- Konu Sahibi esraylmz03
Bi de 2 gün sonra aramak aklına gelio nasıl rahatlar bu kadarbaşkasını bul. bu nasıl rahatlık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de 2 gün sonra aramak aklına gelio nasıl rahatlar bu kadarbaşkasını bul. bu nasıl rahatlık.
Ne güzel ya ben bu dediklerinin yarısını anca yaptırıyorum çekmece falan Düzenle desem ne der acabaBende hafta bir cuma günleri alıyorum 120 tl haftalık veriyorum .
Saati kendi ayarlıyor istediği zaman geliyor bitirdiği zaman gidiyor zaman gidiyor.
Sabah mutlaka kahvaltısını yapmasını istiyorum.
Yaptığı işler ...
Komple odaların tamamını süpürüp silme
Çarşafları değiştirip yıkama
Çamaşır yıkayıp kurutup ütüleme
Bulaşıkları yıkama
Ayda bir defa cam silme
Balkonlar her hafta
Evin tadilat işleriyle ilgilenme
Kapılar ayakkabılıklar gerek oldukça siler
Çekmecelerimi düzenler.
Fırın siler buz dolabının içini boşaltır siler her hafta
Tuvalet banyo dip köşe siler parlkatır.
Yani bilmiyorum ama yapmak zorunda değil bu kadar ama ben aylığını peşin veriyorum ve davranışlarım bir abla gibi.
Sana tavsiyem değiş ve senin akrabalarından ihtiyacı olan birine teklif hem o kazanır hemde senin için rahat eder.
Benimki akraba değil ama çokkk çokkk tatlı ve güvenilir.
Al işte aynısı olmuş bide siz aramışsınız kendi de aramıyorBenzer durumları bizde çok yaşıyoruz, kadın bulmak zaten zor, bulduğun kadını çalıştırmak ayrı zor. Benzer durumu bayram temizliği öncesinde yaşadık biz, kadınla 1 ay önceden sözleştik, evde küçük bir tadilat vardı, halılar filan da kalkmışken toptan temizlenir demiştik. 1 hafta önce arayıp yeniden onay aldık o gün için, akşamına gene aradı annem geliyorsun değil mi diye, ya benim kız hasta onu yarın doktora götüreceğim gelemem ben demiş. Ne oldu ? O saatte başka kadın da bulamadık, çok zor durumda kaldık. Burada hata şu;
Gelemeyecekse kendi arayıp haber vermeli, gelemeyeceğim şöyle bir işim çıktı. Sen de ona göre işlerini ayarlarsın, ama yok rahatlar, ilginç bir rahatlık. Başka birini bulun, bu şekilde sinirleriniz bozulacak, iş disiplini çok önemli.
Olur mu oyle sey?hiçbir iş hiçbir görev bir anne için evladından önemli değildir eğer hastaysa kızı
sizin misafirleriniz sizin için evladıda onun için siz olsanız ne yapardınız
Yani şu bdv de olayları ne kadar çok dramatize etmeyi seviyoruz yok evlattan baska hiç bişey önemli değil yok onun da bi ailesi var yok bilmem ne sanki bizim hiç bişeyimiz yok
olur neden olmasınOlur mu oyle sey?
Ben doktorum mesela bakmak zorunda oldugum hastalarim var. Ailemden biri rahatsizlansa boyle okula gitmemezlik edebilir miyim? Siz hastaysaniz benim de hastam var diyebilir miyim?
Bir izin alinacaksa da usulune uygun yapilmali.
Konu sahibi yardimci hanimla yollarini bir an once ayirmalisin bence.
6 ay falan oldu sanırım bugun 4 kere aradı açmadım bilmiyorum iyi mi ettim
Haftada 1 geliyor yarım gün. 4 saatte bitiriyor. Memnunum, kendi kendine zam yapmış, kabul eder misin dedi? Mecburen tamam dedim. 60dı, 75tl oldu.
Nerden buluyorsunuz allah askına
İyi yapmışsın zam yapmakla memnunken kacirmamak gerek