Nasıl açıklama yapmadı? Devlet hastanesi mi?moralim çok bozuk yaa dün temizlik yaptım bugün muayeneye geldim doktor gelişen yumurtalarımın durduğunu, gelişmeyenlerin de gelişmeye başladığını söyledi. Çok şaşırdı. İyi mi kötü mü dedim açıklama yapmadı(
Bayanlar, evim küçük , koltukların dolapların altları hep açık, evimin temizliği toplam 2,5 saat sürüyor. Temizlik için gelen bayanlar hep güleryüzümden 2 saatte bitirip üstünkörü temizleyip gidiyorlar. Memnun olmadığımı söyleyemiyorum ama mecburum da evimi temizletmeye.
Burda konu açmıştım. Herkes istediğini net bir şekilde söyle bu iş onun mesleği çekinme demişti.
Dün bayanı aradım. Yarım gün için 8-13.00 arası evimde olmasını zaten ev işimin çok olmadığını artan zamanda iki üç parça ütüm olduğunu ve biraz uzun kalmasını rica ettim. Bana direk rest çekti .O kadar kalamam başka birini bul çok lazımsa diye çirkin bir laf etti. İnanın kıracağım diye kırk takla attım ama beni tersledi ricalarım için.
Ben de başka bayanlar aradım bugün için kimse müsait olmadı. Kadına geri döndüm tamam gel istediğin zaman çık ama biraz daha detaylı temizlik istiyorum özen istiyorum dedim. Mesaj attım. Bana yine ters cevap yazmış , gelemem çok işim var başkasına söz verdim demiş. Ben de hoşçakal o zaman dedim gülücük koydum.
Tüp bebek sürecindeyim. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Evimi b.k götürüyor. Yavaş yavaş evi süpürsem silsem mutfak dolaplarım silinecek iş yapsam sizce kendimi üzmüş olur muyum ? Çok çıtkırıldım biriyim buluttan nem kapıp hasta oluyorum.
Bu halimden nefret ediyorum. Temizlik yapsam rahmim yorulur mu?
Lütfen akıl verin. Gereksiz mi endişeleniyorum. Bu kadarcık ev işinden bir şey olmaz di mi? Eşim temizlik yaptığımı öğrenirse çok sinirlenir . İlk bebeğimi 30 haftalık doğurdum. 10 gün yaşadı.
Bana sen güçlü kadınsın sorun olmaz halledersin deyin. Bütün obsesyonlarım üzerimde. Evimi b.k götürüyor çok mutsuzum.
siz doğal yoldan mı kaldınız hamile?Ne rahimmiş arkadaş hemen etkileniyor :)
Ben hamile olduğumun farkında bile değilken evde boya yaptırdım, bütün evi kaldırıp indirdim.
Benim rahmim amele ruhluymuş meğer :)
Evetsiz doğal yoldan mı kaldınız hamile?
o zaman tüp bebek için harcanan zamanın
Ben de öyle rica ettim ama tersledi beni. Çok üzüldüm. Kötü bir şey söylemedim. Öyle halı koltuk sildirmedim. Üzmedim.
o zaman tüp bebek için harcanan zamanın
Bilmiyorum elbette.o zaman tüp bebek için harcanan zamanın
psikolojik yorgunlugun ve maddiyatın anlamını bilmiyorsunuzdur
ev temizliği için riske atılmamalı evet vucut yorgun olunca bebek tutunmasını etkıleyebılır
siz doğal yoldan kalabılmıssınız ama asılama ve tüp bebekde 2 gun ıstırahat verırler dr lar
bebek kolay tutunabılsın dıye
siz de belkı hamıle kaldıgınzın farkıda bile değildiniz hoplayıp zıplarken :)
Test gününe kadar hiç bişey yapmaması lazım. Tüp bebek hassas oluyor normal hamileliklere göre. Konu sahibi arkadaş bırak ev bir süre temiz olmasın varsınBilmiyorum elbette.
Ben kendini paralasın demiyorum, 3-5 gün dinlendikten sonra toz da alınabilir herhalde
Allah bağışlasın evladinizi )))))sorununuz neydi?Rahim yorulmaz oyle bir sey hic duympadim.5. Tup bebek denememle kizima k0avustum. Trpanpafer sonrasi 2 gun dinlendim, onun haricinde ufak tefek islerimi yaptim. Sonuca kadar evide birkackez supurdum. Olumlu sonuctan sonrada tum islerimi kendim yaptim. Surekli yatarsan buda seni olumsuz etkiler. Tabi kendinide yorma.
Kendinizi tüp bebek yaptıran kadınlarla kıyaslamanız çok komik zaten sorunlu olduğu için hamile kalınamıyor ve tüp bebek yaptırılıyor böyle süreçlerden geçmediğiniz için alaya almanızda gayet normalNe rahimmiş arkadaş hemen etkileniyor :)
Ben hamile olduğumun farkında bile değilken evde boya yaptırdım, bütün evi kaldırıp indirdim.
Benim rahmim amele ruhluymuş meğer :)
Allah bağışlasın evladinizi )))))sorununuz neydi?
Cok ıyı nıyetlısın ve esınden dolayı da sanslısın dıger konularına baktım da :) evlenırsem sızın kı gıbı bır es ısterım allah mutlulugunuzu bozmasın .Insanlara hayır dıye bılmelıyız üzülcek kırılacak dıye dusunme para verıyorsun sert ol kı ısını yaptırabılesın tavız verme ,gulme kımı ınsan yumusak yuzden cok yarlanır.Bayanlar, evim küçük , koltukların dolapların altları hep açık, evimin temizliği toplam 2,5 saat sürüyor. Temizlik için gelen bayanlar hep güleryüzümden 2 saatte bitirip üstünkörü temizleyip gidiyorlar. Memnun olmadığımı söyleyemiyorum ama mecburum da evimi temizletmeye.
Burda konu açmıştım. Herkes istediğini net bir şekilde söyle bu iş onun mesleği çekinme demişti.
Dün bayanı aradım. Yarım gün için 8-13.00 arası evimde olmasını zaten ev işimin çok olmadığını artan zamanda iki üç parça ütüm olduğunu ve biraz uzun kalmasını rica ettim. Bana direk rest çekti .O kadar kalamam başka birini bul çok lazımsa diye çirkin bir laf etti. İnanın kıracağım diye kırk takla attım ama beni tersledi ricalarım için.
Ben de başka bayanlar aradım bugün için kimse müsait olmadı. Kadına geri döndüm tamam gel istediğin zaman çık ama biraz daha detaylı temizlik istiyorum özen istiyorum dedim. Mesaj attım. Bana yine ters cevap yazmış , gelemem çok işim var başkasına söz verdim demiş. Ben de hoşçakal o zaman dedim gülücük koydum.
Tüp bebek sürecindeyim. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Evimi b.k götürüyor. Yavaş yavaş evi süpürsem silsem mutfak dolaplarım silinecek iş yapsam sizce kendimi üzmüş olur muyum ? Çok çıtkırıldım biriyim buluttan nem kapıp hasta oluyorum.
Bu halimden nefret ediyorum. Temizlik yapsam rahmim yorulur mu?
Lütfen akıl verin. Gereksiz mi endişeleniyorum. Bu kadarcık ev işinden bir şey olmaz di mi? Eşim temizlik yaptığımı öğrenirse çok sinirlenir . İlk bebeğimi 30 haftalık doğurdum. 10 gün yaşadı.
Bana sen güçlü kadınsın sorun olmaz halledersin deyin. Bütün obsesyonlarım üzerimde. Evimi b.k götürüyor çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?