Yardımcı olun

Kızlar merhaba
Lütfen yardımcı olun
Koronanın vermiş olduğu bunalım mı yoksa gerçekten cazip bir fikir mi yardım edin
Bu dönemde biliyorsunuz hepinizin olduğu gibi benim çocuklarımda aşırı bunaldı.
Evde tv deki netleri kopardık
Tablete şifre koyduk ve eşimle ikimizde çalışıyoruz özellikle evde nette olmayınca büyük oğlum deli gibi sıkıldı.
Eşimin ailesinin bulunduğumuz ilçenin deniz kenarı kısmında müstakil evleri var iki katlı
Bizim eşimle daha önceden oranın üst katına çatı katı yapmak fikri vardı aklımızda
Şimdi ben nisan mayıs gibi işten ayrılıcam
1yıl olmadı yeni bir daire aldık kredimiz var
Ben daireyi kirayı verip krediyi karşılasa biz çatı kat yapıp gitsek diyorum pişman olur muyum
Ev bahçeli mandalina-erik-kiraz-incir-ayva-zeytin bahçe de bunlar dışında da ağaç var.
Ev bahçeli evler diye adlandırılan taraf olduğu için yazlıkçı kesim daha çok ama 1.katta kiracı var
Hayalim şöyle iki odalı geniş salonlu bir çatı katı evin yeri büyük bu arada
Ama düşündüren şu ki
Ben işten çıkınca sıkılır mıyım?
Pandemiden dolayı mı bunaldım dairelerden
Annemle aynı sitedeyiz özler miyim?
Lütfen yardım edin yanlış karar vermeyim:)
Orayı yazlık gibi kullansanız nasıl olur

İşle ilgili konu açmıştım daha önce
Teşekkür ederim yorumunuz için
Evet beni düşündürende sıkılır mıyım pişman olur muyum

ben genelde emekli olanların vs de yer değiştirmesini önermem

yani geçişlerin kademeli olmasını tavsiye ederim

işi bırakacaksam alıştığım ortamda kalmalıyım yani bunalmamın yahut hayatımdaki değişikliğin sebebini gerçekten anlamalıyım

hani çocuğa ek gıda verir gibi

karışık verirsek hangisi alerji yaptı bilemeyiz

şimdi hem işi bırakır hem taşınırsınız sonra taşındım da bunaldım der geri dönersiniz ama aslında o evde olmanın bir sıkıntısı yoktur

lakin ben yine de çocukların arkadaşları vs önemli derim

bir gün oğlum ilkokula giderken eşimle sohbet ediyorduk okulun o tarafa bir yere mi taşınsak diye ama o kadar paramız yoktu zaten

birden oğlum başladı ağlamaya, benim sitede arkadaşlarım var onlardan ayrılmam diye

evet çocuklar yeni arkadaşlar edinebilir ama akranı olmaması zor, oğlumun arkadaşının annesi diyordu sizin sitede çok çocuk varmış benim oğlan da özeniyor diye, sizin oralara mı taşınsak diyordu

Aslında çok çok güzel olur
Ama diğer evinde kredisi var ya en azından öder kirasıyla dedim di:)
Doğru da şimdi koronadan dolayı bunalımdayız hepimiz. Ben de bulunduğum şehri terk edeyim diyorum çünkü çok bunaldım. Bence önümüzdeki yazı geçirip tekrar durumu değerlendirin

ben genelde emekli olanların vs de yer değiştirmesini önermem

yani geçişlerin kademeli olmasını tavsiye ederim

işi bırakacaksam alıştığım ortamda kalmalıyım yani bunalmamın yahut hayatımdaki değişikliğin sebebini gerçekten anlamalıyım

hani çocuğa ek gıda verir gibi

karışık verirsek hangisi alerji yaptı bilemeyiz

şimdi hem işi bırakır hem taşınırsınız sonra taşındım da bunaldım der geri dönersiniz ama aslında o evde olmanın bir sıkıntısı yoktur

lakin ben yine de çocukların arkadaşları vs önemli derim

bir gün oğlum ilkokula giderken eşimle sohbet ediyorduk okulun o tarafa bir yere mi taşınsak diye ama o kadar paramız yoktu zaten

birden oğlum başladı ağlamaya, benim sitede arkadaşlarım var onlardan ayrılmam diye

evet çocuklar yeni arkadaşlar edinebilir ama akranı olmaması zor, oğlumun arkadaşının annesi diyordu sizin sitede çok çocuk varmış benim oğlan da özeniyor diye, sizin oralara mı taşınsak diyordu
Halkısınız

Bu siteyede yeni taşındık oğlumun arkadaşlığı henüz oturmadı

Ayrıca yazın sürekli bahçeli eve gittiğimiz için orada da arkadaşları var:)

Kv olsa sanırım taşınmak istemezdim
Zor olur sanırım:)
ama ev onlarınsa şimdi gelmezler yarın gelirler, yazın gelirler... yazlığa hiç uğramayana, oğluşu, torunları orada diye birden cazip gelir.

Herkes anlaşamayacak diye bir durum yok, ama böyle bir ihtimal dahi varsa iki kez düşünün bence.

Kendi evinizi kiraya vermeden bir ön deneme yapın, yazlıkmış gibi.

Çanakkale'nin deniz kıyısı bir ilçesi desem:)
Çanakkale bayılırım.
Hadi şimdiden hayırlı olsun.
İnsan şu dönemde öyle yerlere hasret biliyor musun?
Keyfini çıkar.

