Aşılama yardımcı olun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tabıkı canım dene neden olmasınkı bende aşılama yaptırdım tutmadı ikıncı aşılamam yapılacak ocak ayında canım senın tedavın nasıl

tabıkı canım dene neden olmasınkı bende aşılama yaptırdım tutmadı ikıncı aşılamam yapılacak ocak ayında canım senın tedavın nasıl

aslında benim tedavim yok eşim tedavi gorüyor
çinko ilacı kullanıyor bumdan üç ay oncede varikosel ameliyatı olmuştu beklememiz gerekiyo ama çok aceleci davraniyorz insanın elinde olmadan

aslında benim tedavim yok eşim tedavi gorüyor
çinko ilacı kullanıyor bumdan üç ay oncede varikosel ameliyatı olmuştu beklememiz gerekiyo ama çok aceleci davraniyorz insanın elinde olmadan

canım benım eşımde hazıran ayında varıkoselden amelıyat oldu sen hormon tahlıllerını yaptırdınmı

evet yaptırdım herşey normal yumurta takibinde de normal çıktı her şey herhalde doktorunda soylediğine gore piskolojik olarak duzenli adet olmuyorum

bence canım adet duzensızlıgıde bır sorun kaç yaşındasın ve ne kadardır bebiş ıstıyorsun bıde eşının amelıyattan oncekı sperm sayısı kaçtı canım

22 yaşindayım 3 yıldır evliyim yaklaşikta bir buçuk yıldır da bu bebiş işyle uğraşıtoruz eşimin ameliyattan onceki sayısı 3 milyondu şimdi 6 milyona çıktı güzel artma var ama galiba sabır yok

canım bende 22yaşımdayım ve iki yıllık evlıyım benım eşımınde amelıyattan once 8mılyondu hareketlılıgı azdı evet duzelıyor ama işte sabırsızız bence en ıyısı aşılama ilk genelde tutmuyor ama tutanda var azınlık olsada ikincı aşılama çogunda tutmuş canım benım eşımın doktoru sıyah kolayı yasak ettı spermlerı kotu yonde etkılıyormuş

bizimki harseyi yasak etti en once sigarayı ama bırakamıyor şimdide bırakamaz sanırsam o kadar çok kafaya takıyorki senin eşinde mi sorun var

bence erkeğin tedavi görmesi da iyi olma şansı daha yüksek bildiğim kadarıyla çünkü tanı dıklarımın bizen daha önce çocukları oldu

asilama olup olmaman gerektigine doktorun kara verir zaten cünkü zaten esinin sperm sayisi azmis onlar yikanip temizlenince kullanilacak kadari asilama icin yeterli olmayabilir..illede asilama diye israrci olmayin eger doktor tavsiye ederse asilama olun..benim ilk asilamamda esimin spermleri 60 milyon civarindaydi ve bunlarin 37 milyona yakinini kullandigini söyledi doktorum ama yinede tutmadi...

bizimki harseyi yasak etti en once sigarayı ama bırakamıyor şimdide bırakamaz sanırsam o kadar çok kafaya takıyorki senin eşinde mi sorun var
canım benım eşim içkı ve sıgara kullanmıyor zaten kolada içmıyor eşımın sperm sayısı duşuk benımde yumurtalıklarda tembellık var kafana takma canım olacak bebışlerımızkaydirigubbakcemile5

canım sağol olacak tabii ama ben kocama anlatamıyorum içkide kullanıyı sigara da içiyo bilmem artık benimde kafam durdu belkide fazla büyütüyorum ama siz nasıl yapıyorsunuz yada neler yaşıyorsunuz ben merak ediyorm bana vallahi yardımcı ol biz kafayı yemek uzeriyiz

arkadaşim çok sağol doktorumuz zaten olmaz dediçunku sayı çok az 6 milyon belki tüp bebek ama eşim çok ısrar cı sanırsam gurur yapıyor aslında ona çok yardımcı oluyorm ama yetmiyo demekki sen kaç yıllık evlisin şuanda hamilemisin ya daçocuğun var mı

canım neler yaşamıyoruzkı hıç tartışmayan bız çocuk tedavısınden sonra tartışmalarımız oldu aramızda sogukluklar oldu ben senı anlıyorum benım eşımde arkadaş ortamında içerdı bunu onunla defalarca konuştuktan sonra bıraktı sıyah kolada spermlerın sayısını etkılıyormuş esım çok severdı sıyah kolayı çok şukur onuda bıraktırdım ama ne hallerle canım sabret duzelır konuş eşınle tamam

6 milyon gercekten cok azmis.doktorunuz dogru olani tavsiye edio size tüp bebek..bak esine sunu anlat asilama ile tüp bebek arasinda tek bir fark var oda kadindan yumurtalarin toplanip rahim disinda bir tüpte döllendirlmesi ve geri transfer edilmesi , kalan islemler tamamen ayni..burda esine düsen tek görev bir kapin icinde sperm vermesi ki onu asilamada da tüp bebekte de yapicak zaten.bari olmusken sizin icin dha fazla fayda saglayacak bir islemle olsun.
canim ben 3,5 yillik evliyim cocugum yok ve hicte hamile kalmadim ama bende hastalik oldugu icin olmuo..basimdan basarisiz bir asilama gecti iki ay önce ocak ayinda yeniden tedaviye baslicaz..hayirlsi olsun hepimiz icin

desteğin için çok sağol düzelicek biliyorum mesela ben bu ay gerçi her ay düzensiz bi adet gordüm ama bu seferki farklıydı çok az oldum acaba hamile kalsan bile az bi kanama oluyomoş diyolar sence olabilir mi yada ben oyle mi sanıyorum

Arkadaşlar, bende Ankalife Tüp Bebek Merkezi hakkında bilgisi olan varmı? Oraya gitmeyi düşünüyorumda..

Arkadaşlar merhaba.2 buçuk yıllık evliyiz çok istememize rağmen bebğimiz olmadı.bende hipotiroidi vardı tedavi oldum.şuan bir sorunum yok.rahim filmi çektirdim hiç bir problem yok.eşimde dr ye gitti.biraz sayı ve hızda problemi vardı.3 ay ilaç kullandı sayı düzeldi ancak hareketlilikte problem devam ediyor.doktorumuz aşılama yapmamızı söyledi.ben hipotiroidi nedeniyle baya kilo aldım.ne kadar uğraşsamda veremiyorum.aşılama yapmaya yalktığımızda sen kilolusun o yüzden aşılama yapmayız derlermi yoksa kilonun çok fazla etkisi yokmudur.tecrübeli arkadaşlardan cevap alabilirsem sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…