Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldik dimi o saatlereNeymiş sorun anlat hele
![]()
O zaman şöyle yapalım ben 11 aylık evliyim ve ilişki sırasında ben ozur dileyerek soyluyorum surtunme yolu ile orgazm olabiliyorum bu normal mi
Yok canım fake değil ciddi ciddi soruyorum ve bunu nasıl alabilirim bilmiyorumBu cok normal. Cinselligi kesfettikce vajinal orgazmi da ogrenirsin.
Umarim fake konu degildir.
Kendimi kullanilmis hissetmek istemiyorum da gece gece
anladım sürtünme kuvvetiÇok da büyük sorun değilmiş ,kolay gelsin
![]()
Bu durum ilk zamanlar onunda garibne gitmiş ee doğal olarak daha yeni söyledi ben bu sorunumu fark edince ona söyledim oda bende ilk birbirimizle olduğumuz için bu konuda oda pek bilgi sahibi değilBence normal bende ilk zamanlar kasıyodum kendimi esim hep kiziyodu yavss yavas biraktim oyle yapmayi meger arkadaslarimla konusunca onlardada oyle olmus ama sumdi oyle sorunlar yok sende normale donersin zamamla esininde yardimci olmasi lazim ama
Evet canım klitoral mişNormal şekilde zevk almıyorsun yani öyle mi?
Vajinal orgazm değil klitoral orgazm seninki. Bununla çok sık karşılaşılır çok tuhaf bir şey değil.
Soramadım kimselere anca kk açabildim oda kaç gundur anca fırsat oldu ya ilk 15 gun zaten beraber olamadık ben çok kastım korkuda vardı ama bu sorunu yeni farkettimBence normal bende ilk zamanlar kasıyodum kendimi esim hep kiziyodu yavss yavas biraktim oyle yapmayi meger arkadaslarimla konusunca onlardada oyle olmus ama sumdi oyle sorunlar yok sende normale donersin zamamla esininde yardimci olmasi lazim ama
Soyle istersen tek ben değilmişim baksanaBen bi taktik uyguluyodum ama simdi nasil soyliyim bilemedim ay ben bugun haydar dumene benzedim ya sen ustte olsan alisana kadar
Ciddimisin iki zevk arasında baya fark varmış amaAy bu sorunmu ben uzun zamandir hatta ilk yaşadığımdan beri oyleyim.![]()