nasıl belli etmeliyim? 2 senedir sevgilim yok bu gönül meselelerinden uzak kaldım uzun süreli bi ilişkiden sonra..o yüzden nasıl davranıcağımı nasıl yaklaşıcağımı bilmiyorum hatta bazen yanlış anlar diye ödüm kopuyo..çünkü ben bu konularda erkeğin adım atmasını isterim..kendimi kasıyorum bazen..nolur bi akıl fikir verin yahu!!!
Bence her şeyi akışına bırak canım,hiç acele etme. Çünkü en güzel zamanlar bu zamanlar. Ne sevgilisin ne değilsin daha heyecanlı :) tabi ki ilk adımı ondan beklemen gerektiğini düşünüyorum ama dediğim gibi sindire sindire tadını çıkararak yaşa bu günleri. Daha iyi tanımaya çalış.
Bol şans :)
Senden hoslaniyor gibi ama sanki ufak bi adim bekliyor. Yani o baya belli etmis ailesinin yanina gittiginde zor sartlarda da olsa bi sekilde ulasmis konusmak istemis ve senden bi tepki goremeyince kendini geri cekmis gibime geldi nedense :)
senden hoşlanmış olabilir ama uzun sürmemiş evlenmyei düşünüyor ama seni tartmış belkide aradığı özellikleri bulamamış vazgeçmişitir. bu dengesizlik değil . eğer üzerine gidersen bence sen üzülrüsün. yaptığınız konuşmalrı derinlemesene tart bence duygularını belli edersen pek olmaz ama dürüstçe sorabilirsin bu davranış farkını sorabilirmiyim diye. sen yine sen ol. keşke her çağırdığında gitmeseydin aşk emek ister . bunu başarabilmek zor ama biraz kolaylıkla kazanılan çok şey değerli olmuyor. zorlukla kazanılan şeyler değerli oluyor. bunu yapabilsek keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?