yardımcı olabilicek olan var mı ? :(

portakalsuyuu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
733
1.143
333
İzmir
Arkadaşlar hep dert anlatıyorum gibi hissediyorum ama şu an gerçekten zor durumdayım öncelikle ankarada okuyorum yurt çıkmadı bu sene bende az bıraz sınıf arkadaşlarımda kaldım sağ olsunlar bi ev bulasıya kadar bi arkadaş vasıtasıyla eve çıkan bi arkadaşın yanına taşındım perşembe cuma benim tiyatro kursum olduğu için eve o günler biraz geç gidiyordum çünkü kurs geç satte başlayıp geç saate bitiyordu ev sahibi önceden geç gelmemem konusunda tembihlemişti bende mecburen kabul etmiştim arkadaşların evinde sürekli kalamazdım en sonunda kadın üst katımızda oturduğu için haftada 1 gün aralıksız geç geliyorsun burası böyle bir muhip deil böyle şeyleri kaldırmaz biz en başta söylemiştik sana deyip evden çıkardıki bende asla birine yalvarmam ona durumu izah edip kursum olduğunu söyledim kabul etmeyince bide sırf sadece geç geldiğim için böyle şeyleri burası kaldırmaz sözü bana ağır geldi bende üstelemeden eşyalarımı topladm arkadaşlara götürdüm şu an bi kısım şahsi eşyam orda sözü fazla uzattım belki kızlar ama bana uygun biyerde kiralık ev lazım emlakçıya para depozito para kirada peşin hepsinin altından birden kalkamam bende emlakçı yerine size danışayım dedim Allah rızası için bildiğiniz kiralık küçük ev bi ev varsa haber verin bu arada kızlar aklınızda bulunsun part time bi iş olursada bana haber verirseniz çok makbule geçer çünkü ikinci dönem haftanın 3 günü hastanede staj yapıcam gerikalan günlerde çalışabileyim en azından

Ev sahibi ne geri kafalıymış canım okulunun face gruplarına bak en azından orada yazsan bi yer çıkar en kötü ev arkadaşı geçici olarak

senin geç gelip gelmemen ev sahibini ilgilendiren bir mevzuu değil, olamaz da.. hangi kira sözleşmesinde böyle maddeler var? sen kiracı olarak sadece kiranı vaktinde ödemekle ve eve zarar vermemekle yükümlüsün. yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum, o yüzden kolayca boyun eğmişsin sanırım, keşke çıkmasaydın ve ev sahibine ağzının payını verseydin

Ev sahibin ne malmIs yaa(sokulluda ev kiralari uygun oralara bi bak istersen...
ya işin kötü tarafı ben ankarayıda çok bilmyiorum sokullu merkeze falan çok uzak mı ?
Ev sahibi ne geri kafalıymış canım okulunun face gruplarına bak en azından orada yazsan bi yer çıkar en kötü ev arkadaşı geçici olarak
işte ev arkadaşı istemiyorum bi tane buldum işin gerçeğini konuşmak gerekirse ama sen hazır eve gideceğin için o evin düzenine dokunamıyosun bulduğum evde kızın sevgilisi var çocukta anahtar var ben rahat edemem ne kızını düzgün tanıyorum ne cocuğu o yüzden orda kalmak istemiyorum

işin açıkcası ev dubleks olduğu için kira sözlemesi yoktu cünkü dubleksin en alt katında kalıyodum girişler falan ayrıydı ama üstelik evi tutan ben değildim arkadaş vasıtasıyla tutulmuş eve yerleştim evde benden başka bi kız daha vardı oda geç gelmemeye dikkat eden biri olduğu için geç gelmezdi kadın zaten ben geç geldiğim için direk ev arkadaşıma demiş o kız geç geliyor ben onu böyle kabuletmem diye

