Yardimci olun?

burcuguzel777

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
4
0
1
29
Arkadaşlar merhaba ismim burcu benim kuzenim 18 yaşının içinde doldurmasına 2 ayı var ama hamile kalmış nişanlısından annesiyle kontrole gidecekler bi problem olur mu 18 i doldurmasına 2 ayı var ve yanında anneside olacak jinekolog problem yaratır mı babasının.henuz haberi.yok öğrenmesini istemiyoruz bilgisi olan yardımcı olsun 18 yaşından ince hamile kalan veya tanıdığı olan vs. lütfen bekliyorum

Öncelikle daha reşit bile değil. Hamile olması problem olur diye biliyorum. Annesi ne kadar bilirse bilsin. Doktor tabi ki görevini yerine getirir muayene eder ama çocuğun istismarı olarak kabul ediliyor. Aileniz de küçücük kızı acelesi var gibi nişanlamışlar, aferin.

Düşünceniz doğru Ama söyle bisey var nişanlısı çocukluk aşkı.gibi. bisey liseyi bitirdiler ve hamile olduğunu öğrendik annesiyle gitmesi de problem yaratırsa bilmiyoruz ne yapicaz

Düşünceniz doğru Ama söyle bisey var nişanlısı çocukluk aşkı.gibi. bisey liseyi bitirdiler ve hamile olduğunu öğrendik annesiyle gitmesi de problem yaratırsa bilmiyoruz ne yapicaz

Ne olursa olsun doktora gitmesi lazım. Allah korusun gebelikle ilgili bir sıkıntı olursa ne yapacaksınız. Annesiyle beraber gitsin muayene olsun. Zaten kadın doğum doktorları reşit olmadan tek başına muayene yapmıyor.

Evet haklisiniz zaten evlenecekler 2.3 ay sonra tek problem baba biraz sınırlı duymaması gerekiyor o yüzden sorun yaratır mı diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…