Hep güzel düşün güzel konuş söylediklerin dua olur bir bakarsın kabul olur.

Kızlar merhaba
Lütfen yardımcı olun
Koronanın vermiş olduğu bunalım mı yoksa gerçekten cazip bir fikir mi yardım edin
Tablete şifre koyduk ve eşimle ikimizde çalışıyoruz özellikle evde nette olmayınca büyük oğlum deli gibi sıkıldı.
Eşimin ailesinin bulunduğumuz ilçenin deniz kenarı kısmında müstakil evleri var iki katlı
Bizim eşimle daha önceden oranın üst katına çatı katı yapmak fikri vardı aklımızda
Ben daireyi kirayı verip krediyi karşılasa biz çatı kat yapıp gitsek diyorum pişman olur muyum
Ev bahçeli mandalina-erik-kiraz-incir-ayva-zeytin bahçe de bunlar dışında da ağaç var.
Ev bahçeli evler diye adlandırılan taraf olduğu için yazlıkçı kesim daha çok ama 1.katta kiracı var
Ama düşündüren şu ki
Bayıldım bu fikre en çok istediğim şey bence harika olur. çocuklara hele çok iyi gelir.tabi bu benim düşüncem.birde çocuklar kaç yaşinda, okulları açıldığında ulaşım sıkıntısı gibi şeylerde var tabi çok yönlü düşünüp karar vermek lazım eş ailesiyle anlasabilecekmisiniz. Benim baba evim bahceli meyve ağaçlariyla dolu bir bahçe.cocukken kardeskerimle öyle huzurla oynardik ki bahçemizde. bisiklete binmek trafik sıkıntısı yok mis gibi hava huzur.

Kızlar merhaba
Lütfen yardımcı olun
Ama düşündüren şu ki
güzel bir fikir ilk etapta evinizi başkası kiralamadan bir kaç ay deneyin bence

Doğru da şimdi koronadan dolayı bunalımdayız hepimiz. Ben de bulunduğum şehri terk edeyim diyorum çünkü çok bunaldım. Bence önümüzdeki yazı geçirip tekrar durumu değerlendirin
Zaten karar ver evi yaptır derken sanırım o süreleri bulacak

Bayıldım bu fikre en çok istediğim şey bence harika olur. çocuklara hele çok iyi gelir.tabi bu benim düşüncem.birde çocuklar kaç yaşinda, okulları açıldığında ulaşım sıkıntısı gibi şeylerde var tabi çok yönlü düşünüp karar vermek lazım eş ailesiyle anlasabilecekmisiniz. Benim baba evim bahceli meyve ağaçlariyla dolu bir bahçe.cocukken kardeskerimle öyle huzurla oynardik ki bahçemizde. bisiklete binmek trafik sıkıntısı yok mis gibi hava huzur.
Okulla ilgili değişiklik yok
Arası çok uzak mesafe değil şuan ki evle 2 km
KV yok köyde yaşıyor:)

Çanakkale bayılırım.
Hadi şimdiden hayırlı olsun.
İnsan şu dönemde öyle yerlere hasret biliyor musun?
Keyfini çıkar.

Hep güzel düşün güzel konuş söylediklerin dua olur bir bakarsın kabul olur.
Aminnn inş.
O kadar bunaldım ki
6 gün 7:30-19:30 arası evde yokum
Çocuklar tüm gün daire içinde
Sitede oturuyoruz ama 135 dairelik site yarısı henüz boş anca bitti inşaat
Arkadaş var ama onlarda çıkmıyorlar:(

Halkısınız

Bu siteyede yeni taşındık oğlumun arkadaşlığı henüz oturmadı

Ayrıca yazın sürekli bahçeli eve gittiğimiz için orada da arkadaşları var:)

şimdi eski konunuza da baktım

"ben ilde çalıyorum
Evimiz 10.000 nüfuslu bil ilçede
O yüzden part-time bir iş sadece A101 falan olabilir.
Ama bıraktığımda bir müddet çalışmıyacağım"

eşim de aynı yerde demişsiniz

neden o ilçedesiniz ki

alın çoluğunuzu çocuğunuzu işe yakın bir yere taşının

büyük okula küçük anaokuluna gider, okul çıkışında da evde yardımcınız olur hem ev işi yapılır hem çocuklar karşılanır oldu bitti

nedir o ilçeye bağlayan sizleri

yani ikinizin de işi ilde imiş

çatıyı da yine yazlık gibi ileride para olunca yaparsınız

ama ev onlarınsa şimdi gelmezler yarın gelirler, yazın gelirler... yazlığa hiç uğramayana, oğluşu, torunları orada diye birden cazip gelir.

Herkes anlaşamayacak diye bir durum yok, ama böyle bir ihtimal dahi varsa iki kez düşünün bence.

Kendi evinizi kiraya vermeden bir ön deneme yapın, yazlıkmış gibi.
Valla 8 yıldır evliyiz.
KV şuan çocuklar için 2.katta ama çocuklar büyüsünde köye döneyim diye gün sayıyor zaten gitmezse o topa girmem
Kv orada değil dememin sebebide bu ben işi bıraktığım gibi köye dönecekler
Koyun bakıyorlardı çocuklar için satıp geldiler
Şimdi tekrar alacaklar:)

Back
X