yardıma ihtiyacım varrr :(

krrszkz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
12
0
6
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben sevgilimden ailem öğrendiği için ayrılmak zorunda kaldım ve 1 aydır ayrıyız. ama o kabullenmiyor bir türlü ben seninle ciddi düşünüyorum ailemi alıp hemen istemeye geliriz istersen senden vazgeçmicem ben çok aşiığım gibi şeyler söylüyor hep bende ısrarla benden vazgeçmesini söyledim ama nafile yok vazgeçmiyor. aslında bende seviyorum ama bu ayrı kaldıgımız bir ay boyunca bakıyorum facede hep kızlarla fotoları var onları görünce soguyorum ama sonra o hayatımda kimse olmasın sen ol yeter ben sensiz çok eksiğim gibi şeyler söylüyor. bana bi kaç düşünmem için süre verdi ailemden gizli devam etmemizi istiyor belli bir zaman sonra ailenin karşısına seninle ciddi olduğumu söylemek için çıkarım diyor. bende aileme söz verdim kimse olmayacak hayatımda sizden gizli işler yapmıcam diye çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. bu arada 18 yaşındayım

evlilik için inanki çooook erken 25 26 yaşına kadar en az bekle
çok pişman olursun evlilik hiçde öyle uzaktan görüldüğü gibi değil
ailen karşı çıkıyosa vardır bi bildiği. ailen ne diyosa onu yap pişman olmazsın
benimde ailem çok karşı çıktı ona rağmen evlendim orta halli mutluyum keşke dinleseymişim diyorum çoğu zaman.
erkek milleti dışardan göründüğü gibi değil.aynı evin içine girince bambaşka bir hal alıyor.
daha 18 yaşındasın görüp yaşayacağın o kadar şey varki. neden kendini kasıyosun o olmaz başkası olur. sen herzaman ulaşılmaz ol daha tatlı gelirsin.
gez dolaş eğlen giyin arkadaşlarınla takıl
o çok sevdiğin adama varya bazen beddua okuyosun.işte bu kadar...

Ailen karşı çıktığına göre mutlaka bir olumsuzluk görmüşlerdir,onları dinlemeli ve görüşmemelisin. Hem senden ayrılmak istemediğini söylüyor hemde ilk zoraki ayrılıkta hemen kızlarla gezmeler fotoğraflar bence bu zaten onunla ayrılman için çok yeterli bir sebep. Eğer seni sevip ayrılmak istemeseydi beklerdi sen hayatında varmışsın gibi.Evlilik düşünmek içinde çok küçüksün daha çok kişiler çıkar karşına.Gez toz eğlen yaşının tadını çıkar hem ne gerek var bu yaşta böyle düşüncelere sıkıntılara

18 yaş evlilik düşünmek için çok erken bence canım, ailen senin iyiliğini düşünüyordur mutlaka. İleride belki de adını bile hatırlamayacağın kişiler için aileni üzme bence tatlım, onların güvenlerini kırmak hiçbir şeye benzemez.

yaşınız zaten ciddi düşünmek için erken değil mi ? okul falan okumuyor musunuz siz?
yani bunlara kanalize olacağınıza geleceğinize kanalize olsanız da kader de birliktelik varsa olur olmazsa herkes kendi hayatını kurmuş olur zaten..

haklısınız bende zaten evlilik düşünmüyorum daha çok erken çünkü ama evimi dükkanımızı fln biliyor ben devam etmezsem ailemle gidip konuşabilir bundan korkuyorum iki tane abim var herşey daha kötü olabilir

18 yaş evlilik için erken hemde çok erken
Ailen istemediyse vardır bir şey, bence önce eğitimini tamamla

Ailen zaten biliyormuş konuşsun ne olacakki. Hem böyle bişey yapacak bir insansa asla tekrar birlikte olma sonrası çok daha kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…