Yardımcı bayan krizim

Lorentz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
2.058
3.442
83
Bayanlar, evim küçük , koltukların dolapların altları hep açık, evimin temizliği toplam 2,5 saat sürüyor. Temizlik için gelen bayanlar hep güleryüzümden 2 saatte bitirip üstünkörü temizleyip gidiyorlar. Memnun olmadığımı söyleyemiyorum ama mecburum da evimi temizletmeye.

Burda konu açmıştım. Herkes istediğini net bir şekilde söyle bu iş onun mesleği çekinme demişti.

Dün bayanı aradım. Yarım gün için 8-13.00 arası evimde olmasını zaten ev işimin çok olmadığını artan zamanda iki üç parça ütüm olduğunu ve biraz uzun kalmasını rica ettim. Bana direk rest çekti .O kadar kalamam başka birini bul çok lazımsa diye çirkin bir laf etti. İnanın kıracağım diye kırk takla attım ama beni tersledi ricalarım için.

Ben de başka bayanlar aradım bugün için kimse müsait olmadı. Kadına geri döndüm tamam gel istediğin zaman çık ama biraz daha detaylı temizlik istiyorum özen istiyorum dedim. Mesaj attım. Bana yine ters cevap yazmış , gelemem çok işim var başkasına söz verdim demiş. Ben de hoşçakal o zaman dedim gülücük koydum.

Tüp bebek sürecindeyim. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Evimi b.k götürüyor. Yavaş yavaş evi süpürsem silsem mutfak dolaplarım silinecek iş yapsam sizce kendimi üzmüş olur muyum ? Çok çıtkırıldım biriyim buluttan nem kapıp hasta oluyorum.
Bu halimden nefret ediyorum. Temizlik yapsam rahmim yorulur mu?

Lütfen akıl verin. Gereksiz mi endişeleniyorum. Bu kadarcık ev işinden bir şey olmaz di mi? Eşim temizlik yaptığımı öğrenirse çok sinirlenir . İlk bebeğimi 30 haftalık doğurdum. 10 gün yaşadı.

Bana sen güçlü kadınsın sorun olmaz halledersin deyin. Bütün obsesyonlarım üzerimde. Evimi b.k götürüyor çok mutsuzum.

Kardeşim evi b.k götürse ne okur senden önemli mi? İllaki biri bulunur hangi sehirdesin nette arama yap daha rahat bulursun. Baştan konus yarım gün iş az artı az ütü var saatin dolarsa çıkarsın de. İş sonuçta bu sadaka vermiyorsun ki. Ne sen onu fazla çalıştır ne o eksik calissin.

Sen hic bulusma bence temizlikci bayanlara.Bende son ayimdaydim yavasta olsa evimi temizkedim.Evin kucukmus zaten bitirirsin .Hergun bir odayi yap bitirirsin.
Temizlikcilerde zaten goren prof havalrinda

Çıt kırıldım olunacak bi durum yok ki bunda normal basit işler gözünde büyütme müziği aç eğlenerek yap :)

ben de öyle yapayım diye düşünüyorum. Bir şey olmaz inşallah ya kendi kendime gözümde büyütüyorum

Ben de öyle rica ettim ama tersledi beni. Çok üzüldüm. Kötü bir şey söylemedim. Öyle halı koltuk sildirmedim. Üzmedim.

Diger konularini okurken de dusunmustum simdi emin oldum. Seni tek kelimeyle anlatsam 'Narin' derim. Esinin bu kadar yönetmesi,bunaltmasi da bundan. Çok çıt kirildimsin.
Konuya donecek olursam,temizlik için yarin farkli birini ayarlasan? Ya da tum gune yayarak yavas yavas yap

ben de öyle yapayım diye düşünüyorum. Bir şey olmaz inşallah ya kendi kendime gözümde büyütüyorum
Evin dağınık olduğu dönem ben çok mutsuz oluyorum kızlarımla birlikte yapıyorum günlük yarım saat 1 saatle çiçek gibi evim oluyor hemde kafam meşgul oluyor hamileyken de yaptım hareket iyi oluyor dediğin işler çok zor işler değil zaten koöay gelsin sana şimdiden:)

Arkadaşım kendi bünyeni kendi durumunu bizden iyi biliyosundur..Kendin yapmı demeliyiz, yada yapma çıtkırılırsın'mı?
Şimdi ne desek yalan olur..

Transfer sonrası belki biraz özen göstermek gerekiyor ama daha o sürecte değilsin. Bence bu kadar kafaya takmak birkaç ev işini gözünde büyütmek daha çok stres yapar. Olduğu kadar yap abartmana gerek yok, kendini yormadan ufak ufak yaparsın. Eve gelen temizlikçi yüzünden bu kadar stres yaşayacağıma kendim yaparım daha iyi zaten.
Ayrıca eşin yapsın bu da bir alternatif.

Yarın ankaraya gideceğim kontrole . Cumaya kadar orda kalacağım. Cuma da yumurtalarım toplanacak. Bugün temizlik yapılması lazım. Embriyo transfer edildikten sonra zaten hiç yerimden kalkamam. Bir sonraki temizliği ancak 8-9 gün sonra yatırabilirim narin olmak istemiyorum artık. Kendimi kısıtlı hissediyorum . Artık eşime karşı geliyorum karışma bana diye. Onun yüzünden böyleyim ben.

Ay üzüldüm haline bu ne ya. O temizlikçi de ukala bir daha onu arama lütfen. Kimsen yok mu yanında valla üzüldüm gelip ben temizliycem evini hayrına...
teşekkür ederim . Herkesten uzak bir şehirdeyiz maalesef hallederim ama yavaş yavaş inşallah. Dinlene dinlene.

Bulunduğunuz yerde lise veya üniversite öğrencisi yok mu çalışmaya ihtiyacı olan . Çocuk hem harçlığını kazanır hemde siz işinizi yaptırırsınız

yumurta toplandıktan sonra ona yaptıracağım. O da yapıyor normalde ama sperm vereceği için onun da yorulmaması lazım. Cumadan sonra o halledecek her işi. İşi çok yoğun zaten. Sağlıklı sperm için uyku ve dinlenme şart dedi doktor.

Bulunduğunuz yerde lise veya üniversite öğrencisi yok mu çalışmaya ihtiyacı olan . Çocuk hem harçlığını kazanır hemde siz işinizi yaptırırsınız

nasıl bulabilirim ki öyle birini. Vardır mutlaka. Ama internetten birine güvenip evimi de açamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…