YARDIMCI OLUN LUTFEN.. hamılelık testınde ıkıncı cızgının sılık cıkması

Nasıl test yapmıyorlar yaa ben akşam yaptırdım. Sonucu da iki saat içinde aldım. Özel bir hastaneye git hemen yapiyorlar. 20-30 tl gibi bir ücret alıyorlar.
ben kuşadasında yasıyorum ve malesef hem aksam uzerı gıttım hemde sabaha karsı yıne gıttım hastaneye ama yapmadılar bayramdan sonra dedıler suan yapamayız dedıler ozel hastanelerıde aradım bayramdan sonra dedıler...

Aa çok şaşırdım. Ben de tatil sebebiyle Akçay dayim. Edremit gibi bir yerde yaptirdim. Hatta tek ben gittim sanırım. Arar aramaz tanıdı hemen laboratuvardaki kişi. Sonucu aklında tutmuş. Boşa kuruntu yapmissiniz falan dedi bana.

sızde gebelık testı ıcınmı gıttınızz

sızde gebelık testı ıcınmı gıttınızz
Evet. Sat 9 ağustos. 9 eylülde kan tahlilim 720 çıktı. Bu üçüncü gebeliğim. Bir kızım var bir de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Ikisinde de ogrendikten hemen sonra midem bulanmaya başlamıştı. Simdi 6. Haftadayim. Doktora da gidemedim kese falan gormedim. Midem de bulanmiyor. Acaba değerler düştü kimyasala mi döndü diye kontrole gittim. Tamamen kuruntu yani. 10136.4 gibi bir sonuç çıktı.

malesef bızım burda yapmadılar.. o yuzden mecbur beklıycemm.. sevındım senın adınaa allahım sagsalım kucagınaa almayı nasıp etsın inşallah.. :)

Canım ben 3 kere acile gittim ve hiç bir sorun yaşamadan yaptırdım

bırtek bızım burda yapmıyolar sanırımm saka gıbı ılgılenmek ıstemıyolarr..
Canım inan bana beklediğine pişman olmayacaksın beklemek zor biliyorum ama indimi çıktımı stresin olmayacak en azından yüksek çıkar büyük ihtimalle hafta içide keseni görürsün inşaAllah

Canım inan bana beklediğine pişman olmayacaksın beklemek zor biliyorum ama indimi çıktımı stresin olmayacak en azından yüksek çıkar büyük ihtimalle hafta içide keseni görürsün inşaAllah
kan testı sonucundan sonra rahatlıyıcam ınşallahh.. cok tesekkur ederımm allahım herkesın gonlune gore versın..

Merhaba arkadaslar size bı sorum olabilir mi? Ben adetıme 5 gun kala idrar testı yaptım cızgı cok sılıkte olsa göruluo. İkinci testı yapmaya korkuorum ıcımdeki umut gıdecek dıye. Ikıncı cızgı ya tekrar cıkmazsadıyr.ılk tecrubem bu.yardım ve deneyımlerınızı paylasmanızı cok rica edıorum

inşallah hamıleyımdırr :) tesekkur ederımm.. son bır gun kan testı ıcın

Canım bende bat gelmeden erken gebelik testinde öğrendim seninde var bence hayırlı uğurlu olsun şimdiden

bence yapmalısın benımde sılıktı ama ıkıncıyı hatta ucuncuyu bıle yaptım hepsı cıktı bence yap inşallah senınde vardır ama yoksa zaten sılıkte olsa cıkmaz dıye bılıyorummm..

Kızlar kan testi yaptırdım şimdi netten ogrendim 144,5 hamileyim demekmi bu.. oglenden sonraya kaldigi icin kan vermem suan anca ogrenebildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…