yardımcı olun valla çatlıcam..

nenisil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
71
1
96
Eskişehir
kızlar bana yardımcı olun çatlıcam yoksa yakın bir arkadaşımın vasıtasıyla aylar önce bir erkek arkadaş edindim ama normal herşey aynı ortamda bulunduk muhabbetten ibaret bir arkadaşlıktı..fakat son zamanlarda yalnız zaman geçirmeye başladık bana geldi dışarı çıktık birlikte flan sabahlara kadar muhabbet ettik bende hoşlanma belirtileri başladı çünkü acayip keyif alıyorum onunla geçirdiğim zamandan ve sürekli onu düşünüyorum o da ne zaman aynı ortamda buluşsak benle uğraşmaya başladı tatlı tatlı..ondan da aynı elektriği alıyorum..aynı şehirde oturuyoruz fakat 1 haftalığına ailesinin yanına gitti (1 saatlik yol)..orada telefon hiç çekmiyor..çeken tek bir yer var ve geçen gece oraya gitmiş beni çaldırdı(uyuyorumdur diye aramak istememiş)..aradım 2 saat flan konuştuk..paso geyik yapıyoruz tabi ciddi konulardan da bahsediyoruz..niyeti kötü değil kesinlikle öyle olsa evde yalnızken anlardım zaten..ayrıca çok kibar ve efendi bi tip..dönüşte birlikte film izleyelim dedi..sizce benden hoşlanıyor mudur? ne yapmalıyım? duygularımı içimde yaşıyorum resmen..bu arada ben akrebim o yengeç

bu erkek milletine güven olmaz.ama hoşlanıyo oda senden belli.duygularını açması yakındır.sende biraz yardımcı ol bence ona.

nasıl belli etmeliyim? 2 senedir sevgilim yok bu gönül meselelerinden uzak kaldım uzun süreli bi ilişkiden sonra..o yüzden nasıl davranıcağımı nasıl yaklaşıcağımı bilmiyorum hatta bazen yanlış anlar diye ödüm kopuyo..çünkü ben bu konularda erkeğin adım atmasını isterim..kendimi kasıyorum bazen..nolur bi akıl fikir verin yahu!!!

Bence her şeyi akışına bırak canım,hiç acele etme. Çünkü en güzel zamanlar bu zamanlar. Ne sevgilisin ne değilsin daha heyecanlı :) tabi ki ilk adımı ondan beklemen gerektiğini düşünüyorum ama dediğim gibi sindire sindire tadını çıkararak yaşa bu günleri. Daha iyi tanımaya çalış.
Bol şans :)

ya geçenlerde onsuz bişeyler yaptık diye bana mesaj attı geyikle karışık sitemli bir mesajdı..ben de aradım konuştuk flan yine gırgır şamata yaptık..geçen gün de başka bi arkadaşımızın da geleceği bir buluşma ayarlamak için aradım ben lafa girmeden gelsene çarşıdayım dedi..oturduk karşılıklı bişeyler içtik..konuştuk hayata dair..benim için karşı tarafla paylaşım çok önemli güzellik flan fasa fiso dedi eğlenmek isterim ben kız arkadaşımla dedi..iş durumundan maddiyattan konuşuldu..örnek verirken mesela biz evliyiz diye başladı lafa..eve bıraktı gece..ama gel gör ki bi daha ne mesaj ne arama 2 gündür tık yok :44:evvelsi gün de arkadaşım uzun bi süre olmıcağı için buluşalım bizimkilerle dedi..o da vardı ortamda ama hiç önceki davrandığı gibi davranmadı..bu dengesizlikler beni cidden çok sinirlendiriyor!!

ya kızlar aynı durumu ya da buna benzer bişeyler yaşayan yok mu allasen? belki biriniz bir tavsiye verirsiniz güzel bişeylere vesile olursunuz fena mı =))

Senden hoslaniyor gibi ama sanki ufak bi adim bekliyor. Yani o baya belli etmis ailesinin yanina gittiginde zor sartlarda da olsa bi sekilde ulasmis konusmak istemis ve senden bi tepki goremeyince kendini geri cekmis gibime geldi nedense :)

senden hoşlanmış olabilir ama uzun sürmemiş evlenmyei düşünüyor ama seni tartmış belkide aradığı özellikleri bulamamış vazgeçmişitir. bu dengesizlik değil . eğer üzerine gidersen bence sen üzülrüsün. yaptığınız konuşmalrı derinlemesene tart bence duygularını belli edersen pek olmaz ama dürüstçe sorabilirsin bu davranış farkını sorabilirmiyim diye. sen yine sen ol. keşke her çağırdığında gitmeseydin aşk emek ister . bunu başarabilmek zor ama biraz kolaylıkla kazanılan çok şey değerli olmuyor. zorlukla kazanılan şeyler değerli oluyor. bunu yapabilsek keşke.

