ben kuşadasında yasıyorum ve malesef hem aksam uzerı gıttım hemde sabaha karsı yıne gıttım hastaneye ama yapmadılar bayramdan sonra dedıler suan yapamayız dedıler ozel hastanelerıde aradım bayramdan sonra dedıler...Nasıl test yapmıyorlar yaa ben akşam yaptırdım. Sonucu da iki saat içinde aldım. Özel bir hastaneye git hemen yapiyorlar. 20-30 tl gibi bir ücret alıyorlar.
Aa çok şaşırdım. Ben de tatil sebebiyle Akçay dayim. Edremit gibi bir yerde yaptirdim. Hatta tek ben gittim sanırım. Arar aramaz tanıdı hemen laboratuvardaki kişi. Sonucu aklında tutmuş. Boşa kuruntu yapmissiniz falan dedi bana.ben kuşadasında yasıyorum ve malesef hem aksam uzerı gıttım hemde sabaha karsı yıne gıttım hastaneye ama yapmadılar bayramdan sonra dedıler suan yapamayız dedıler ozel hastanelerıde aradım bayramdan sonra dedıler...
sızde gebelık testı ıcınmı gıttınızzAa çok şaşırdım. Ben de tatil sebebiyle Akçay dayim. Edremit gibi bir yerde yaptirdim. Hatta tek ben gittim sanırım. Arar aramaz tanıdı hemen laboratuvardaki kişi. Sonucu aklında tutmuş. Boşa kuruntu yapmissiniz falan dedi bana.
Evet. Sat 9 ağustos. 9 eylülde kan tahlilim 720 çıktı. Bu üçüncü gebeliğim. Bir kızım var bir de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Ikisinde de ogrendikten hemen sonra midem bulanmaya başlamıştı. Simdi 6. Haftadayim. Doktora da gidemedim kese falan gormedim. Midem de bulanmiyor. Acaba değerler düştü kimyasala mi döndü diye kontrole gittim. Tamamen kuruntu yani. 10136.4 gibi bir sonuç çıktı.sızde gebelık testı ıcınmı gıttınızz
malesef bızım burda yapmadılar.. o yuzden mecbur beklıycemm.. sevındım senın adınaa allahım sagsalım kucagınaa almayı nasıp etsın inşallah.. :)Evet. Sat 9 ağustos. 9 eylülde kan tahlilim 720 çıktı. Bu üçüncü gebeliğim. Bir kızım var bir de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Ikisinde de ogrendikten hemen sonra midem bulanmaya başlamıştı. Simdi 6. Haftadayim. Doktora da gidemedim kese falan gormedim. Midem de bulanmiyor. Acaba değerler düştü kimyasala mi döndü diye kontrole gittim. Tamamen kuruntu yani. 10136.4 gibi bir sonuç çıktı.
ben kuşadasında yasıyorum ve malesef hem aksam uzerı gıttım hemde sabaha karsı yıne gıttım hastaneye ama yapmadılar bayramdan sonra dedıler suan yapamayız dedıler ozel hastanelerıde aradım bayramdan sonra dedıler...
bırtek bızım burda yapmıyolar sanırımmCanım ben 3 kere acile gittim ve hiç bir sorun yaşamadan yaptırdım
Canım inan bana beklediğine pişman olmayacaksın beklemek zor biliyorum ama indimi çıktımı stresin olmayacak en azından yüksek çıkar büyük ihtimalle hafta içide keseni görürsün inşaAllahbırtek bızım burda yapmıyolar sanırımmsaka gıbı ılgılenmek ıstemıyolarr..
kan testı sonucundan sonra rahatlıyıcam ınşallahh.. cok tesekkur ederımm allahım herkesın gonlune gore versın..Canım inan bana beklediğine pişman olmayacaksın beklemek zor biliyorum ama indimi çıktımı stresin olmayacak en azından yüksek çıkar büyük ihtimalle hafta içide keseni görürsün inşaAllah
inşallah dogrudur.. allah gonlumuze gore versın .)Bende bugun silik de olsa 2. Cizgiyi gordum. Umarim dogrudur yaaa.
inşallah hamıleyımdırr :) tesekkur ederımm.. son bır gun kan testı ıcınBence de hamilesiniz ama kan testi em güvenilirş.şimdiden hayırlı olsun
inşallah hamıleyımdırr :) tesekkur ederımm.. son bır gun kan testı ıcın
bence yapmalısın benımde sılıktı ama ıkıncıyı hatta ucuncuyu bıle yaptım hepsı cıktı bence yap inşallah senınde vardır ama yoksa zaten sılıkte olsa cıkmaz dıye bılıyorummm..Merhaba arkadaslar size bı sorum olabilir mi? Ben adetıme 5 gun kala idrar testı yaptım cızgı cok sılıkte olsa göruluo. İkinci testı yapmaya korkuorum ıcımdeki umut gıdecek dıye. Ikıncı cızgı ya tekrar cıkmazsadıyr.ılk tecrubem bu.yardım ve deneyımlerınızı paylasmanızı cok rica edıorum
inşallah yarın kesın sonucu ogrenıcemmmm canm :)Büyük ihtimal hamilesindir canım
Hayırlı olsun canım hamilesin :) Allah isteyen herkese nasip etsinKızlar kan testi yaptırdım şimdi netten ogrendim 144,5 hamileyim demekmi bu.. oglenden sonraya kaldigi icin kan vermem suan anca ogrenebildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?