Yardımcı bayan krizim

Nasıl açıklama yapmadı? Devlet hastanesi mi?

yapma temizlik
ben de aşılama oldum gecen ay
ıkı hafta hıc ellemedım evi
üstten üstten aldım

sıcaklarda zaten canım ıstemıyor
evi bok götürse nolur zaten iki kişisiniz:)

Selam, Axa sigortanın mutlubiev kısmından güvenilir ve profesyonel temizlikçiler bulabilirsiniz. Bence hiç kendinizi üzmeyin risk varsa bırakın eviniz pis kalsın sizden ve bebeğinizden kıymetli değil ya.

o zaman tüp bebek için harcanan zamanın
psikolojik yorgunlugun ve maddiyatın anlamını bilmiyorsunuzdur
ev temizliği için riske atılmamalı evet vucut yorgun olunca bebek tutunmasını etkıleyebılır

siz doğal yoldan kalabılmıssınız ama asılama ve tüp bebekde 2 gun ıstırahat verırler dr lar
bebek kolay tutunabılsın dıye
siz de belkı hamıle kaldıgınzın farkıda bile değildiniz hoplayıp zıplarken :)

Ben de öyle rica ettim ama tersledi beni. Çok üzüldüm. Kötü bir şey söylemedim. Öyle halı koltuk sildirmedim. Üzmedim.

Neden bukadar hassassınız ki? Siz yardım istemiyorsunuz para karşılığı yaptığı işin hakkını vermek istiyorsunuz. Asla o kadınla muhattap olmazdım ben olsam. Evi b.k götürsün daha iyi...

o zaman tüp bebek için harcanan zamanın
psikolojik yorgunlugun ve maddiyatın anlamını bilmiyorsunuzdur
ev temizliği için riske atılmamalı evet vucut yorgun olunca bebek tutunmasını etkıleyebılır

siz doğal yoldan kalabılmıssınız ama asılama ve tüp bebekde 2 gun ıstırahat verırler dr lar
bebek kolay tutunabılsın dıye
siz de belkı hamıle kaldıgınzın farkıda bile değildiniz hoplayıp zıplarken :)

Bilmiyorum elbette.
Ben kendini paralasın demiyorum, 3-5 gün dinlendikten sonra toz da alınabilir herhalde

Eşiniz destek olabilir bu zor zamanlarda.

Bilmiyorum elbette.
Ben kendini paralasın demiyorum, 3-5 gün dinlendikten sonra toz da alınabilir herhalde
Test gününe kadar hiç bişey yapmaması lazım. Tüp bebek hassas oluyor normal hamileliklere göre. Konu sahibi arkadaş bırak ev bir süre temiz olmasın varsın

Allah bağışlasın evladinizi )))))sorununuz neydi?

Ne rahimmiş arkadaş hemen etkileniyor :)

Ben hamile olduğumun farkında bile değilken evde boya yaptırdım, bütün evi kaldırıp indirdim.

Benim rahmim amele ruhluymuş meğer :)
Kendinizi tüp bebek yaptıran kadınlarla kıyaslamanız çok komik zaten sorunlu olduğu için hamile kalınamıyor ve tüp bebek yaptırılıyor böyle süreçlerden geçmediğiniz için alaya almanızda gayet normal

Allah bağışlasın evladinizi )))))sorununuz neydi?

Amin.cok net bir sorunumuz yoktu kimine gore sebepsiz infertilite kimine gore de sperm morfoloji sorunu.. sperm sayisi iyi olunca kimide sorun gormuyordu.. transfer sonrasi yatmak yada yatmamak inan farketmiyor, yatarak hamile kalinsaydi inan kimse hamile kalmazdi. Sadece agir islerden sakin kafani rahat tut.

Mutlubiev diye site var genel yorumları çok iyi. 2 ayrı arkadaş farklı semtlerde bizde çağırdık memnun kaldık. Bir incele bence

İyi bir süpürge alsan, eşin çekip süpürse sende vileda turbo(çok mmnun kldımda:)) ile geçsen. Neymiş bu kdr nazlanacak gıcık oldum tmizlikçine. En sonda bütün komşulara duyur 15 güne bir yarım gün temizlikçi alıcam sürekli diye. Çıkar inşallah iyi biri

Temizlik şirketini arayıp yarım gün için çağırabilirsiniz.Titiz oldugunuzu alerjiniz oldugunu da söyleyin ama genel olarak çamaşır suyu,bez vs gibi kendi evnizde kullandıgınız malzemeleri kullandıttırın.Malesef benim gittiklerimde ilaç ve bez olarak çok hijenik vermiyorlar.

Cok ıyı nıyetlısın ve esınden dolayı da sanslısın dıger konularına baktım da :) evlenırsem sızın kı gıbı bır es ısterım allah mutlulugunuzu bozmasın .Insanlara hayır dıye bılmelıyız üzülcek kırılacak dıye dusunme para verıyorsun sert ol kı ısını yaptırabılesın tavız verme ,gulme kımı ınsan yumusak yuzden cok yarlanır.

bizim kadınımız hem bana hem kızıma gidiyor...sık aldığımız için birgün, erken bitti işin biraz ütü var onlarıda hallediver neyse üstünü öderim dediğimde....ayy abla ben sevmiyorum ütüyü, hiç uğraşamam, evde de kocam yapıyor zaten dedi...ben şok, ben iptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…