Senden hoslaniyor gibi ama sanki ufak bi adim bekliyor. Yani o baya belli etmis ailesinin yanina gittiginde zor sartlarda da olsa bi sekilde ulasmis konusmak istemis ve senden bi tepki goremeyince kendini geri cekmis gibime geldi nedense :)

şuan işsiz ve bunu sorun yapmaya başladı..ben çalışıyorum,çevremde bu konuyu paylaştığım arkadaşlarım belki de iş durumlarından dolayı kaygıları vardır ve bu yüzden geri duruyordur diyolar..ben de hep buna yordum ama ben daha en başta bu konularda geyik döndürürken ben hoşlandığımı hayatta belli edemem demiştim..hatta telefondaki konuşmamızda da evlenme teklif edebilir kızlar demişti ben de hayatta yapamam öyle bişey demiştim..o da sen de ne hoşlandığını belli edyosun ne evlenme teklif ediyosun diye dalga geçti =) ya bilmiyorum bıraktım akışına nolursa olsun..teşekkür ederim verdiğin fikirler için

en son karşılıklı konuşmamızda ben buna gittiği bi düğünde güzel kız var mıydı diye yem attım..o da annemler bi tane söylediler ama olsa nolcak karşılıklı muhabbet edemedikten sonra flan demişti..ben karşımdakiyle eğlenmek isterim paylaşımım olsun isterim demişti..yani resmen bizim durumumuzdan bahsetmişti..bi de iş muhabbetleriyle ilgili durumlardan açılmıştı ben senden az kazansam sorun etmez misin diye sormuştu..ben de benim için erkeğin ne kadar kazandığı değil çalışıp çalışmadığı önemlidir dedim..o gün çok güzel vakit geçirmiştik..bilmiyorum yani son anda iş muhabbetini mi taktı kafaya nedir?ben çalışıyorum o hala iş bulamadı =(

Canım sevgilimle ben de bir süre arkadaştık.O da aynı şekilde bana ilgili davranıyordu.Senden hoşlanıp hoşlanmadğını kesin anlamak istiyorsan "alınganlık yapıp yapmadığına bak" .Çünkü seven erkek kırılınca tavır alır alınır. Bi şekilde de belli ediyorlar.Sabret açılacağı varsa da sen adım atmasa da gelir söyler.Zamana bırak.Gerçektende en güzel zamanlar o zaman.Beraberken o tutku gidiyor kavga , düvüş vs.. :))
bir de ben benimkinde farkettiklerim (yardımcı olcaksa);
Toplu arkadaşlarla otururken tek kelime edicek diye ağzıma bakardı , bişey desem ilk yorumu hemen o yapar , ilgilenirdi
Oturup kalkışına yanındaki hareketlerine dikkat et.Beden dilinden anlıyorsun çoğu şeyi.Ben ne yapsam otomatikman o da onu yapıyordu.(elimş kolumu oynatsam , bacağımı hareket ettirsem falan ) hani derler ya insan hoşlandığı kişinin huyunu alır onun gibi davranır gibi--
moralimin bozuk olduğunu ilk o anlardı
hasta olsam gider biyerlerden ilaç bulurdu
her gün mesaj atp ne yaptığımı merak ediyordu, susmak bilmiyodu , beraberken(konuşurken) de çok saçmalıyordu . (seven erkek hertürlü dengesizliği yapıyor heyecandan )
öyle 2 ay böyle devam etti sonra açılmıştı bana

ne güzel anlatmış jenny. sen ilk önce ondan hoşlansan anlayamazdın bence. ama o sana karşı senden çok fazla şey hissediyormuş demekki. bazen kadınlar yanlış anlayabiliyor. herişeyi oluruna bırakmak lazım. hayat bu belli e sormak lazım.

sen göremezsin bence ben olsam yakın arkadşıma aşık birini anlarım. jestler fazla olur mimikler farkında olmadan gülümsemeye başlar. daha fazla göz teması olur sanki. kıskanmalar göz takipleri olur sanırım.

Son düzenleme:
çok teşekkürler verdiğiniz fikirler için çok sağolun ama bayadır arayıp sormuyo mesaj atmıyo galiba yanlış alarmmış..ben yanlış anlamışım..sağlık olsun hayırlısı böyleymiş arkadaş olarak kalmak da tatmin edici benim için..yine de bir gelişme olursa yazıcam size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…