yardımcı olun lutfen

sevvim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
172
0
96
36
Çanakkale
kızlar ben 1 bucuk senedır nısanlıyım ve yaza dugunum var bız nısanlımla 6 aydır ılıskıye gırıyoruz ama korunma yontemı olarak dısa bosalmayı kullanıyoruz ben aslında hap kullanmak ısıtıyorum ama doktora gorunmek gerektıgı ıcın onuda alamıyoruz napmam gerekıyo yardımcı olurmusunuz :nazar:

Canım hap ıcın doktora gıtmen en uygunu ama dırek eczanedende alabılırsın.Ben yasmın kullanıyorum en zararsızı o oldugu ıcın eczacı bana onu verdı.Yalnız ıcıne bosalmadan bır ay once kullanmaya baslaman lazım ıkıncı kutuda tam etkısını gosterır.:kahve:

doktora görünmekte ne varki? Ben hiç cinsel deneyim yaşamadım ama bence doktor hap vermek için cinsel bölgene bakmazki. Hap için senin o maddeye karşı alerji yapıp yapmayacağına, bi yan etkisi olup olmayacağına bakar bence. En iyisi sen bi doktora görün derim...

Neden doktora gitmiyorsunki??CADIARZU

Hem uyguladigniz korunma yöntemi pek emniyetli bir yöntem degil yani her an hamile kalabilirsin bence buna güvenmeyin...:1no2:

dogum kontrol hapi almakta ne varki hadi onu almiyorsunuz prezervatif kullanin bari yarin bir gun hamile kalirsan ne olucak dusunuyor musunuz bunu?
yasmin i herkes oneriyor nerdeyse bi doktora danisip alman lazim tabiki..

Güzel kardesim, bir an önce hap kullanmaya baslamalisin.

Bu yöntem hic güvenilir degil. Sonra yine korunma yöntemlerinin hicbiri 100% degil.

Cok dikkatli ol canim. Istersen bir de yumurtlama günlerini hesapla.

yasmin yan etkisi yok bildiğim kadarıyla bence onu kullan böyle risklere girme... senin kullandığın yöntem çokda sağlıklı değil... yani bu şekilde hamile kalmam die düşünüyorsan yanılıyorsunaynı hatayı yapan bir çok kişi bu nedenle ilk çocuklarını aldırmak zorunda kaldılar... şimdiden işi sağlama alda sonradan üzülme cnm ...umarım ilişkindede allah tamamına erdirir çok mutlu olmanı dilerim

canım açıkçası cesaretine hayran kaldım demirden korkan trene binmez bence hap kullanmak senin şuanda içinde bulunduğun şartlar yanında komik bir ayrıntı kalır....sei tenzi ederek söylemeliyim asla kırmak anlamında değil ama neden evlenmeyi beklemediniz?tabiki senin seçimin..ama bence beklemeliydin evli bir bayan hatta belkide ablanım ileriki hayatın için attığın adımlara dikkat et....mutluluğun huzurun kaçmasın.....

sevvim bence yanlis yaptin be güzelim.. cünki ilerde bizim bu erkek milleti ilerde senin basina kalkabilir.. ke$ke ke$keee dersin... ama gec kalmi$in be tatlim. üzüldüm.. bari hap kullan veya condom!
gelin ata binmi$ ya nasip demi$
allah yardimcin olsun!

yok nısanlım cok ıyı bırıdır cok uzun surende bı bırlıktelıımız oldu bu yaz evlenıyoduk beklenmedık seyler oldu yaza kaldı dugun ama hapın ısmı konusunda kararsızım

beni ilgilendirmez ama hem bir anlık oldu diyosun hemde 6 aydır ilişkin varmış.inşallah hamile kalmazsın.condom kullan işte yan etkiside yoksositososito

hiç güvenilir bir yöntem değil mazallah düğünden önce hamile falan kalırsın(evli olduğumuz halde biz bu yönteme güvenemiyoruz)
en iyisi siz prezervatif kullanın derim evlenince istersen hapa geçersin...

Geri çekilme yöntemi kesinlikle bir korunma yöntemi değildir.

Komşumuz bu yöntem sayesinde 4. bebeğini dünyaya getirdi.:icecream:

İmkan varken, insanlar neden işini sağlama almazki...:sm_confused:

merhaba,

bu riski göze almayıp bence bir an önce bir doktora danışıp doktor kontrolünde bir ilaca başlamalısın.bende adet düzenleyici olarak yasmin kullanıyorum evet en zararsızı belki ama herkes için değil. en iyisi doktora danışmak. sonrasında kafan rahat olur :)
kolay gelsin canım ..

doktora neden görünmüyorsun :uhm: eczaneden almak direkt hap kullanmak güvenli mi sanıyorsunkaydirigubbakcemile

Back
X