• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı bayan krizim

Direk birini bulmak yerine şirketten çağırsanız? Ayrıca liste yapın. Temizlik bitiminde listedekileri kontrol edin, eksik varsa söyleyin. Her şeyi en baştan konuşup isteyin. Şartlarınız belli olsun. Gereksiz muhabbete girmeyin. Beğenirseniz ismini alarak yine aynı kişiyi istersiniz.

yumurta toplandıktan sonra ona yaptıracağım. O da yapıyor normalde ama sperm vereceği için onun da yorulmaması lazım. Cumadan sonra o halledecek her işi. İşi çok yoğun zaten. Sağlıklı sperm için uyku ve dinlenme şart dedi doktor.

Açıkçası 4 defa tüp bebek yaptırdım ilk kez duyuyorum böyle birşeyi. Ne sperm ne yumurta iki günde üretilen şeyler değil ki, yorgunluk etkilesin.
Bence o zaman siz evi, temizliği falan bırakacaksınız, tedavinize bakacaksınız. Batarsa batsın çok mu önemli umursamayın.

Evi b.k götürüyorsa siz de b.kunuzla misket oynayın anacım :KK6:

Çok tatlı çok naif bi insansınız ama lütfen insanlara size seviyesizce yaklaşmasına izin vermeyin.
Hem kıytırıktan ev işi için niye kendinizi üzüyorsunuz
Ev bu temizlenir yine pislenir siz yavrunuza ve kendinize iyi bakın:KK36:

Yardım alacağınız bir tanıdığınız yok mu anne, abla, akraba gibi?

Evi b.k götürüyorsa siz de b.kunuzla misket oynayın anacım :KK6:

Çok tatlı çok naif bi insansınız ama lütfen insanlara size seviyesizce yaklaşmasına izin vermeyin.
Hem kıytırıktan ev işi için niye kendinizi üzüyorsunuz
Ev bu temizlenir yine pislenir siz yavrunuza ve kendinize iyi bakın:KK36:

Yardım alacağınız bir tanıdığınız yok mu anne, abla, akraba gibi?

yok maalesef. Aslında öyle aşırı titiz biri değilim ama temiz ev seviyorum. Kirli olunca da modum düşüyor.

Açıkçası 4 defa tüp bebek yaptırdım ilk kez duyuyorum böyle birşeyi. Ne sperm ne yumurta iki günde üretilen şeyler değil ki, yorgunluk etkilesin.
Bence o zaman siz evi, temizliği falan bırakacaksınız, tedavinize bakacaksınız. Batarsa batsın çok mu önemli umursamayın.

sizde sorun neydi biliyorum ama bizim sorunumuz sperm sayısı. Yorgun vücuttan daha az sperm çıkıyor.

Direk birini bulmak yerine şirketten çağırsanız? Ayrıca liste yapın. Temizlik bitiminde listedekileri kontrol edin, eksik varsa söyleyin. Her şeyi en baştan konuşup isteyin. Şartlarınız belli olsun. Gereksiz muhabbete girmeyin. Beğenirseniz ismini alarak yine aynı kişiyi istersiniz.

ayy bi şirket vardı aslında onu arasaydım keşke. Acil ihtiyaç duyunca sadece bayan aramaya çalıştım . Kimse uygun olmadı.

Bayanlar, evim küçük , koltukların dolapların altları hep açık, evimin temizliği toplam 2,5 saat sürüyor. Temizlik için gelen bayanlar hep güleryüzümden 2 saatte bitirip üstünkörü temizleyip gidiyorlar. Memnun olmadığımı söyleyemiyorum ama mecburum da evimi temizletmeye.

Burda konu açmıştım. Herkes istediğini net bir şekilde söyle bu iş onun mesleği çekinme demişti.

Dün bayanı aradım. Yarım gün için 8-13.00 arası evimde olmasını zaten ev işimin çok olmadığını artan zamanda iki üç parça ütüm olduğunu ve biraz uzun kalmasını rica ettim. Bana direk rest çekti .O kadar kalamam başka birini bul çok lazımsa diye çirkin bir laf etti. İnanın kıracağım diye kırk takla attım ama beni tersledi ricalarım için.

Ben de başka bayanlar aradım bugün için kimse müsait olmadı. Kadına geri döndüm tamam gel istediğin zaman çık ama biraz daha detaylı temizlik istiyorum özen istiyorum dedim. Mesaj attım. Bana yine ters cevap yazmış , gelemem çok işim var başkasına söz verdim demiş. Ben de hoşçakal o zaman dedim gülücük koydum.

Tüp bebek sürecindeyim. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Evimi b.k götürüyor. Yavaş yavaş evi süpürsem silsem mutfak dolaplarım silinecek iş yapsam sizce kendimi üzmüş olur muyum ? Çok çıtkırıldım biriyim buluttan nem kapıp hasta oluyorum.
Bu halimden nefret ediyorum. Temizlik yapsam rahmim yorulur mu?

Lütfen akıl verin. Gereksiz mi endişeleniyorum. Bu kadarcık ev işinden bir şey olmaz di mi? Eşim temizlik yaptığımı öğrenirse çok sinirlenir . İlk bebeğimi 30 haftalık doğurdum. 10 gün yaşadı.

