tabıkı canım dene neden olmasınkı bende aşılama yaptırdım tutmadı ikıncı aşılamam yapılacak ocak ayında canım senın tedavın nasıl
aslında benim tedavim yok eşim tedavi gorüyor
çinko ilacı kullanıyor bumdan üç ay oncede varikosel ameliyatı olmuştu beklememiz gerekiyo ama çok aceleci davraniyorz insanın elinde olmadan
canım benım eşim içkı ve sıgara kullanmıyor zaten kolada içmıyor eşımın sperm sayısı duşuk benımde yumurtalıklarda tembellık var kafana takma canım olacak bebışlerımızkaydirigubbakcemile5bizimki harseyi yasak etti en once sigarayı ama bırakamıyor şimdide bırakamaz sanırsam o kadar çok kafaya takıyorki senin eşinde mi sorun var
canım benım eşim içkı ve sıgara kullanmıyor zaten kolada içmıyor eşımın sperm sayısı duşuk benımde yumurtalıklarda tembellık var kafana takma canım olacak bebışlerımızkaydirigubbakcemile5
asilama olup olmaman gerektigine doktorun kara verir zaten cünkü zaten esinin sperm sayisi azmis onlar yikanip temizlenince kullanilacak kadari asilama icin yeterli olmayabilir..illede asilama diye israrci olmayin eger doktor tavsiye ederse asilama olun..benim ilk asilamamda esimin spermleri 60 milyon civarindaydi ve bunlarin 37 milyona yakinini kullandigini söyledi doktorum ama yinede tutmadi...
canım sağol olacak tabii ama ben kocama anlatamıyorum içkide kullanıyı sigara da içiyo bilmem artık benimde kafam durdu belkide fazla büyütüyorum ama siz nasıl yapıyorsunuz yada neler yaşıyorsunuz ben merak ediyorm bana vallahi yardımcı ol biz kafayı yemek uzeriyiz
arkadaşim çok sağol doktorumuz zaten olmaz dediçunku sayı çok az 6 milyon belki tüp bebek ama eşim çok ısrar cı sanırsam gurur yapıyor aslında ona çok yardımcı oluyorm ama yetmiyo demekki sen kaç yıllık evlisin şuanda hamilemisin ya daçocuğun var mı
canım neler yaşamıyoruzkı hıç tartışmayan bız çocuk tedavısınden sonra tartışmalarımız oldu aramızda sogukluklar oldu ben senı anlıyorum benım eşımde arkadaş ortamında içerdı bunu onunla defalarca konuştuktan sonra bıraktı sıyah kolada spermlerın sayısını etkılıyormuş esım çok severdı sıyah kolayı çok şukur onuda bıraktırdım ama ne hallerle canım sabret duzelır konuş eşınle tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?