Çıt kırıldım olunacak bi durum yok ki bunda normal basit işler gözünde büyütme müziği aç eğlenerek yap :)
Kardeşim evi b.k götürse ne okur senden önemli mi? İllaki biri bulunur hangi sehirdesin nette arama yap daha rahat bulursun. Baştan konus yarım gün iş az artı az ütü var saatin dolarsa çıkarsın de. İş sonuçta bu sadaka vermiyorsun ki. Ne sen onu fazla çalıştır ne o eksik calissin.
Tıbben bir zararı olur mu bilemeyeceğim ama hiçbirşey sağlığımızdan önemli değil , biraz daha beklesin eğer sıkıntı yapacaksanız. Bence tabii
Evin dağınık olduğu dönem ben çok mutsuz oluyorum kızlarımla birlikte yapıyorum günlük yarım saat 1 saatle çiçek gibi evim oluyor hemde kafam meşgul oluyor hamileyken de yaptım hareket iyi oluyor dediğin işler çok zor işler değil zaten koöay gelsin sana şimdiden:)ben de öyle yapayım diye düşünüyorum. Bir şey olmaz inşallah ya kendi kendime gözümde büyütüyorum
Diger konularini okurken de dusunmustum simdi emin oldum. Seni tek kelimeyle anlatsam 'Narin' derim. Esinin bu kadar yönetmesi,bunaltmasi da bundan. Çok çıt kirildimsin.
Konuya donecek olursam,temizlik için yarin farkli birini ayarlasan? Ya da tum gune yayarak yavas yavas yap
teşekkür ederim . Herkesten uzak bir şehirdeyiz maalesefAy üzüldüm haline bu ne ya. O temizlikçi de ukala bir daha onu arama lütfen. Kimsen yok mu yanında valla üzüldüm gelip ben temizliycem evini hayrına...
Bulunduğunuz yerde lise veya üniversite öğrencisi yok mu çalışmaya ihtiyacı olan . Çocuk hem harçlığını kazanır hemde siz işinizi yaptırırsınızBayanlar, evim küçük , koltukların dolapların altları hep açık, evimin temizliği toplam 2,5 saat sürüyor. Temizlik için gelen bayanlar hep güleryüzümden 2 saatte bitirip üstünkörü temizleyip gidiyorlar. Memnun olmadığımı söyleyemiyorum ama mecburum da evimi temizletmeye.
Burda konu açmıştım. Herkes istediğini net bir şekilde söyle bu iş onun mesleği çekinme demişti.
Dün bayanı aradım. Yarım gün için 8-13.00 arası evimde olmasını zaten ev işimin çok olmadığını artan zamanda iki üç parça ütüm olduğunu ve biraz uzun kalmasını rica ettim. Bana direk rest çekti .O kadar kalamam başka birini bul çok lazımsa diye çirkin bir laf etti. İnanın kıracağım diye kırk takla attım ama beni tersledi ricalarım için.
Ben de başka bayanlar aradım bugün için kimse müsait olmadı. Kadına geri döndüm tamam gel istediğin zaman çık ama biraz daha detaylı temizlik istiyorum özen istiyorum dedim. Mesaj attım. Bana yine ters cevap yazmış , gelemem çok işim var başkasına söz verdim demiş. Ben de hoşçakal o zaman dedim gülücük koydum.
Tüp bebek sürecindeyim. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Evimi b.k götürüyor. Yavaş yavaş evi süpürsem silsem mutfak dolaplarım silinecek iş yapsam sizce kendimi üzmüş olur muyum ? Çok çıtkırıldım biriyim buluttan nem kapıp hasta oluyorum.
Bu halimden nefret ediyorum. Temizlik yapsam rahmim yorulur mu?
Lütfen akıl verin. Gereksiz mi endişeleniyorum. Bu kadarcık ev işinden bir şey olmaz di mi? Eşim temizlik yaptığımı öğrenirse çok sinirlenir . İlk bebeğimi 30 haftalık doğurdum. 10 gün yaşadı.
Bana sen güçlü kadınsın sorun olmaz halledersin deyin. Bütün obsesyonlarım üzerimde. Evimi b.k götürüyor çok mutsuzum.
Transfer sonrası belki biraz özen göstermek gerekiyor ama daha o sürecte değilsin. Bence bu kadar kafaya takmak birkaç ev işini gözünde büyütmek daha çok stres yapar. Olduğu kadar yap abartmana gerek yok, kendini yormadan ufak ufak yaparsın. Eve gelen temizlikçi yüzünden bu kadar stres yaşayacağıma kendim yaparım daha iyi zaten.
Ayrıca eşin yapsın bu da bir alternatif.
Siz bu konuyu daha once acmadiniz mi ?
Bulunduğunuz yerde lise veya üniversite öğrencisi yok mu çalışmaya ihtiyacı olan . Çocuk hem harçlığını kazanır hemde siz işinizi yaptırırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?