Canim bende adetime bir kac gun kala test yapmistim. Silik cikmisti. Kan testi yaptirmistim. Sende kan testi yaptir. Dr kan testi istiyor zaten. Ona gore dr randevu alman gerekecek. Hamilesin buyuk ihtimal.dun sabaha karsı adetım gecıkmemesıne ragmen cocuk yapmayı denedıgımız ıcın test yaptım ve bıraz sılık cıktı hamılelık belırtısını gosteren cızgı.. dun aksam uzerı miratech ekren gebelık testı aldım tekrar yaptım ondada aynı sekılde cıktı sızce hamılemıyımm...
senınde aynı sekılde silikmi cıkmıstı canmCanim bende adetime bir kac gun kala test yapmistim. Silik cikmisti. Kan testi yaptirmistim. Sende kan testi yaptir. Dr kan testi istiyor zaten. Ona gore dr randevu alman gerekecek. Hamilesin buyuk ihtimal.
suan fotograf bılgısayarımda yok ama yarın yukleyebılırım..Testin resmini yükleyebilir misiniz?
telden de oluyo cnmsuan fotograf bılgısayarımda yok ama yarın yukleyebılırım..
Evet adetime bir kac gun vardi. Ovulasyon testi pozitifti. Ovulasyon testi hamileligide gisterebiliyor diye yazi okumustum. Oyle olunca hamilelik testini de yaptim . Silikti. Ucuz bi testerdı. Sonra kan tahlili yaptirdim.senınde aynı sekılde silikmi cıkmıstı canm
suan fotograf bılgısayarımda yok ama yarın yukleyebılırım..
Pztesi kan testi yaptir. Cok az testerler pozitif yanlis sonuc veriyor. Buyuk ihtimal hamilesin. Hayirli haberlerini bekliyorum
telden de oluyo cnm
pazartesii olsun artık sabırsızlanıyorummm.. inşalah banada nasip olur.. sızın ıcınde hayırlı olsunnnn cnmBenimde adetime daha vardı ikinci çizgi silik çıkmıştı, hastaneye gidip kan testi yaptırdım. Pozitif
Bir seylerle oyalan zaman cabuk gecer :)pazartesii olsun artık sabırsızlanıyorummm.. inşalah banada nasip olur.. sızın ıcınde hayırlı olsunnnn cnm
hep aklımda tamda bayrama denk geldı hayırlısı herseyınn ogrenıcez zaten oyle yada boylee :)Bir seylerle oyalan zaman cabuk gecer :)
Nasıl test yapmıyorlar yaa ben akşam yaptırdım. Sonucu da iki saat içinde aldım. Özel bir hastaneye git hemen yapiyorlar. 20-30 tl gibi bir ücret alıyorlar.hep aklımda tamda bayrama denk geldı hayırlısı herseyınn ogrenıcez zaten oyle yada boylee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?