YARDIMCI OLUN LUTFEN.. hamılelık testınde ıkıncı cızgının sılık cıkması

neriko

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
146
102
18
32
dun sabaha karsı adetım gecıkmemesıne ragmen cocuk yapmayı denedıgımız ıcın test yaptım ve bıraz sılık cıktı hamılelık belırtısını gosteren cızgı.. dun aksam uzerı miratech ekren gebelık testı aldım tekrar yaptım ondada aynı sekılde cıktı sızce hamılemıyımm...

Hayırlı Olsun canım Hamilesin Allah Kucağına Almayı Nasip etsin İnşallah ..

Muhtemelen hamilesiniz.
Beklenen adet gününüz gelince kan testi yaptırın. Kaç gün kaldı?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah.

Canim bende adetime bir kac gun kala test yapmistim. Silik cikmisti. Kan testi yaptirmistim. Sende kan testi yaptir. Dr kan testi istiyor zaten. Ona gore dr randevu alman gerekecek. Hamilesin buyuk ihtimal.

bayramdan tatılınden dolayı yapmadılar kan testı ama sankı gunler gecmıyo herkes hamılesın dıyor ınşallah cok ıstıyoruz olmasını allahım ınsallah herkese nasıp etsın :)

Canim bende adetime bir kac gun kala test yapmistim. Silik cikmisti. Kan testi yaptirmistim. Sende kan testi yaptir. Dr kan testi istiyor zaten. Ona gore dr randevu alman gerekecek. Hamilesin buyuk ihtimal.
senınde aynı sekılde silikmi cıkmıstı canm

senınde aynı sekılde silikmi cıkmıstı canm
Evet adetime bir kac gun vardi. Ovulasyon testi pozitifti. Ovulasyon testi hamileligide gisterebiliyor diye yazi okumustum. Oyle olunca hamilelik testini de yaptim . Silikti. Ucuz bi testerdı. Sonra kan tahlili yaptirdim.

yaptırıcamm zaten.. cevremdekı cogu kısı hamılesın dıyor ınsallah %1 lik ıhtımal bana denk gelmemıstır

Benimde adetime daha vardı ikinci çizgi silik çıkmıştı, hastaneye gidip kan testi yaptırdım. Pozitif

hep aklımda tamda bayrama denk geldı hayırlısı herseyınn ogrenıcez zaten oyle yada boylee :)
Nasıl test yapmıyorlar yaa ben akşam yaptırdım. Sonucu da iki saat içinde aldım. Özel bir hastaneye git hemen yapiyorlar. 20-30 tl gibi bir ücret alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…