Bana sen güçlü kadınsın sorun olmaz halledersin deyin. Bütün obsesyonlarım üzerimde. Evimi b.k götürüyor çok mutsuzum.
kimseye minnet etme bu ne ya parasıyla iş yapmıyorlar yavaş yavaş yap bir yeri yap otur telefonla oyna bi saat sonra kalk diğer yeri yap yüklenme kendine tabi ki yaparsın

yok maalesef. Aslında öyle aşırı titiz biri değilim ama temiz ev seviyorum. Kirli olunca da modum düşüyor.
Burdan bulunduğunuz ile göre tavsiye üzerine bulabilir misiniz acaba
Ya da çevrenizde çağırıp memnun olan birileri yok mu
Ya da temizlik şirketlerinden ayarlanabiliyor mu acaba

Kendin yapman sinirin bozulmasından iyidir.
Yavaş yavaş yap.
Bak ben de çok zorlanıyorum halsizlikten dolayı ama şöyle yapıyorum.
Evi eşim süpürüyor ben vileda ile siliyorum. O gün başka iş yapmıyorum. Ertesi gün oturarak çok detaylı toz alıyorum uzuun süre temiz kalıyor.
Ertesi gün cam pervazlarını siliyorum.
Ertesi gün mutfak dolaplarım.
Birgün buzdolabının bulaşık makinesinin yüzü.
Bu 4 5 günümü alıyor.
Geri kalan 3 hafta yatış.
Hafta 1 eşim evi süpürüyor.

kadına yeniden msj atıp çağırarak bir yerlerini kaldırmışsın canım . ben anlamıyorum demek millette çok para varki böyle iş seçebiliyorlar maşallah yani. Neyse bence yat dinlen çünkü allah korusun sağlıkta sorun olursa sen kesin temizlik yaptımda oldu diye düşünüp kendini yoracaksın o yüzden temizliğe bulaşma bi kadını ara randevu al uygun zamanda gelsin:dondurma:

sevgili arkadaşım, evi b.k değil başka şey götürse ne olur?
şuan çok önemli bir süreçtesin oraya odaklan bırak ölmezsin ya bir süre daha böyle olsa..
sen rahatsız oluyorsan akşam eşin gelince ona süpürtüp sildir bence.
ya da nerede oturuyosun ben gelir hallederim ne gerek var yardımcı bayana ama ütü konusunda söz veremem elim ağır :D :D

Bayanlar, evim küçük , koltukların dolapların altları hep açık, evimin temizliği toplam 2,5 saat sürüyor. Temizlik için gelen bayanlar hep güleryüzümden 2 saatte bitirip üstünkörü temizleyip gidiyorlar. Memnun olmadığımı söyleyemiyorum ama mecburum da evimi temizletmeye.

Burda konu açmıştım. Herkes istediğini net bir şekilde söyle bu iş onun mesleği çekinme demişti.

Dün bayanı aradım. Yarım gün için 8-13.00 arası evimde olmasını zaten ev işimin çok olmadığını artan zamanda iki üç parça ütüm olduğunu ve biraz uzun kalmasını rica ettim. Bana direk rest çekti .O kadar kalamam başka birini bul çok lazımsa diye çirkin bir laf etti. İnanın kıracağım diye kırk takla attım ama beni tersledi ricalarım için.

Ben de başka bayanlar aradım bugün için kimse müsait olmadı. Kadına geri döndüm tamam gel istediğin zaman çık ama biraz daha detaylı temizlik istiyorum özen istiyorum dedim. Mesaj attım. Bana yine ters cevap yazmış , gelemem çok işim var başkasına söz verdim demiş. Ben de hoşçakal o zaman dedim gülücük koydum.

Tüp bebek sürecindeyim. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Evimi b.k götürüyor. Yavaş yavaş evi süpürsem silsem mutfak dolaplarım silinecek iş yapsam sizce kendimi üzmüş olur muyum ? Çok çıtkırıldım biriyim buluttan nem kapıp hasta oluyorum.
Bu halimden nefret ediyorum. Temizlik yapsam rahmim yorulur mu?

Lütfen akıl verin. Gereksiz mi endişeleniyorum. Bu kadarcık ev işinden bir şey olmaz di mi? Eşim temizlik yaptığımı öğrenirse çok sinirlenir . İlk bebeğimi 30 haftalık doğurdum. 10 gün yaşadı.

Bana sen güçlü kadınsın sorun olmaz halledersin deyin. Bütün obsesyonlarım üzerimde. Evimi b.k götürüyor çok mutsuzum.
Evde cocuk yok ne kadar kirli olabilir ki evin birak kalsin yemeğini yap ye bulasiklari kaldır o kadar

Ben çocuk düşürürken kalkıp dinlene dinlene temizlik yaptım,misafir ağırladım. Hep kendimi telkin ettim sağlıklıysa tutunur zaten dedim. Hakkınızda hayırlısı olsun

temizliğe çağırıp memnun olmadığınızı söyleyemiyosunuz
kendiniz temizleyemiyosunuz
çıtkırıldımsınız

e biz gelip temizleyemeyeceğimize göre bi yerden dğeişmeye başlamanız lazım

Ben internet üzerinden alıyorum temizlikçileri sende öyle yap bence..
Hem temizlik firması olduğu için dip köşe iyice temizlik yapmak zorunda kalıyorlar
beğenmezsen şikayet edersin hemde

Back
X