yardımcı olabilecek _?

buzlu_kayfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
92
102
43
33
selam :KK200:
yanlış yeremi açıyor-um bilmiyorum ama öyleyse taşınır herhalde .
bekar kızım istemsizce son zamanlarda tahrik oluyorum örneğin film izliyorum herhangi sex sahnesini görünce yada sevgilimle azıcık yakınlaşınca sonrada çok kötü hissediyorum ne var bunda diyorum boy abdesti alıyorum veee en kötüsüde boy abdesti alıyorum ama sanki şüphede kalıyorum hala gecmemiş üstümden diye !
normaldede akıntım çok oluyor anlayamıyorum bile o tür akıntımı değilmi ?
saçma gelecek ama soramam yani kimseye ondan yazıyorum

selam :KK200:
yanlış yeremi açıyor-um bilmiyorum ama öyleyse taşınır herhalde .
bekar kızım istemsizce son zamanlarda tahrik oluyorum örneğin film izliyorum herhangi sex sahnesini görünce yada sevgilimle azıcık yakınlaşınca sonrada çok kötü hissediyorum ne var bunda diyorum boy abdesti alıyorum veee en kötüsüde boy abdesti alıyorum ama sanki şüphede kalıyorum hala gecmemiş üstümden diye !
normaldede akıntım çok oluyor anlayamıyorum bile o tür akıntımı değilmi ?
saçma gelecek ama soramam yani kimseye ondan yazıyorum
Tam dogru yere acmissiniz konuyu:deli:
Bence normal fizyolojik bir olay. Ama pisman oluyorsaniz sevgilinizle yakinlasmayin. Abdest aldiktan sonra emin degilseniz tekrar alin bu kadar buyutulecek bir sey yok

Gayet insanî bi durum.
Utanılacak, kendinizi kötü hissedecek bir sebep yok. Gusülde muallakta kalıyorsanız tekrar alırsınız. Sevgilinizle yakınlaşmaktan rahatsızsanız, yanına gitmeden önce bu ihtiyaçlarınızı kendiniz giderebilirsiniz.
Onun dışında cinsel arzunuzu arttırabilecek gıdalardan uzak durabilirsiniz.

ŞÜphe durumunda tekrar alırsınız sıkıntı yok.
Pişmanlık hergün artıyorsa çok fazla yakınlaşmaz sınız olur biter.

Yaşın gereği bunun olması normal,olmaması anormal. Akıntı her kadında olur,takma. Boy abdestinden emin değilsen bidaha al,sorun nerde ?

Izledigin bir filmden tahrik olman boy abdesti gerektirmez.
Keza sevgilinle yakinlasman da.
Cinsel birlesme olmuyorsa ya da orgazm olmuyorsan abdest almana gerek yok, ihtiyaten alirsin orasi ayri. Bosuna huylanma

Konu taşınsa bile biz buradayız merak etme :deli:

Gayet normal bi durum. Maddi durumun var ise psikoloğa gitsen? Cinselliği suç olarak algılıyorsun gibi geldi bana

Back
X