- 6 Haziran 2018
- 1.227
- 1.042
- 133
- 27
Merhaba , benim 5 aylık bir ilişkim var sürekli beraber vakit geçiren bir çifttiz erkek arkadaşım üniversiteyi balkanlarda bir ülkede okumuş ilk tanistigimizda bazı tamamlamasi gereken dersleri olduğunu söylemişti 1 ay önce sıkı bir şekilde ders calismaya başladı bana , gelecek sene derslerini vermek için çalıştığını söyledi ancak aşırı stres altında ve çok yoğun calisiyor, bende sürekli neden ilgisinin azaldığını bu 1 ayda sorguladım zaman zaman trip attım, kavgalar çıktı, en sonunda öğrendim ki mayısta bir sınavı varmış onun için çalışıyormuş baştan bana söylemediği için yalancı durumuna düşmemek için soyleyememis
En son olay 3-4 gün önce oldu kütüphanede ders çalışıyorduk, sevgilim benden kalem istemeye gelmis bende ınstagramda dolaşıyordum ancak bu 3-4 arkadaşımda şifresi olan fake bir hesap , bende orda yakın bir arkadaşımın arkadaşına erkek arkadaşım ile olan problemleri yazıp barışır miyiz diye sormuştum, yazdığım kişi erkek ancak tek konu sevgilimle yaşadığım problem yanlış tek bir mesaj yoktu , erkek arkadaşım mesajları okudu beni her yerden engelledi ve çekip gitti , akşam da bana çok ağır mesajlar attı, ben ona kendimi ifade etmeye çalıştıkça çıldırıp küfür etti , şu anda konuşuyoruz ama hiç istemiyor gibi tersliyor beni onu aldattigimi söylüyor
Bana fikir verir mısınız ne yapabilirim
En son olay 3-4 gün önce oldu kütüphanede ders çalışıyorduk, sevgilim benden kalem istemeye gelmis bende ınstagramda dolaşıyordum ancak bu 3-4 arkadaşımda şifresi olan fake bir hesap , bende orda yakın bir arkadaşımın arkadaşına erkek arkadaşım ile olan problemleri yazıp barışır miyiz diye sormuştum, yazdığım kişi erkek ancak tek konu sevgilimle yaşadığım problem yanlış tek bir mesaj yoktu , erkek arkadaşım mesajları okudu beni her yerden engelledi ve çekip gitti , akşam da bana çok ağır mesajlar attı, ben ona kendimi ifade etmeye çalıştıkça çıldırıp küfür etti , şu anda konuşuyoruz ama hiç istemiyor gibi tersliyor beni onu aldattigimi söylüyor
Bana fikir verir mısınız ne yapabilirim