• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimci olabilir misini?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar yeni bir konu acmak istiyorum:

konum evlilik.. benim derdim biraz bu evlilikle.. neredeyse 7 aylik evleyim mayisin basinda evlendim ve hala adapte olamadim.. bazen nasil davranacagimi hic bilmiyorum..

malesef ailemlede hic bir sekilde iletisimim yok.. hani annem veya teyzem, halam olsa belki bana tavsiyelerde bulunurlardi.. hic bilmedigim bir dünyanin icine girdim ve kendimi köseye skismis hissediyorum biraz..

ve hep terkedilme korkusu icindeyim, sürekli esimin hareketlerini inceliyorum.. ama bunu gec farkediyorum.. o an degil..

esim anlayisli ama bazen bana aciyan gözler ile bakisini yakaliyorum.. hani sen bir umutsuz vakasin ve ben ne yaptimda seninle hayatimi birlestirdim der gibi bakiyor bazen.. ben anliyorum..

onu kaybetmemek icin, sogutmamak icin kendimden neler yapabilirm.. sakin ve anlayisli olmak disinda..

genelde sakin bir insanim ama anlayis denen özellikden fazla barindirmiyorum bünyemde =(

evliligimi, iliskimi kurtarmak icin neler yapabilirim.. vazgecmek degil savasmak istiyorum!!

korkuyorumda..:18::18:

konum evlilik.. benim derdim biraz bu evlilikle.. neredeyse 7 aylik evleyim mayisin basinda evlendim ve hala adapte olamadim.. bazen nasil davranacagimi hic bilmiyorum..

malesef ailemlede hic bir sekilde iletisimim yok.. hani annem veya teyzem, halam olsa belki bana tavsiyelerde bulunurlardi.. hic bilmedigim bir dünyanin icine girdim ve kendimi köseye skismis hissediyorum biraz..

ve hep terkedilme korkusu icindeyim, sürekli esimin hareketlerini inceliyorum.. ama bunu gec farkediyorum.. o an degil..

esim anlayisli ama bazen bana aciyan gözler ile bakisini yakaliyorum.. hani sen bir umutsuz vakasin ve ben ne yaptimda seninle hayatimi birlestirdim der gibi bakiyor bazen.. ben anliyorum..

onu kaybetmemek icin, sogutmamak icin kendimden neler yapabilirm.. sakin ve anlayisli olmak disinda..

genelde sakin bir insanim ama anlayis denen özellikden fazla barindirmiyorum bünyemde =(

evliligimi, iliskimi kurtarmak icin neler yapabilirim.. vazgecmek degil savasmak istiyorum!!

Kardeşim;
Çok şey yazmışsın ama hiç bişi anlatmamışsın. biraz detay. mesela eşinin sana neden öyle baktığını düşünüyosun. terkedilme korkusu var diyosun ne oluyorda o hisse kapıldın. eşinle iletişimin nasıl sohbetleriniz ve evdeki görevleriniz nasıl. ilgi alakalar mesela?

[/bende evliligimin başlarında böyleydim cnm :) ama zamanla geçiyor kendine zaman tanımalısın

aileni bırakıp ona gittin, acaba daha ne istiyor?
hani deliler gibi sevıyordu? deliler gibi seven sevdiği insanın durumunuda azıcık göz önünde bulundurur
aşk bitmek üzere mi dersin?

Son düzenleme:
aileni bırakıp ona gittin, acaba daha ne istiyor?
hani deliler gibi sevıyordu? deliler gibi seven sevdiği insanın durumunuda azıcık göz önünde bulundurur
aşk bitmek üzere mi dersin?

zaten o cicim ayi dedikleri seyi biz hic yasamadik, s..icim ayina girdik desen..

hehh o kör kütük ask durumlari kalmadi.. düstük ev gecindirme, kira, para vs. islerine..

yinede o sessiz ve sakin cogu zaman ama ben cileden cok kolay cikiyor ve kirici oluyorum ister istemez itiyorum onu kendimden..

birini ne kadar seversen sev öyle hareketlerini görünce sogursun zamanla degilmi?

tahamülsüzlük var bende biliyorum ben bunu ama bunu nasil yenecegim bilemiyorum..

