Yardımcı olamayacağınızı biliyorum

Themiscan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
2.662
4.918
333
Yardımcı olamayacağınızı biliyorum. Çünkü bunu öğrenmenin tek yolu test yapmak. 8 aylık oğlum var. Doğumdan beri adet düzensizliğim vardı daha doğrusu şöyle ki; adetim 20 günde bir geliyordu ve sekiz dokuz gün sürüyordu. Doktora gittim herhangi bir sıkıntı yok dedi. Şimdi kızlar. Normal adet döngüsü 28 gün dersek ben üstüne rahat bir 5 gün eklerim ki adet olmadım olacak gibi de değilim..
Cana kıymak istemiyorum ama bu çocuğu doğurmam mümkün değil :( hemen havaya mı girdim bilmiyorum ama depresif bir ruh haline büründüm ki sormayın..

Aldırmayın düşünmeyin bence varsa da. Zaten doğana kadar diğer çocuğunuz 2 yaşına gelecek.

Ama belki de stres yaptığınız için gecikmiştir. Test yapın bakın.

Doğmamış çocuğa don biçmeyin. Korunuyorsanız kuruntu yapıyorsunuzdur ancak korunmadıysanız risk var tabii her zaman olduğu gibi.

Yardımcı olamayacağınızı biliyorum. Çünkü bunu öğrenmenin tek yolu test yapmak. 8 aylık oğlum var. Doğumdan beri adet düzensizliğim vardı daha doğrusu şöyle ki; adetim 20 günde bir geliyordu ve sekiz dokuz gün sürüyordu. Doktora gittim herhangi bir sıkıntı yok dedi. Şimdi kızlar. Normal adet döngüsü 28 gün dersek ben üstüne rahat bir 5 gün eklerim ki adet olmadım olacak gibi de değilim..
Cana kıymak istemiyorum ama bu çocuğu doğurmam mümkün değil :KK43: hemen havaya mı girdim bilmiyorum ama depresif bir ruh haline büründüm ki sormayın..

Canim eger bebek varsa saglik sorununda yoksa cana kiymak cok buyuk gunah...
Sizin tebbirsizliginizin cezasini bi can cekmemeli... Heleki sizin kendi caninizdan bir parca bir evlat... Lutfen birdaha dusunun...

Canim eger bebek varsa saglik sorununda yoksa cana kiymak cok buyuk gunah...
Sizin tebbirsizliginizin cezasini bi can cekmemeli... Heleki sizin kendi caninizdan bir parca bir evlat... Lutfen birdaha dusunun...
Şimdi bakıyorum kendi oğluma emekliyor kahkaha atıyor ya varsa Nasıl kıyacaksın diyorum..

Evet yalnızca bir kez korunmadan ilişkiye girdik o da geri çekilme ile oldu.. İlk bebeğim aylarca uğraşınca oldu.. Ay bilemiyorum.

Keşke ertesi gün hapı alsaydınız, geri çekilme bir korunma yöntemi değil o yüzden kesin konuşmak imkansız ama belki başarılı bir geri çekilme olmuştur şanslı gününüze denk gelmiştir ve olmamıştır bir şey.
Umarım istemediğiniz bir durumla karşılaşmazsınız. Henüz cana kıyma mevzusunu düşünmeyin daha ortada bir gebelik yok, düşünmek için vaktiniz de var. Önce vakti gelsin test yapın sonuca göre bunları düşünün, boş yere kendinize eziyet etmeyin.

Bence hamile degilsiniz.
Bahsettiginiz dusunceler, lohusalik halleri dusuncelerinizi olumsuz etkiliyor benim lohusalik olumsuzlugum 2 yil.surmustu.
Allah a tevekkul edin.Hayirlisi neyse onu isteyin ve bol.bol.insirah suresini okuyun.

Keşke ertesi gün hapı alsaydınız, geri çekilme bir korunma yöntemi değil o yüzden kesin konuşmak imkansız ama belki başarılı bir geri çekilme olmuştur şanslı gününüze denk gelmiştir ve olmamıştır bir şey.
Umarım istemediğiniz bir durumla karşılaşmazsınız. Henüz cana kıyma mevzusunu düşünmeyin daha ortada bir gebelik yok, düşünmek için vaktiniz de var. Önce vakti gelsin test yapın sonuca göre bunları düşünün, boş yere kendinize eziyet etmeyin.
Evet haklısınız. tek bir hap da 48 tl.. Sanırım tecavüze uğrayan doğursun devlet bakar politikasının bir uygulama şekli.. Konuştuk eşimle eşim yok kesinlikle bir şey olmaz Dedi ama bilmiyorum

Bence hamile degilsiniz.
Bahsettiginiz dusunceler, lohusalik halleri dusuncelerinizi olumsuz etkiliyor benim lohusalik olumsuzlugum 2 yil.surmustu.
Allah a tevekkul edin.Hayirlisi neyse onu isteyin ve bol.bol.insirah suresini okuyun.
Ben de çok ağır bir lohusa depresyonu geçirdim. Hala da etkilerini yaşıyorum. Evet onla da ilgili olabilir

Back
X