- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
- Konu Sahibi esraylmz03
-
dolap içini bilemiycem de cam,kapı silmeyip ne yapıyor peki?Ben 120 tl veriyorum öğlen 3 deyince gidiyo hani cam kapı dolap içi falan zaten yapmıyo
bide taaaaa bugün mü arıyor yuh yani6 ay falan oldu sanırım bugun 4 kere aradı açmadım bilmiyorum iyi mi ettim
Kusura bakmayın dikkat etmemişim. Doğru düzgün birini bulursunuz umarım.Kolay gelsin size.Konu sahibi benim onu baska biri Yazmış
pardon?Ben 120 tl veriyorum öğlen 3 deyince gidiyo hani cam kapı dolap içi falan zaten yapmıyo
Yerleri silip süpürüyor tuvalet banyo balkonlar o kadar baska bişey yokdolap içini bilemiycem de cam,kapı silmeyip ne yapıyor peki?
benim bildiğim yardımcı kadınlar en çok onun için alınıyor.
Saol CNm inşallahKusura bakmayın dikkat etmemişim. Doğru düzgün birini bulursunuz umarım.Kolay gelsin size.
Kızlar merhaba bi yardımcı ile anlaştım haftanın 6 günü çalıştığım için.anlaşmamız şu şekilde 15 günde bir Cumartesi günleri tam Gündü 120 tl ye anlaştık .ıfak tefek kusurları vardı mesela öğlen 2-3 deyince çıkıyodu ve rica minnet yapıyodu fakat kadın bulamadığım için sıkıntı yapmadım .fakat son yaptığı beni çıldırttı Cumartesi akşamına misafir kabul ettim gündüzden temizlik yapılacaktı ben de rahat rahat misafir ağırlayacağım .neyse cuma Akşamı saat 9 da aradım açmadı belki 5-6 defa ve sonra bana whatsuptan Yazmış sen beni bekleme kızım grip oldu gelemeyeceğim diye kızı da 15 yasın da bu arada ben tekrar aradım hem gecmiş olsun derim hem de olayın aslını öğrenirim diye.ve yine açmadı aramama rağmen ve beni çok zor durum da Bıraktı 1 saatte apar topar bişeyler yapmaya çalıştım ve ben daha önce sözsüzlükten nefret ettiğimi söyledim ve bunu 4.kez yapıyo.ben sizce abartıyor muyum Hakk'ını mı yiyorum
buna mı 120 lira alıyorYerleri silip süpürüyor tuvalet banyo balkonlar o kadar baska bişey yok
Ne hata yapmışım ki Anlayış gösterdim olabilir dedimOnların da bir ailesi var.. Bu bir.. (empati)
İkincisi de, dördüncü defa aynı duruma düşmen, senin hatan.. Onun değil.
Evet buna 120 alıyobuna mı 120 lira alıyor
Ne hata yapmışım ki Anlayış gösterdim olabilir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?