• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı bayan krizim

Bayanlar, evim küçük , koltukların dolapların altları hep açık, evimin temizliği toplam 2,5 saat sürüyor. Temizlik için gelen bayanlar hep güleryüzümden 2 saatte bitirip üstünkörü temizleyip gidiyorlar. Memnun olmadığımı söyleyemiyorum ama mecburum da evimi temizletmeye.

Burda konu açmıştım. Herkes istediğini net bir şekilde söyle bu iş onun mesleği çekinme demişti.

Dün bayanı aradım. Yarım gün için 8-13.00 arası evimde olmasını zaten ev işimin çok olmadığını artan zamanda iki üç parça ütüm olduğunu ve biraz uzun kalmasını rica ettim. Bana direk rest çekti .O kadar kalamam başka birini bul çok lazımsa diye çirkin bir laf etti. İnanın kıracağım diye kırk takla attım ama beni tersledi ricalarım için.

Ben de başka bayanlar aradım bugün için kimse müsait olmadı. Kadına geri döndüm tamam gel istediğin zaman çık ama biraz daha detaylı temizlik istiyorum özen istiyorum dedim. Mesaj attım. Bana yine ters cevap yazmış , gelemem çok işim var başkasına söz verdim demiş. Ben de hoşçakal o zaman dedim gülücük koydum.

Tüp bebek sürecindeyim. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Evimi b.k götürüyor. Yavaş yavaş evi süpürsem silsem mutfak dolaplarım silinecek iş yapsam sizce kendimi üzmüş olur muyum ? Çok çıtkırıldım biriyim buluttan nem kapıp hasta oluyorum.
Bu halimden nefret ediyorum. Temizlik yapsam rahmim yorulur mu?

Lütfen akıl verin. Gereksiz mi endişeleniyorum. Bu kadarcık ev işinden bir şey olmaz di mi? Eşim temizlik yaptığımı öğrenirse çok sinirlenir . İlk bebeğimi 30 haftalık doğurdum. 10 gün yaşadı.

Bana sen güçlü kadınsın sorun olmaz halledersin deyin. Bütün obsesyonlarım üzerimde. Evimi b.k götürüyor çok mutsuzum.
hiç bi sorun olmaz benimde yumlar toplandı hemde ohhs bile oldum bi acile bile gitmedim ev idi nedir ki sorun bile edilmez bence

Yumurta toplamadan önce yapacağını yap , sonrasında bikaç gün şişkinlik ağrı vs olabiliyor. Hiç bir aşamada hiçbir yan etkiyi görmedim ama opu sonrası gün ben bile yürürken ağrı hissettim.

Öncesinde hiçbir şey olmaz ama , rahminle mi süpürceksin evi :KK48: inşallah herşey yolunda gider , önceki gebeliğin tedavi ile miydi bilmiyorum ama bu tedavi işini ne kadar Yok sayarsan stresini o kadar azaltırsın. Unutmaya çalış şu anda tedavi sürecinde olduğunu. Doktorun özellikle belirtmediği sürece hiçbir şeyden kendini kısıtlamaya kalkma. Benim gerçek hayatta sadece eşim biliyordu ve biz üzerine hiç konuşmadık. Normal hayatımıza tamamen devam ettik. Ben sadece eşimin gelmesi gereken günleri söyledim , opu ve transfer günü için izin aldı geldi yanımda bu kadar.

Transfer sonrası da öncesi de temizliği her zamanki gibi eşimle birlikte yaptık özetle.

Evin küçükse kendini aşırı yormadan ilk gün tüm evi süpür ikinci gün bir oda yap sonraki gün diğer odayı temiZle yarın başlasan hafta sonuna kendini çok yormadan tüm evi temiLersin.

Ayrıca yerleri elle silme temiZlik mopları var onlarla sil,önemli olan evi temizlemek çok ince temizliğe girmeden işi hallet ancak kendine de iyi bir temiLikçi bulmayı ihmal etme sana gelmeyen kadını da bi daha arama böyle tiplerden hayır gelmez sana

bazı insanlar nezaketten anlamıyorlar,sakın o kadını çağırma bi daha sanki lütfedip geliyor...nette yaşadığın şehrin ilanları vardır mutlaka oradan bul birini ,aamaann evi de bırak biraz b..k götürsün bazen salmak lazım her şeyii bırakmak lazımm senden ve doğacak çocuktan önemli değill yapma temizlik falan ,psikologlar diyor ki "mutlu olmak için o an yapmak istediğiniz şeyi yapın zorunda olduğunuz şeyleri değil!"

Doktorum bana öyle demişti iğnelere başladıktan sonra ağır iş yapma yumurta kalitesini etkiler dedi
offf yaa acaba benim ondan mi yumurta kalitem kötü oldu çünkü dollenme ve bolunmede sorun çıktı benim doktorumda ne bicim se)))doktorumuz kim nerde tedavi oldunuz sonuç pozitif mi?inşa oyledir

Ne rahimmiş arkadaş hemen etkileniyor :)

Ben hamile olduğumun farkında bile değilken evde boya yaptırdım, bütün evi kaldırıp indirdim.

Benim rahmim amele ruhluymuş meğer :)
normal kendiliğinden hamile kalirsin zaten sorun olmaz.ama yıllarca peşinden kosarsin yukle para verirsin yipranirsin ışte o zaman kıymetli oluyor

Ben vücut yorgunluğunun etkileyeceğini düşünüyorum nasıl ki erkeğin spermi yorgunluktan etkileniyorsa kadının yumurtası da etkilenebilir.
Bir daha ki sefere o kadına minnet etme internetten çağırırsın sonradan yorum yapacağın için en azından özenli davranır.

normal kendiliğinden hamile kalirsin zaten sorun olmaz.ama yıllarca peşinden kosarsin yukle para verirsin yipranirsin ışte o zaman kıymetli oluyor
Aynen öyle. İlk geceden hamile kalan, istediği ay hamile kalan insanlar, şöyle temizlik yaptım böyle ağır kaldırdım diyenler cidden anlayamaz. Yıkanan çamaşırları bile sepetle sürüklüyorum kaldırmıyorum. Ona kalırsa hamikeyken halter kaldıranlar da var ama şimdi ben kendimi onlarla nasıl kıyaslarım ki?

