- 25 Ağustos 2014
- 21.142
- 50.645
- 798
- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
kecioren cok buyuk, yerine gore degisir.. emlakcisiz da nasil bulunur bilemedm ki.. sahibinden.com'a baksan?zaten bende o yüzden burda paylaşım yaptım keçiörenden bizim okula 1 otobüsle gidiş var en kötü kızılay ordan metroyla yine okula gidebiliyorum ama keçiörende çok ucuz deil batıkentte olabilir direk mertoyla okula gidiyorum ama bualamadım uygun bi yer
ordanda araştırıyorum ama ordada geneli emlakçı bide bekara vermiyolar bu senede son senem 1 senelik kontrat istiyolar bayağı problemliyim şu an fark ettimartık ağalanacak halime gülüyorum
Nihali sen çok yaşa gece gece yüzümü güldürdün tamam inşallah yarın aratırım artık yatayım yoksa klavye başında uyuyakalıcam tekrardan herşey için çok teşekürler Allah razı olsunO zaman görücü usülüde olsa evlendirecez önceŞaka bir yana sol kısımda kimden kısmı var sahibinden seç öyle arat.
ordanda araştırıyorum ama ordada geneli emlakçı bide bekara vermiyolar bu senede son senem 1 senelik kontrat istiyolar bayağı problemliyim şu an fark ettimartık ağalanacak halime gülüyorum
canım internetten bakmıştım ostimde bi ev vardı 500 eşyalı die gittim evde bişey yoktu bide ev metroya bayağı uzaktı mesafesi sorun deil ama sanayi içinden yürümek zorunda olunca tutmadım bende bu ilk yerleşim metroya uzak mı ?
evet canım balgatta kısmetse bu cuma ankaraya donucem ilker sokullu ne tarafta kalıyo canımUfuk üniversitesinin balgat kampündemi canım senin fakülte ?? eğer öyleyse ilker sokullu oraya batıkente nazaran daha yakın bi bak derim.
Bu dediğin yer Ostimde mi canımyok canım metroyla atlantis arası. uğur mumcu mah. var o dublekslerin çok olduğu kimse de kaçta geliyorsun vb karışmaz aslında burada ama. metroya yürüyebilirsin de veya otobüsle ostim metroya geçip oradan binebilirsin yürümemek için.
yok canım esyali istemiyyorm ama 400 450 en fazla verebileceğmCanim ilkyerlesim mahallesinde dedigim yerlerlerde metro uzak ama yjruyebilinir.ayrica evin hemen onunden 10 dk da bir otobus geciyo aktarma yapabilirsin.hatta ben sana site isimleride veriyim bak internetten. Ama bu dediklerim sanirim esyali degil.
Mobilyacılar sitesi.emek sitesi.pera sitesi (burasi normal daire) adliyeciler sitesi, özen sitesi aklima geldikce yine paylasirim canim
evet canım balgatta kısmetse bu cuma ankaraya donucem ilker sokullu ne tarafta kalıyo canım
Sokullu dikmen tarafında canım. Öveçlere yakın biliyormusun orayı. Bu ÖSYM nin bürosu var balgata yakın öveçler tarafında o tarafa düşüyor işte. Balgata çok yakın. Çiğdem taraflarına da bak bi arkadaşım ordan ev bulmuştu çok uygundu kirası.Çiğdem de o tarafta.
Bu dediğin yer Ostimde mi canım
Çok sevindm canım ya yürüme mesafesiyse isimlerini biliyor musun ben sahibinden.comdan direk Batıkent olarak baktrdm ama ucuz bisey cikmadıyok canım batıkent metro civarı vedat dalokay parkı yakınları, ostim'e otobüsle geçiyorsun, batıkent metroya yürüme mesafesi
Çok sevindm canım ya yürüme mesafesiyse isimlerini biliyor musun ben sahibinden.comdan direk Batıkent olarak baktrdm ama ucuz bisey cikmadı
yok canım ya ben şu sonu -iş olan sitelerdeb birinde oturuyorum. sahibindende baktım şimdi de 1 tane gördüm 450 o da baya yukarıda gözüküyor carrefoura yakın. normalde çok olurdu ilan amauğur mumcu mahallesi olarak geçiyor mahalle. eşimin bekar arkadaşı oturuyordu oradan biliyorum ben de çok detaylı bilgim yok maalesef. sadece ortam olarak iyi.
direk batıkent olarak bakınca çok ters yerler de çıkıyor ivedik, ostim falan.
ben de yeni ankara'dayım 1 buçuk sene oldu diğer yerler hakkında bilgim yok maalesef, belki daha uygun yerler vardır.
Canım ya bende baktm bakmayada devam edicem artık ama aklında bulunsn lütfen olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?