yardımcı olabilicek olan var mı ? :(

kecioren cok buyuk, yerine gore degisir.. emlakcisiz da nasil bulunur bilemedm ki.. sahibinden.com'a baksan?

ordanda araştırıyorum ama ordada geneli emlakçı bide bekara vermiyolar bu senede son senem 1 senelik kontrat istiyolar bayağı problemliyim şu an fark ettim artık ağalanacak halime gülüyorum

ordanda araştırıyorum ama ordada geneli emlakçı bide bekara vermiyolar bu senede son senem 1 senelik kontrat istiyolar bayağı problemliyim şu an fark ettim artık ağalanacak halime gülüyorum

O zaman görücü usülüde olsa evlendirecez önce Şaka bir yana sol kısımda kimden kısmı var sahibinden seç öyle arat.

O zaman görücü usülüde olsa evlendirecez önce Şaka bir yana sol kısımda kimden kısmı var sahibinden seç öyle arat.
Nihali sen çok yaşa gece gece yüzümü güldürdün tamam inşallah yarın aratırım artık yatayım yoksa klavye başında uyuyakalıcam tekrardan herşey için çok teşekürler Allah razı olsun

Diger universitelerin sayfalarina da bakin. Yanina ev arkadasi isteyen birine denk gelirseniz rahat edersiniz.
Aslinda okulda ortak panoya da ilan biraksaniz iyi olur.
Sizin durumunuzda olan cok insan var veya yariyil tatilinde mezun olanlar, anlasamayip ayrilmak isteyenler vs.
Emlakci istemiyorum deseniz de yine onlari da arayin bence. Bulamazsaniz vakit kaybetmemis olursunuz.

Ufuk üniversitesinin balgat kampündemi canım senin fakülte ?? eğer öyleyse ilker sokullu oraya batıkente nazaran daha yakın bi bak derim.

yok canım metroyla atlantis arası. uğur mumcu mah. var o dublekslerin çok olduğu kimse de kaçta geliyorsun vb karışmaz aslında burada ama. metroya yürüyebilirsin de veya otobüsle ostim metroya geçip oradan binebilirsin yürümemek için.

o muhit insanların eve hangi saatte geldiği konusunda çok ahlaklı ama bir genç kızı kapının önüne koyacak kadar da ahlaksız .
Tüküreyim muhitlerine

Yuh yani. Ev sahibinin kiracının eve hangi saatte geleceğine karıştığı da nerede görülmüş?
Yurt ya da apart değil orası ki yurtlarda bile giriş saati gece 12 genelde.

Canim ilkyerlesim mahallesinde dedigim yerlerlerde metro uzak ama yjruyebilinir.ayrica evin hemen onunden 10 dk da bir otobus geciyo aktarma yapabilirsin.hatta ben sana site isimleride veriyim bak internetten. Ama bu dediklerim sanirim esyali degil.
Mobilyacılar sitesi.emek sitesi.pera sitesi (burasi normal daire) adliyeciler sitesi, özen sitesi aklima geldikce yine paylasirim canim

Ufuk üniversitesinin balgat kampündemi canım senin fakülte ?? eğer öyleyse ilker sokullu oraya batıkente nazaran daha yakın bi bak derim.
evet canım balgatta kısmetse bu cuma ankaraya donucem ilker sokullu ne tarafta kalıyo canım

Bu dediğin yer Ostimde mi canım
yok canım esyali istemiyyorm ama 400 450 en fazla verebileceğm

Çok sevindm canım ya yürüme mesafesiyse isimlerini biliyor musun ben sahibinden.comdan direk Batıkent olarak baktrdm ama ucuz bisey cikmadı

yok canım ya ben şu sonu -iş olan sitelerdeb birinde oturuyorum. sahibindende baktım şimdi de 1 tane gördüm 450 o da baya yukarıda gözüküyor carrefoura yakın. normalde çok olurdu ilan ama uğur mumcu mahallesi olarak geçiyor mahalle. eşimin bekar arkadaşı oturuyordu oradan biliyorum ben de çok detaylı bilgim yok maalesef. sadece ortam olarak iyi.
direk batıkent olarak bakınca çok ters yerler de çıkıyor ivedik, ostim falan.
ben de yeni ankara'dayım 1 buçuk sene oldu diğer yerler hakkında bilgim yok maalesef, belki daha uygun yerler vardır.

Canım ya bende baktm bakmayada devam edicem artık ama aklında bulunsn lütfen olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…