Rahim yorulmaz oyle bir sey hic duympadim.5. Tup bebek denememle kizima k0avustum. Trpanpafer sonrasi 2 gun dinlendim, onun haricinde ufak tefek islerimi yaptim. Sonuca kadar evide birkackez supurdum. Olumlu sonuctan sonrada tum islerimi kendim yaptim. Surekli yatarsan buda seni olumsuz etkiler. Tabi kendinide yorma.

Aynen öyle. İlk geceden hamile kalan, istediği ay hamile kalan insanlar, şöyle temizlik yaptım böyle ağır kaldırdım diyenler cidden anlayamaz. Yıkanan çamaşırları bile sepetle sürüklüyorum kaldırmıyorum. Ona kalırsa hamikeyken halter kaldıranlar da var ama şimdi ben kendimi onlarla nasıl kıyaslarım ki?
Hic alakası yok, ben de yıllarca cocuk sahibi olmak icin uğrastım sonra hic beklemediğim bir zamanda hamile kaldım.

Kötüyü çağırmak diye bir kavram var. Bence de hamilelik cabasındaki insanlar kendini fazla yormamalı vs ama toz alamayacak kadar da değil. Rahmin etkilenmesi tamamen sacmalık.

İnternetten kadın çağır, önceden pazarlık yapma. Kadın gelince şu şu işler bitecek de, başında dur, ilgilendiğini görsün. Eğer kendin yapacaksan da her şeyi arka arkaya yapmak zorunda değilsin. bir odayı süper 5 dakika otur, diğer odaya geç, süpürme bitince yavaş yavaş sil. Bir şey olur mu diye düşünmeden, sakin sakin yaparsan ne olacak, altı üstü basit ev temizliği. Bonus olarak da diğer kadını bir daha evine sokma.

Tedaviye stres daha olumsuz etki etmez mi? Obsesyon var diyosun. Beden yorgunluğu buna nazaran daha iyi bence. Ki ev küçük, eşyalar yüksek ne kadar yorulabilirsin ki? Terapi gibi bi şey temizlik benim için. Evi mis gibi yap sonra otur kahve iç film izle keyif yap oh.

Tedaviye stres daha olumsuz etki etmez mi? Obsesyon var diyosun. Beden yorgunluğu buna nazaran daha iyi bence. Ki ev küçük, eşyalar yüksek ne kadar yorulabilirsin ki? Terapi gibi bi şey temizlik benim için. Evi mis gibi yap sonra otur kahve iç film izle keyif yap oh.

moralim çok bozuk yaa dün temizlik yaptım bugün muayeneye geldim doktor gelişen yumurtalarımın durduğunu, gelişmeyenlerin de gelişmeye başladığını söyledi. Çok şaşırdı. İyi mi kötü mü dedim açıklama yapmadı :((

Bayanlar, evim küçük , koltukların dolapların altları hep açık, evimin temizliği toplam 2,5 saat sürüyor. Temizlik için gelen bayanlar hep güleryüzümden 2 saatte bitirip üstünkörü temizleyip gidiyorlar. Memnun olmadığımı söyleyemiyorum ama mecburum da evimi temizletmeye.

Burda konu açmıştım. Herkes istediğini net bir şekilde söyle bu iş onun mesleği çekinme demişti.

Dün bayanı aradım. Yarım gün için 8-13.00 arası evimde olmasını zaten ev işimin çok olmadığını artan zamanda iki üç parça ütüm olduğunu ve biraz uzun kalmasını rica ettim. Bana direk rest çekti .O kadar kalamam başka birini bul çok lazımsa diye çirkin bir laf etti. İnanın kıracağım diye kırk takla attım ama beni tersledi ricalarım için.

Ben de başka bayanlar aradım bugün için kimse müsait olmadı. Kadına geri döndüm tamam gel istediğin zaman çık ama biraz daha detaylı temizlik istiyorum özen istiyorum dedim. Mesaj attım. Bana yine ters cevap yazmış , gelemem çok işim var başkasına söz verdim demiş. Ben de hoşçakal o zaman dedim gülücük koydum.

Tüp bebek sürecindeyim. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Evimi b.k götürüyor. Yavaş yavaş evi süpürsem silsem mutfak dolaplarım silinecek iş yapsam sizce kendimi üzmüş olur muyum ? Çok çıtkırıldım biriyim buluttan nem kapıp hasta oluyorum.
Bu halimden nefret ediyorum. Temizlik yapsam rahmim yorulur mu?

Lütfen akıl verin. Gereksiz mi endişeleniyorum. Bu kadarcık ev işinden bir şey olmaz di mi? Eşim temizlik yaptığımı öğrenirse çok sinirlenir . İlk bebeğimi 30 haftalık doğurdum. 10 gün yaşadı.

Bana sen güçlü kadınsın sorun olmaz halledersin deyin. Bütün obsesyonlarım üzerimde. Evimi b.k götürüyor çok mutsuzum.

Doktorunuza sordunuz mu ?
Biraz fikir almak bu durumda daha mantıklı .
Bana göre kendinizi yormadan hergün tek tek bir iş yapabilirsiniz.
Ama gene de dediği gibi bir uzman görüşü alın.

Back
X