemim sürekli bu yöndeki işlere bir torpil bir tanıdık aracılığıyla işe girilmesinden bizim gibi hiç bir torpili olmayan insanların işe girmesinin ne denli zor olmasıdır bununla ilgili bir fikir bir yardım almak istedim. Sanırım sizde anlama bozukluğu bulunmaktadır. Özel hayatım ile ilgili konuşma hakkını size vermiyorum.

Sen konuyu ne de farklı anlıyosun ya senin bahsettiğin gibi bir hevesim olsaydı zaten böyle bir şansım vardı ve niyetim bu olsaydı bu yönde karar verebilirdim. Şu an siz benim özel hayatımı mı incitmeye çalışıyorsun açtığım konu ve bahsettiğiniz konu kesinlikle çelişmiyor. Ben aşk evliliği yaptım çokta mutluyum allah nazarlardan saklasın bununla ilgili bir pişmanlığım olsaydı konuyu bu yönde açabilirdim. Benim sitemim sürekli bu yöndeki işlere bir torpil bir tanıdık aracılığıyla işe girilmesinden bizim gibi hiç bir torpili olmayan insanların işe girmesinin ne denli zor olmasıdır bununla ilgili bir fikir bir yardım almak istedim. Sanırım sizde anlama bozukluğu bulunmaktadır. Özel hayatım ile ilgili konuşma hakkını size vermiyorum.
' Hayatımı incitmek, açtığım konu ve bahsettiğiniz konu kesinlikle çelişmiyor' Normal hayatınızda da Türkçeyi böyle kullanıyorsanız zaten imkansız bir devlet kurumunda iş bulmanız

' Hayatımı incitmek, açtığım konu ve bahsettiğiniz konu kesinlikle çelişmiyor' Normal hayatınızda da Türkçeyi böyle kullanıyorsanız zaten imkansız bir devlet kurumunda iş bulmanız
Bir sorunun mu var arkadaşım. Yardımcı olalım.

Yeni üyeler konu hortlatınca anlaşılır oluyorda, eski üyeler neden yapar anlamıyorum hiç..
Keşke yönetim belli zaman içerisinde yorum yapılmamış konuların otomatik kilitlenmesini sağlayacak bir sistem bulsa ve sadece konu sahipleri gerekirse kendi konularını hortlatsa..

Meslegimiz ayni olmassada, bende meslegim uzerine is ariyorum ama yok, hepsi torpilli, bakiyorum lise mezunlari is buluyor, ben bulamiyorum adaletsizlik degildirde nedir ?? .. eeee biz neden bunca sene okuduk o zaman.. kul hakki iste.. ayni duygulari bende yasiyorum su an.. :( Ama mucadele etcem ve bulcam.. geri donus yapan cok oluyor tabikide ama insan yoruluyor bir noktadan sonra..

2015 konusuymus.. tarihlere neden bakmiyorum ben yaaa.. :KK51: neyse ya bende is konusunda SIKINTILARIMI paylasmis oldum..

Eksik ve yetersiz olduğunuzu düşünmeyin. Kendinizi kahretmekteyim başka birşeye yaramaz, biraz bekleyin, muhakkak geri dönüş olacaktır. Tek cv bırakıp çekilmeyin, her hafta gönderin..
Lisansa ihtiyacınız var, eğer imkanınız varsa deneyin.

Merhaba arkadaşlar. Ne yapacağımı artık bilmediğim için buraya yazmak istedim. Ben aylardır iş arıyorum. Çalışmak isteyene iş çok biliyorum. Ama ben hastanelerde çalışmayı çok istiyorum. Bende büyük takıntı haline geldi ve başka yerde çalışınca motive olamıyorum. Keyif alamıyorum eve gelip ağlıyorum ve işten çıkıyorum. Ben birçok hastaneye başvuru yaptım. Hem internet üzerinden hemde bireysel olarak ama beni hiç çağirmadılar. Ben lise mezunuyum. Bilgisayar sertifikam var. Bir çok kişi gördüm ortaokul mezunu ama hasta kayıt kabul personeli olarak çalışıyor. Bu işler neden torpil tanıdık öneri gerektiriyor. Bende hasta kayıt, hasta danışma,diş hekimi asistanı gibi işlerde çalışmayı çok istiyorum. Ama olmuyor çünkü kimsem yok komşum acıbadem hastanesine tanıdıkla girdi. Ortaokul mezunu ne yaptıysam bana referans olmadı. Kimse kimseye yardım etmiyor. İyi insanlar karşıma çıkmadı kimse bana yardım etmiyor. Çok üzülüyorum kendimi eksik yetersiz hissediyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın benim gördüğüm bir tek burda insanlar birbirine yardım ediyor. Sizde bana yardımcı olun lütfen :KK43:
Halk Egıtım Merkezlerınde,hasta kayıt kabul kursları var. 6 ay eğitim görüyosun sertifikanı alıp başvurduğunda isin kolaylasır. Sadece bılgısayar sertıfıkasıyla olmaz

Back
X