Evliliğe adapte olamamnızı anladım da eşinizin size neden öyle acıyan gözlerle bakacağını anlamadım ..neden acısın neden umutsuz vaka olarak görsün sizi..biraz daha açamaz mısnız? eşinizle zorla mı evlendirildiniz ? evliliğinizdeki sorunu anlamadım ben..eşiniz ilgisiz mi? size soğuk mu ? konuşun madem böyle hissediyorsunuz..eşinizin sizi sevdiğinden emin mi değilsiniz ? hani biraz yaşadığınız problemi açarsanız belki daha çok yardımcı olmaya çalışırız birlikte size..

Ben 15 aylık evliyim daha yeni yeni evli olduğumun bilincine vardım...
Bu uyum kişiye göre değişir.
Eşinin bunu anlayışla karşılaması lazım :34:

Evliliğe adapte olamamnızı anladım da eşinizin size neden öyle acıyan gözlerle bakacağını anlamadım ..neden acısın neden umutsuz vaka olarak görsün sizi..biraz daha açamaz mısnız? eşinizle zorla mı evlendirildiniz ? evliliğinizdeki sorunu anlamadım ben..eşiniz ilgisiz mi? size soğuk mu ? konuşun madem böyle hissediyorsunuz..eşinizin sizi sevdiğinden emin mi değilsiniz ? hani biraz yaşadığınız problemi açarsanız belki daha çok yardımcı olmaya çalışırız birlikte size..

hayir zorla evlenmedim, aksine ailemi karsima alarak.. yani ailem beni sildi tamamen..

yurt disinda yasiyorum ve evlendigim insan yabanci, türk degil yani..

aciyan gözlerle bakiyor bazen cünkü bazen aglama krizine giriyorum ve oda ne yapacagini bilemiyor tabi.. bazen derken yani cogu kez.. =(

ailemi özlüyorum bir yandan kizginim onlara.. bir yandan hersey icin pisman bir yandan da onunla oldugum icin mutluyum.. karmakarisik..

kendimi dislanmis ve degersiz hissediyorum (ailem yüzünden) ve ondan daha fazla, daha cok hep daha cok ilgi bekliyorum sanirim.. oda bir insan ve onun icinde kolay degil bunlar, biliyorum ama kendime yardim edemiyorum. iste böyle..

hayir zorla evlenmedim, aksine ailemi karsima alarak.. yani ailem beni sildi tamamen..

yurt disinda yasiyorum ve evlendigim insan yabanci, türk degil yani..

aciyan gözlerle bakiyor bazen cünkü bazen aglama krizine giriyorum ve oda ne yapacagini bilemiyor tabi.. bazen derken yani cogu kez.. =(

ailemi özlüyorum bir yandan kizginim onlara.. bir yandan hersey icin pisman bir yandan da onunla oldugum icin mutluyum.. karmakarisik..

kendimi dislanmis ve degersiz hissediyorum (ailem yüzünden) ve ondan daha fazla, daha cok hep daha cok ilgi bekliyorum sanirim.. oda bir insan ve onun icinde kolay degil bunlar, biliyorum ama kendime yardim edemiyorum. iste böyle..

aslında zor ama çok karmaşık değil..ailenizle her şey düzelir ama zamanla..bunun için acele etmeyin.onlar için de kolay değil..bence sizin tek sıkıntınız ailenizi özlemiş olmanız..bunu da eşinize mal etmeye çalışıyorsunuz bence..bu evliliği bir hata olarak görüyor gibisiniz..eşiniz size acımıyor aksine yanınızda olmaya çalışıyor ve üzülüyor belli ki..ağlamalarınıza ne yapabileceğini bilmiyor yazık..o yüzden zaten ailenizi kaybetmeyi göze alarak evlenmişsiniz şimdi bunun hemen düzeleceğini düşünmeyin..zaman verin onlara..anlayacaklardır..eşiniz de sorun yok bence..

Back
X