Çok iyi anlıyorum seni ama bu yönde mesaj düzenleyip grup içerisinde kendine yakın biri bulma ihtimalin var bunun dışında sahibinden sitesine bak ve gün içi boş vakitlerinde gezmen gerek maaleaef

hangi semt? gazi mahallesi filan mi?
hayır canım batıkent
Çok iyi anlıyorum seni ama bu yönde mesaj düzenleyip grup içerisinde kendine yakın biri bulma ihtimalin var bunun dışında sahibinden sitesine bak ve gün içi boş vakitlerinde gezmen gerek maaleaef
ya ben ankarada özel okulda okuyorum düşme kalkmaz bir Allah bizimkiler bu sene dara düştü elleri darda zaten krediyle okuyordum özel okul olduğu için genelinin evi ankarada ailesiyle yaşıyor dışardan gelenlerin bi kısmı okulunun yurdunda dier bi kısmı ise balgat ile bahçelievlerde ev tutuyorlar ki oranın külfetini ben kaldıramam kimseye mahçupta olmak istemiyorum çünkü birinci dönemde ev arıyordum o yüzden küçük otbüs durağına yakın bi ev istiyorum açta kalsam soğuktada kalsam kendi evim olucak

hangi okul?

Hepimiz insanız yarın ne oluruz belirsiz tabi canım umarım ailende rahatlar. Gezip bakacaksın artık İst. olsan rahat bulurduk idareten bana da gel derdim Şuan nerdeain ?

Part time olarak süpermarketlere başvurabilirsin ya da avm deki mağazalar da olabilir .

ufuk üniversitesi
Hepimiz insanız yarın ne oluruz belirsiz tabi canım umarım ailende rahatlar. Gezip bakacaksın artık İst. olsan rahat bulurduk idareten bana da gel derdim Şuan nerdeain ?

Allah razı olsun burdan o kadar mutlu oldum ki yardımcı olmuş kadar oldun şu an sömestr ailemin yanındayım gidincede sınıftan sağ olsun bi çok arkadaşım ama var dediğim gibi aileleriyle kalıyolar dier arkadaşlarımda yurta

Aile içinde rahat olmuyor haklısın sen dediğim gibi gruoları kurcala bi güzel ben bakındım kapalı gruplar detaylı bakamıyorum gir kurcala iyice

Cnm sokullu kIzIlaya dolmusla 10 dakika..dolmus surekli oluyo..5 dakkada bir..eski bi semt..rahat ..guvenli...iki sene once kiramiz orda 500 tl idi..simdi de 500 tlye kassan bulursun orda..

o tarafin evleri tabiki epey pahali.. cevresi de oyle..
daha uygun bi semtte oturup dolmusla filan gitsen?

Part time olarak süpermarketlere başvurabilirsin ya da avm deki mağazalar da olabilir .
işte ev olmadığı içinde iş yeri uzak mı kalır onu tam bilemediğim için baş vuruda bulunmadım ama gidince başvurmam lazım artık

Aile içinde rahat olmuyor haklısın sen dediğim gibi gruoları kurcala bi güzel ben bakındım kapalı gruplar detaylı bakamıyorum gir kurcala iyice

Kıyamam ben sana Allah razı olsun senden tamam ben gidip bakarım

Canimm ben batikentte oturuyorum. Benim oturdugum mahallede kiralar biraz pahali ama ilkyerlesim mahallesi diye Internete girdin mi emlakcisiz halledersin.tipli kaldigin yer gibi dublexin altkati evler var.fihatlari ne kadar bilmiyorum ama maximum 500 dur.ama bi ara 300 diye duymustum bi arastir istersen

o tarafin evleri tabiki epey pahali.. cevresi de oyle..
daha uygun bi semtte oturup dolmusla filan gitsen?
zaten bende o yüzden burda paylaşım yaptım keçiörenden bizim okula 1 otobüsle gidiş var en kötü kızılay ordan metroyla yine okula gidebiliyorum ama keçiörende çok ucuz deil batıkentte olabilir direk mertoyla okula gidiyorum ama bualamadım uygun bi yer

canım internetten bakmıştım ostimde bi ev vardı 500 eşyalı die gittim evde bişey yoktu bide ev metroya bayağı uzaktı mesafesi sorun deil ama sanayi içinden yürümek zorunda olunca tutmadım bende bu ilk yerleşim metroya uzak mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…